[MT Manisa] 21-24 Haziran 2007 / 2.Marmok Festivaline Gidiyoruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdet alışıklık yapmış anlaşılan bizim Gürkayın Sanfoni Orkestrası.Valla Kurt kuş inmez güvenle uyuruz.Bence sen yinede gelirken bi çift kulak tıkacı getir abicim :mrgreen:

kulak tıkacıda kurtarmaz ben en iyisi gündüz uyim gürkayda gece en iyi çare bu:queen: :p

ben de gelebilirim. bu sene bütün festivalleri gezicem :bounce:

ben de gelebilirim. bu sene bütün festivalleri gezicem :bounce:

yapın mümkünse organizasyonu orada, toparlayın arkadaşlarımızı kartopu gibi çoğalarak kuzeyden güneye dağ gibi olur gideriz :) olmadı tarihler yazılı baş sayfada yakın tarihte yine konuşur bize katılırsın beraber gideriz...:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gürkay yanına oda arkadaşı arama hiç şansın yok boşuna zahmet etme:queen: :p :bounce: seni rekorlar kitabına yazdırcam horlayarak oteli çökerten ilk insan türkiyeden geliyor manisa mt den gürkay:queen: :cherry: :cyclopsan

gürkay yanına oda arkadaşı arama hiç şansın yok boşuna zahmet etme:queen: :p :bounce: seni rekorlar kitabına yazdırcam horlayarak oteli çökerten ilk insan türkiyeden geliyor manisa mt den gürkay:queen: :cherry: :cyclopsan

:queen: :queen: :queen:

gör abi gece plaj bölgesi boşalacak festival yarım kalacak, götürmesek mi gürkay'ı acaba :queen:

seni yoldan geçerkene alırım hatta pazar sapancaya gidiyorum istersen gel
:) hava iyi olacakmış biraz gölde yüzeriz:queen: :p

necdet abi yarın geliyor musun gercekten bu tarafa? gelirsen haberim olsun görüşelim hava çok güzel bugun yarında inş. böyle olur.

gürkay;623866' Alıntı:
yapın mümkünse organizasyonu orada, toparlayın arkadaşlarımızı kartopu gibi çoğalarak kuzeyden güneye dağ gibi olur gideriz :) olmadı tarihler yazılı baş sayfada yakın tarihte yine konuşur bize katılırsın beraber gideriz...:wiinkk:

abi başlığı takip ediyorum. haberleşşiriz.

fiyatlar açıklandı arkadaşlar....(açıkçası biraz tuzlu kaçmış :) )

BUNGALOW : içinde sadece iki yatak bulunmaktadır
2 yatak günlük...................................................: 40 Ytl. ( 12 adet )

MOTEL ODALARI :
Festival süresince uygulanacak günlük konaklama fiyatları
1 double+3 tek yataklı oda........................... 135 Ytl. ( 1 Adet )
1 double+2 tek yataklı oda........................... 110 Ytl. ( 5 adet )
2 tek yataklı oda............................................. 60 Ytl. (15 adet )
3 tek yataklı oda............................................. 70 Ytl. ( 6 adet )
VILLA:
5 Tek yataklı 1+1........................................... 230 Ytl ( 1 Adet)

yandik Yandik Bİz Yaaaa,,,

Evİ Dami,,servetİ ,marmoka Verİcez....

Hanim Eve Almicak Vallah Bİllaha..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyatların acıklanması iyi olmus bu sene kısmetse bende orada olacagım

@Lodos, biz oradan apart kiralasak daha ucuza gelmez mi? Bir apartta minimum 5 kişi kalındığını varsayarsak en fazla 4 oda ile bu işi hallederiz, daha da ekonomik olur kanaatindeyim. Ama "yok bu iyidir, günlük 30 YTL öder çadırda kalırız, kamp dediğin de öyle olur zaati" şeklinde ortak bir karar çıkarsa ona da saygımız var...

@Lodos, biz oradan apart kiralasak daha ucuza gelmez mi? Bir apartta minimum 5 kişi kalındığını varsayarsak en fazla 4 oda ile bu işi hallederiz, daha da ekonomik olur kanaatindeyim. Ama "yok bu iyidir, günlük 30 YTL öder çadırda kalırız, kamp dediğin de öyle olur zaati" şeklinde ortak bir karar çıkarsa ona da saygımız var...

ALİ acil araştır festivalin yanında yakınında öyle bi imkan varsa özelden ulaş bana yada cepten ama işi sıkı tutun arkadaşlar pazartesi toplantısında karara bağlamamız lazım bu işide

YaŞa KardeŞİm Alİ,,bu Apart İŞİ Kiyak,,,İyİ Aklina GelmİŞ Vallahİ...

Dur ÇÖzelİm Şu İŞİ..

Ben de gelmek istiyorum işten izin alabilirsem..

Gerçi hiç uzun yol yapmadım tek başıma olursam gelemem.
Ama İstanbul'dan toplanıp gidenler olur herhalde.
Gruplardan birisi beni de arasına alır değil mi ? :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim yatacak derdim yok sahilde yatacam:queen: :p

gürkay'ın 150 metre etrafında geceleyecek herkes sahilde yatacak necdet abi...:p

@jumaru dostum istanbuldan gelecek arkadaşlar olabilir.(necdet )abi diyeceğim ama altında 1100 cc makine var nasıl olur bilemem.:)

serkan abi bende gelmek isterim ama imkansız kemalinde dediği gibi staj var :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gürkay'ın 150 metre etrafında geceleyecek herkes sahilde yatacak necdet abi...:p

@jumaru dostum istanbuldan gelecek arkadaşlar olabilir.(necdet )abi diyeceğim ama altında 1100 cc makine var nasıl olur bilemem.:)

gürkayı sahile kim sokacakki :queen: ona yasak kardeşim gitsin oteldekileri rahatsız etsin :p :rendeer:

vay vay gusel bir festival olacak herhalde bende işten kaytarıp gelsem mi ne yapsam acaba :p fiyatlar cok tuzlu olmadı sokakta yatarız sahil dibimizde oda olur yani farketmez acarız biraları sahile karsı nede tatlı olur deme SERKAN ABİ ?:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar