[MT Manisa] 16-17-18 Mart / Çanakkale Ziyareti Ve Gezisi

necdet abi,,yan odadakinin ses kayıtları var,,istersen yollayalım..korku filmlerine jenerik müziği olur vallaha...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ALLAH ULENNNNNNNNN,,MÜDÜR NAPTIN SEN YAAA,,BÜTÜN FOTOLARI VERMİŞSİN NETE,,YANDIK ABİ,,NE O HALİMİZ ÖYLE SENLE OYNARKEN ABİ,,,

tuncay abim,,canım abim,,seninle tanışmak bizler için büyük bir şerefti,,gerçekten çok mükemmel bir insansın..bizler seni çok sevdik,,iyiki varsın canım abim..(YENGEME ÇOK SELAMLAR,,BÖREKLER MÜKEMMELDİ,,ELLERİNDEN ÖPERİZ)

ARKADAŞLAR,çanakkale beni iluzun yıllar sonra ağlatan ilk yer oldu,,bir türk evladı için gidilip görülmesi farz olan,,kutsal mekanlardan biridir..TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN...

NECDET ABİCİM otelde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı binlerce kez özür dileriz,,bizim gürkay abinin azizliğine uğradın sen...kendisi bayağı bir sessiz uyurdaaaa....:pr:

demekki gürkay konser verdi birdahaki sefere değişik parçalar çalar inşallah :queen: :p

necdet abi,,yan odadakinin ses kayıtları var,,istersen yollayalım..korku filmlerine jenerik müziği olur vallaha...

mecit Allahta seni güldürsün emi gülmekten koltuktan düşüyodum olm ya tansiyonum düştü valla.Ses kayıtlarını iyi saklamak lazım .Favoriye söyliyelim iyi saklasın ilerde iyi para eder onlar:cat:

necdet abi kayıtlar FAVORİİ de eğer silmemiş ise söz koyacağım topiğe:queen:

lodos... gürkay... mecit... resimler süper olmuş yahu. ya ben şey diyecektim ama :silent: : gürkay be keşke yemek masalarında foto olayı yapmasaydın hayır o değil bi de ilk yemekli fotolarda görünen ilk senin tabağın bitmiş :p hayır şimdi üzülmeni istemiyorum dedikodu falan çıkacak... ben mesela şaşırdım gittarım neden yapmamış diye ::blusssh: :queen: :queen: :queen:
neyse canım gerçekten çok iyi olmuş sevindim sizin adınıza... hem onurlu bir gezi de bulunmuş olmanızı da takdir ediyorum ayrıca... yüreklerinize sağlık manisa mt

sevgiyle kalın

dostlarım tekrar hoş geldiniz.Fotolar çok güzel olmuş,inşallah,bir daha ki geziye bende katılırım.haa bu arada gürkay,mecit,o ne hal olum:mrgreen: :mrgreen: öldürdünüz beni gülmekten siz beni güldürdünüz,allahta sizleri güldürsün.:mrgreen: kalın hadi sağlıcakla.

lodos... gürkay... mecit... resimler süper olmuş yahu. ya ben şey diyecektim ama :silent: : gürkay be keşke yemek masalarında foto olayı yapmasaydın hayır o değil bi de ilk yemekli fotolarda görünen ilk senin tabağın bitmiş :p hayır şimdi üzülmeni istemiyorum dedikodu falan çıkacak... ben mesela şaşırdım gittarım neden yapmamış diye ::blusssh: :queen: :queen: :queen:

yenge rejime sokmuştur gürkayı bizimkilerde porsiyonu yarım koymuştur
o yüzden ilk onun tabak bitmiştir :queen:

ahhh ahhhh ben ne çektimse mecit ve favorinin yüzünden çektim sevgili serçe ve belifeless.kendi tabakları yetmez gibi bide benimkileride silip süpürdüler.vallahi lokantalarda garsonlar ekmek getirmekten yoruldular.:mrgreen:

tilkinin adı çıkmış bikere ama inanın benden iki gömlek fazlaları var yawwww:queen: :queen: :queen:

bide diyorlar gece horluyomuşummu ne yok valla kedi gibi nasıl yatıyom öyle kalkıyom:cherry: bunlar kendi horluyo benim üstüme atıyorlar ben masumum:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ahhh ahhhh ben ne çektimse mecit ve favorinin yüzünden çektim sevgili serçe ve belifeless.kendi tabakları yetmez gibi bide benimkileride silip süpürdüler.vallahi lokantalarda garsonlar ekmek getirmekten yoruldular.:mrgreen:

tilkinin adı çıkmış bikere ama inanın benden iki gömlek fazlaları var yawwww:queen: :queen: :queen:

bide diyorlar gece horluyomuşummu ne yok valla kedi gibi nasıl yatıyom öyle kalkıyom:cherry: bunlar kendi horluyo benim üstüme atıyorlar ben masumum:p

evt ya arkadaşların kesin yalan konuşuyor 1kişi bukadar ses çıkartamaz onlar horladı seni suçluyorlar:queen: :)

evt ya arkadaşların kesin yalan konuşuyor 1kişi bukadar ses çıkartamaz onlar horladı seni suçluyorlar:queen: :)

evet necdet abi biz bi grubuz.ben o grubun sadece bi elemanıyım.o seslerde hepsinin imzası var derrrrrmişimmm.:queen: abim ama otelinde suçu var duvarlar zar gibidi bi önceki akşam biz yazlıkta kaldık kimse şikayetçi değildi:queen:

gürkay;607156' Alıntı:
evet necdet abi biz bi grubuz. abim ama otelinde suçu var duvarlar zar gibidi bi önceki akşam biz yazlıkta kaldık kimse şikayetçi değildi:queen:

necdet abiiii yalan söylüyooo abiiii....:queen: :queen: :queen:

serçe bir dahaki geziye gitar'ı da alıp geleceksiniz... daha yakına gideceğiz bu sefer ALİ nin motoruda üzmemiş oluruz hem:p

Son düzenleme:
Abicim sizinle motosikletimin gidebileceği her yere gelirim. Hatta, yolun bir yerinde motosiklete tekmeyi vurup artçı olarak bile devam ederim. Gönüller bir olsun Serkan abi,

Manisa MT hepinizi öpüyorum, özledim, en kısa zamanda görüşelim...

eskiden arar sorardınız kardesinizi:(
neyse istanbuldayım bu hafta donucem ve guzel gezilere imza atmaya devam edecegiz...
hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum...

SERÇE kardeşim çok sağol,,umarım bundan sonra nice gezilere imza atıcaz..

ALİ kardeşim sen iste motor emrinde 7/24 artçımsın,,başım gözüm üstüne..

ulan SERCAN,aramsakta sormasakta unutmaki herzamanki KARDEŞİMİZSİN.

neyse istanbuldayım bu hafta donucem ve guzel gezilere imza atmaya devam edecegiz...

cezan büyük nerelerdesin sen kardeşim yaaa...geldinmi ara görüşelim...

sen bi izmire gel hele o zaman aramazsak konuş kardeşim hususi seni görmeye gelicez kerata:queen:

ARKADAŞLAR LÜTFEN TIKLAYALIM;

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29158-manisa-mesir-festivali-motosiklet-karde-ili-i-bulu-mas-24-mart-2007-a.html

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tebrikler manisa mt süpersiniz walla ne diyim?

tebrikler manisa mt süpersiniz walla ne diyim?

kamber nerelerdesin sen kardeşim heeee,tekerine çivi koyayımmı heee :queen:

ne yapmaya aldın olm ya o canavarı şehiriçi dolaşmak içinmi ? :cherry: scoter mı olm ya canavar o kedi deil.:p en kısa zamanda görüşelim hasret giderelim gırgır şamatanı özledim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar