[MT Manisa] 21-24 Haziran 2007 / 2.Marmok Festivaline Gidiyoruz

özlem senide yazıyorum listeye bakarsın bi hayırlısı çıkar marmok festivalinde...:p

özlem senide yazıyorum listeye bakarsın bi hayırlısı çıkar marmok festivalinde...:p

hiiiç yazma serkan o tarihlerde başka planlarım var gelmeyi düşünmüyorumm.
işallah motor alırsam çıkmaz ayın sn perşembesi
x yılında katılırım festivallere:mrgreen:

hem ne hayırlısı yahuuu
benim niyetim yookkk teneke bağlamaya kuyruğuma
önce kıdemlileri bi baş göz edelimm
daha mecit var sırada :queen: :queen:

lodos kusura bakma bu aralar fazla takıp edemıyorum forumu.hangi gün yola cıkılacak,hangi güzergahtan gidilecek,bi de herhangi bir ücret odemek gerekiyomu katılmak için.cevabını yazarsan cok sevinirim.tsklr

lodos kusura bakma bu aralar fazla takıp edemıyorum forumu.hangi gün yola cıkılacak,hangi güzergahtan gidilecek,bi de herhangi bir ücret odemek gerekiyomu katılmak için.cevabını yazarsan cok sevinirim.tsklr

katılman için abi bende gelmek istiyorum demen yeterli :) hayır herhangi bi ücret tabiki yok.

ancak orada konaklama ve yediğin içtiğin tabiki sana ait.

22/06/2007 cuma ÖĞLEDEN SONRA yola çıkalım diyoruz.üç toplanma noktamız olacak : 1. AKHİSAR'da olacak 2. MANİSA'da olacak 3.İZMİR'de olacak ancak erken gitmek isteyen arkadaşlarımızda olabilir tamamen kendi tercihleridir.

konaklama için ise bu hafta kesin belli olacak zaten bu haftayıda ıskalarsak sahilde kumların üzerinde yatarız :queen: çünki yer bulamayız :p

önümüzdeki hafta başı kalacağımız yer tercihleri ve maliyetleri belli olacak ve erken rezervasyon avantajlarından da yararlanarak konaklama derdi olmadan gönül rahatlığı ile festival zamanını bekleriz.:cat:

orada konaklama tercihi tamamen festivale bizim ile katılan üyelerin kişisel tercihlerine kalmıştır. ben sadece seçenekleri sunacağım ve herkesin tercihinide listede adının yanına yazacağım .

ulaşım ise : BODRUM'a kadar gidip oradan feribot ile karşıya geçmek
yada bodrumdan dönüp tüm körfezi etrafından geçerek MARMARİS'e oradanda konaklayacğımız yere gitmek, gece ise malum festival alanında eğlence :queen:

GÜzel Olacak Çok GÜzel Olacak Bu Festİval...
Burnuma Çok GÜzel Kokular Gelİyor...
Çok EĞlenİcez Yawwwwwwww.

walla guzel plan, eger durumlar uygun olursa bende katılabılırım, haziran ayına baglı ;) ama simdiden heyecanlandım :D

lodos detaylı cevabın için cok tesekkur ederim.beni de listeye ekle.ama bişe sorcam.ben selçukluyum.eger bizim ordan gecerseniz ben orda size katılırım.selçuktan geccenizmi?

arkadaşlar dağıtım iznime gelirse inşallah aranızda olacağı.muğla mt olarak sizi en iyi şekilde ağırlayacağız inşallah

hepsi bu kadarmıyız arkadaşlar ? :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw herşey iyi güzelde 1şişe su yetermi :mrgreen: :) ben yinede 2tane alim yanıma :p

lodos noldu ya bu topic e.benim yazdığım son cevapla senin bana yazdıgın cevap silinmiş.niye ole oldu ki (acaba msn adresimi yadım diyemi:silent: )

lodos noldu ya bu topic e.benim yazdığım son cevapla senin bana yazdıgın cevap silinmiş.niye ole oldu ki (acaba msn adresimi yadım diyemi:silent: )

BİLMİYORUM silinmiş sonuçta, ne yapalım aklına ise yazdıkların tekrar yaz bence abicim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi senin yolun uzun be abi ne desen haklısın :)

geçen sene 10saate bodruma gittik cbf500vardı bu sene yeni motorumla
7-8saate indiririm marmarise gitmek için biraz ceza öderim gibi geliyor ama
yapacak bişey yok:queen: :)

necdet abi bende orada olucam inşallah odalarımız dip dibe:mrgreen: olur daha fazla görüşme imkanı olur:cat: nedersin abiiiiiiiiiiiiiiii

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi bende orada olucam inşallah odalarımız dip dibe:mrgreen: olur daha fazla görüşme imkanı olur:cat: nedersin abiiiiiiiiiiiiiiii

tabi ne demesin can atıyorum hatta aynı odada kalalım 3gece uykusuz kalırım yaw:queen: :p :)

Necdet alışıklık yapmış anlaşılan bizim Gürkayın Sanfoni Orkestrası.Valla Kurt kuş inmez güvenle uyuruz.Bence sen yinede gelirken bi çift kulak tıkacı getir abicim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar