MT Motosiklet Tuning Fotoğrafları

Motosikletinin dışını ve motor kısmını modifiye eden sevgili mt ciler :)
Motorunuzu kendi özgün tasarımlarınızı bu başlık altında biriktirelim.hem modifiye yapmak isteyenlere bir örnek teşkil etmiş oluruz..:)

böyle bir topik valla iiiiiiiiiiii olur ben özellikle dış modifiye ile ilgileniyorum ama haydeee arkadaşlar neleriniz var bi görek de fikir sahibi olak..:queen::queen:

Son düzenleme:
bumudur yani ...hepsi bu karrdarmı görünen bir ön far renkli eline salık ne deyim:cyclopsan

valla ben daha çok resim bekliyodum neyyyysssssssse:cyclopsan

zion1,yok be dostum kimse motoruna güvenmiyo demekki yollayan arkadaş dışında...

iste presto texas 200

olurmus

egzozlar burada cıkarılmıs durumda

ve fotomontajla sıyahı

Son düzenleme:
Dayı sen İzmir / Dikili de oturuyorsun sanırım

Beni mutlaka ekle ben de dikililiyim motorun gerçekten süper..:rendeer:

Motosikleti
Forza 250
adam 1000 liralik motora 300 liralik xenon takmis yaw :)
ben baştan söyleyim bu topic şişer.
motosikletin tuning i mi olurmus :)

buda benim motorum motoran orca 150 cc :queen: :cat:
2hgy7ti.jpg

bimcn9.jpg

16kc50k.jpg

neurkj.jpg

böle işte :queen: :queen: :queen:

hadi nostalji olsun bana da bikaç resimde ben atim bari benim scoo1 in resimlerinden :p

:bounce::bounce:hey gidi günler

slm motorun farlara ve stoplardaki beyaz şey ne ve ve farlarda ışığı kesiyomu bu arada motor çok güzel gözüküyo gerçekten emek harcanmış ellerine sağlık

Son düzenleme:
o farlardakinin adı delikli mağzeme onu reklamcılardan alabilirsin bi aralar benim arka stoplardada vardı :queen: :queen:

tanrinin_kirbaci57 abi müthiş olmuş hasta oldum egsozlarına stoplarına ama siyah-beyaz yapıştırmalı halini pek beğenmedim altta baştacı yazan fotoğraflardaki hali mükemmel sölicek söz bulamıyorum çok güzel olmuş baya emek harcanmış mükemmel olmuş abi emeğine sağlık

bumudur yani ...hepsi bu karrdarmı görünen bir ön far renkli eline salık ne deyim:cyclopsan

o kadar olsa gene iyi farlar sanal çamurluk felan demiş o da sanal pc den düşürülmüş arkadaşım lütfen yaa kandırmayalım burda birbirimizi lütfen

Son düzenleme:

ddh

süper motorlar çıkmış ben hakan_48586 ın motorunu çok beğendim motorda racing havası iyice yerleşmiş tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar