[MT Muğla]10-11 Mart Büyük Buluşma

Ahhh ah sizler orada yazdan kalma havalarda geziler düzenliyorsunuz bizler burada , ne güzel hava ne gelmeyen kış arası garip bir kirli havada yaşamaya çalışıyoruz.(ist.):farao:

Kıskanmamak elde değil , yaza marmok falanı bahane edip aranızda olurum inş. kısa sürede olsa .:rendeer:

İstanbuldan selamlar iyi ve keyifli geziler ...

sahın dostum cok güzel bir gezi olmus busefer inek koovalamamıssın ama olmuyor boyle:mrgreen: :p walla imrendim size oaraları bende gezmiştim hey gidi gunler bee anılarım debreşti

Ahhh ah sizler orada yazdan kalma havalarda geziler düzenliyorsunuz bizler burada , ne güzel hava ne gelmeyen kış arası garip bir kirli havada yaşamaya çalışıyoruz.(ist.):farao:

Kıskanmamak elde değil , yaza marmok falanı bahane edip aranızda olurum inş. kısa sürede olsa .:rendeer:

İstanbuldan selamlar iyi ve keyifli geziler ...

canım abim, sen gel yeter ki, biz özel gezi düzenleriz senin için :) burgman'ı ayırtayım sana ben şimdiden :)

ressam arkadaşım burada gerçekten havalar yazdan kalma.biz akykaya indiğimizde millet denize giriyordu.buralar bamabaşka.sende biliorsun kalmıştın.umarım en yakın zamanda sende bir kaçamak yapıp biraz hava alırsın buralarda

mes

asıl bomba bu hafta.:queen: Bayağı kalabalık olacağa benziyor.Vatanoğlu çağırdığına çağıracağına pişman olacak:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bu muğla mt yi varya bir gün fena kıstırcam şöyle mangalın başında.az kaldı azzzz.

mes

Efsane motorcu.Gosth raydır oldun yahu...şükür ortaya çıktın.Mangala bekleriz.Şeref verirsin kardeşim:rendeer: :queen:

vallahi öldürdün beni şahin.o çupralar yokmu.iyi eylence yapmışsınız tebrikler:rendeer:

demirgürsel aradaşım siz esas bu haftaki resimleri bekleyin.bu hafta tam katılımcılarımız ile muğla mt nin kalesi marmaris de toplanıyoruz.

güzel gezi olmuş şahin abi heryer yeşil yeşil havada güzel ohh..
biz de hava ısınacak diye bekliyoz işte.
muğla mt ye selamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar