mt nin şirin kızı ve onun şirin cıbırı :)

canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullan
tekerin düz bassın:rendeer::rendeer:

yeşim kardeşim allah kaza vermesin çok sevindim yakışmısınız birbirinize şindi emre hızda yapamıcak seni beklicek :rendeer:

Super Moderator
Güzel haberleri öğrenme günü falan bugün sanırsam:)

Güle güle kullan Yeşim:rendeer:, altından yol, vizöründen rüzgar, kalbinden heyecan eksik olmasın...

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim... Büyük mutlulukturonunda kavuşabilmek bilirim :) Yaşasın hem cinslerim çoğalıyo :D

hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin cıbırın güzelmiş:) güle güle kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başta topikimi açan tatlı cadıma sonra da iyi dileklerini sunan tüm arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ederim.
Canım sevgilim sen git bana sürpriz yap, gecenin bir yarısı motoru kapıya getir :mrgreen: SENİ ÇOK SEVİYORUUUUMMM AAŞŞŞKKIIIMMM ::138: Sana layık olmaya çalışıcam hep seni geçicem merak etme :queen:
TUĞPERİM senin için sahilde motorun üzerine abanıp vın vın yapıcam, beni görüp mutlu olacaksın biliyorum. Senin kapına getirmek isterdim bak işte oldu aldım sonunda diye ama sen o gece zaten yanımdaydın :)
Çok çok çok ama çok mutluyum Allah herkese gönlündekini versin hepimizi kazalardan belalardan korusun :rendeer:
Cadı rüzgar olayında bi yanlış var sanırım :queen: gece motorsuz gittin eve şaşırdın kendini di mii :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeşim kardeşim motorun hayırlı olsun,üstünde çok şık durmuşun,kazasız belasız güvenle kullan inşallah.

bende istiyorum hondaaaaa . . şimdilik çinli :) ama neyse hayırlı olsun :rendeer:

Senin gelmenle gitmen bir oldu, fırsat bulamadık hiçbir şeye:p

çok esrarengiz bi adamım yüzümü gören cennete gidiyo bak öbür dünyada yerini sağlama aldın işte :p

neyse ıslatma topiğinide görürüz inşallah

pastalar meyveli olsun lütfen :p

Güle güle kullan Yeşim:rendeer:, altından yol, vizöründen rüzgar, kalbinden heyecan eksik olmasın...

olcanım harbi koydun şeklini güsel bi mesaj:rendeer:

Başta topikimi açan tatlı cadıma sonra da iyi dileklerini sunan tüm arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ederim.
Canım sevgilim sen git bana sürriz yap, gecenin bir yarısı motoru kapıya getir :mrgreen: SENİ ÇOK SEVİYORUUUUMMM AAŞŞŞKKIIIMMM ::138: Sana layık olmaya çalışıcam hep seni geçicem merak etme :queen:
TUĞPERİM senin için sahilde motorun üzerine abanıp vın vın yapıcam, beni görüp mutlu olacaksın biliyorum. Senin kapına getirmek isterdim bak işte oldu aldım sonunda diye ama sen o gece zaten yanımdaydın :)
Çok çok çok ama çok mutluyum Allah herkese gönlündekini versin hepimizi kazalardan belalardan korusun :rendeer:
Cadı rüzgar olayında bi yanlış var sanırım :queen: gece motorsuz gittin eve şaşırdın kendini di mii :p

cadı alıştı artık artçı olmaya motor almaya niyeti yok bence

kazasız belasız, ağız tadı ile kullanabilmen dileği ile..

yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan...

rüzgarın bol olsun... :)

Valla ne diyim kıskandım :(:(

Ama hayırlı olsun,Darısı başıma olur umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar