mt nin şirin kızı ve onun şirin cıbırı :)

yeşim hanım motorunuz hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun baslangıc motoru olarak güzel bir motor secmissin artık bundan sonra sizi ybr 250 yada cbf 250 tarzı bir motorla görmek isteriz. bilincli bir kullanıcıya benziyorsunuz dizlikler kask filan güzel. marushin galiba kaskınız umarım sikayetci deilsinizdir marushinleri artık cogu firma satmıyor shivan dragon modeli vardı bende berbat bir kask diyebilirim icersine bu kadar rüzgar alan bir kask daha önce hiç kullanmamıstım. alabilirsenizde bi nolan veya lazer kaskı denemenizi tavsiye ederim.

Siz de son derece bilgili bir kişiliksiniz sanırım :mrgreen: Beğenmenize sevindim :mrgreen: Teşekkür ederim bundan sonra kısmetse kawa 250 :) Kask alırken tercih hakkım yok benim malesef çocuk kaskı kullanıyorum çünki :mrgreen: ama şikayetçi değilim idare ediyor :) Tavsiyelerinize uymuya gayret ediicciim efenim :queen:

motosikletin hayırlı olsun 600F kadar olmasada arkada gimekten iyidir :p

HONDA cı oldunuz bakıyorumda

O bu değil de motoru alan bayan olunca biz centilmenler bir tebriklere atlıyoruz ki,sormayın gitsin :p Güle güle kullan yeschim.

bitanecik hanımına supriz yapabilmek icin dunyanın fırcasını yemeyi goze alan yılın kocası oduleri aday adayı emre ye bir alkıs yokmu :queen:

emreyi huzurlarınızda ::alkiis::alkıslarken guzel bacımada kazasız belasız keyifli surusler diliyorum

dipnot:cbr125 yesimleyken son derece cusselli duruyor:p

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin darısı bizim başımıza

bitanecik hanımına supriz yapabilmek icin dunyanın fırcasını yemeyi goze alan yılın kocası oduleri aday adayı emre ye bir alkıs yokmu :queen:

emreyi huzurlarınızda ::alkiis::alkıslarken guzel bacımada kazasız belasız keyifli surusler diliyorum

dipnot:cbr125 yesimleyken son derece cusselli duruyor:p

O kocayı yerim ben yaaa :mrgreen:
Sağol dombili Allah seni de yanımızdan ayırmasın ee artık sen de tatlı sevgiline bir süpriz yap da biz de seni alkışlayalım :p
Teveccühünüz efenim çok teşekkür ederim :cherry:

hayırlı olsun; kazasız belasız, keyif dolu sürüşler dilerim...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

Hayırlı olsun Yeşim abla :) Kazasız belasız sürüşler :)

Yeşim Hayırlı olsun çok da yakışmış hani keyifle kullanmanı dilerim.

Tebrik ederim Yeşim.Çok yakışmış.CBR kocaman duruyor yanında:) ben çok beğendim.Kazasız belasız temiz sürüşler dilerim. :cat:

hayırlı olsunnn ıstanbul ıcın sart.ama dıkkatte sart.tekerın duz basıın arkadasım. h

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar