MT Müzik Topluluğu

ben de ney üflüyorum namıdeğer neyzenim kütahyada okuyorum, tatillerde muğlada memleketimdeyim...

Valla saka-maka yeniden zevkle izledim.
Canli performansa bayiliyorum.
Super çok basarili falan dersem yalan soylemis olurum ve sizi de yanlis yonlendirmis olurum.
Ama hakkinizi da teslim edeyim.
Ufak tefek hatalar hariç oldukça basarili olmus.
Tebrikler.
Devam ederseniz ve tekrar bir araya gelirseniz 10 yil sonra tekrar yorumlamanizi isterdim.
Iki yorumu karsilastirir uzerine konusurduk.:wiinkk:
Ben uflemeli çalgilar uzerine oldukça cahil sayilirim.
flutle daha dun annemizin sarkisini super yorumlayabiliyorum.:)
Borazanla mastika bile çalarim.
Lisede borazanciydim kismi ciddiydi.:cherry:
Ama cidiye alinmayacak derecede olsada, dinleyenlerin;
aaa! ben bu sarkiyi biliyorum!!
diyebilecegi kadar saz ve azbuçukta klavye çalarim.
Yayli sazlara ilgim var ama çalmaya heves etmeyecek kadar muzigi biliyorum.:)
Eger Turkiye'de yasasaydim sizin yakaniza çoktan yapismistim.:rendeer:

Evet abi haklısın eksiklerimiz var hatta bize göre senin anlattığından daha kötüyüz. Ama teşekkür ederim(z) abi yorumların için sağol :rendeer:

Bende de bağlama ve gitar var , gerçi öyle toplanmaya filan zamanımız el vermez ancak enazından buradan sohpetimizi yapalım ...

Mesela telli sazlardan sonra bir tanede üflemeli saz olsun istiyorum elimin altında , evde kendi kendime sökebileceğim bişey bakıyorum , ney veya kaval olabilir gibi , bu sazlarla ilgili arkadaşlar varsa yorumunu beklerim...

Bende de bağlama ve gitar var , gerçi öyle toplanmaya filan zamanımız el vermez ancak enazından buradan sohpetimizi yapalım ...

Mesela telli sazlardan sonra bir tanede üflemeli saz olsun istiyorum elimin altında , evde kendi kendime sökebileceğim bişey bakıyorum , ney veya kaval olabilir gibi , bu sazlarla ilgili arkadaşlar varsa yorumunu beklerim...

ben ney üflüyorum eğer müzik kulağına güveniyosan ve ney üflemek istiyosan plastik neyler var küçük başlangıç için süpürde ney deniyor onlardan alabilirsin başta ses çıkarması zor gelir ama sabredip denemeye devam ettikten sonra ve notaların yerlerini öğrendikten sonra eğer müzik kulağın da varsa çalmaya başlayabilirsin yavaş yavaş sonra kendini geliştirirsin. mesela ben 2 günde çıkartabildim sesi ama müzik kulağım oldukça iyi sayılır 2 haftalık uğraştan sonra hemen hemen her parçayı çalabiliyordum biliyorum inanması zor ama arkadaşlarım şahitler bu duruma özellikle kız arkadaşım, o benden 2 yıl önce başlamıştı çalmaya fakat ben parçaları nota bilmeden çalıyorum o ise notayla çaldığı için sadece notasını bildiği parçaları çalabiliyo fakat ben eğer neyin sesi uyuyorsa duyduğum çoğu parçayı çalabiliyorum fakat dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum kimi 2 hafta kimi 2 gün kimi 2 yılda öğrenir ama gerçekten istek varsa bu öğrenme süresi daha da kısalır... şimdiden kolay gelsin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler ben klasik ve akustik gitar tüm vurmalı çalgıları çalabilirim.Ayrıca iyi şarkı ve türkü okurum,iyi okurum hikayeden değil ama grubun çok disiplinli olması lazım ve vakit gerekir maalesef vakit problemim var ama arkadaşlara yinede yardımcı olmaya çalışırım.

Klasik elektro akustik ve bas gitar'a ihtiyaç olursa hakkını verebilirim :) ilk üçünde lead gitar olamam ama sağlam ritim atabilirim çünkü asıl branşım bas gitar. ::xrock::

Beyler çalışma tarzımızı belirleyelim o zaman,Rock bence başlangıç olarak iyi olabilir.Akustik ve klasik gitarımla yanınızdayım hatta gerekirse zil bile çalabilirim.Vurmalı olarak darbuka bongo tumba daha kolay vurmalılar olarak kullanabiliriz.

Tünal abi sen gitarmı çalıyodun ya,abi madem gezilerde sırtımıza asalımda çayır çimende bize çalarsın :)

Çayır çimen geze geze oy oy çayır çimen geze geze oy
oldum ben bir geveze
kızına söyle hanım teyze

diye devam eder şarkı.

Tombo merak etme gerekli operasyonları yaparız ama gitarı anca senin makinaya yükleriz ona göre,sen iste börek bile açarım sana ama diyet tarzı he he he

ben konservatuvar son sınıf :) klasik batı müziği piano bölümü. piano klavye syntsizer. tuşlu enstmanlarla alt yapı yapabilirim biraz da olsa :)

herkese selamlar bende tonmaister ve ses teknisyeniyim siz toplanmaya karar verin bende sistemi çakarım neresi olursa olsun :) (mt üyelerine ücretsiz:) :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hobiler forumunu düzenlerken bu konuyu taşımayı gözden kaçırmışız, başlık sahibinden ve takipcilerinden özür dileriz :)

İyi forumlar...

Eger solist gerekirse büyük bir zevkle sizlere dahil olucak biri var arkadaşlar bakınız resimlerde görüldügü üzere geçen hafta bodrum campannella barda eglendikten sonra çıkışta sanatçılar ALİ ATİK,GÖKÇE SADET VE OLCAY bizzat kendisini
''bizden iyidiniz '' tebrik ederiz diyerek onurlandırmıştır:)

Kocaeli İl Temsilcisi
arka koltuktan bi yerde bana açın arkadaşlar aktif bir piyanist olarak kardeşiniz hazırdır :) nerde nereye ne zaman ??????

Son düzenleme:
Beyler çalışma tarzımızı belirleyelim o zaman,Rock bence başlangıç olarak iyi olabilir.Akustik ve klasik gitarımla yanınızdayım hatta gerekirse zil bile çalabilirim.Vurmalı olarak darbuka bongo tumba daha kolay vurmalılar olarak kullanabiliriz.

abi oda bişeymi??? biz onu çocukken bile yapardık..bütün apartmanın zillerini çalar kaçardık....:queen:

her türlü şeyi çalabilirim...ama şimdi hiçbişey çalmıyorum...miiletin kulaklarını şeetmeye hakkım yokmuş...muşş..ba ba babaaaa...şikayet ederler ele güne rezil oluruz sonra....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar