[MT Manisa] 16/04/2007 Toplantisi (çocuk Yurdu Ziyareti öncesi Son Toplanti)

[MT Manisa] 16/04/2007 Toplantisi (çocuk Yurdu Ziyareti öncesi Son Toplanti)

YER: KAMBUROĞLU RESTOURANT&CAFE ( AKHİSAR )
TARİH : 16/04/2007 PAZARTESİ

SAAT: 20:00

Arkadaşlar 29/04/2007 çocuk esirgeme yurdu ziyareti öncesi son toplantımız olduğundan ayrı bi önemi var :bounce:

Bu toplantımızda eksiklerimizi tamamlama ,fikir alışverişi şansını yüzyüze yakalayacağız.

İZMİR 'den ve BALIKESİR 'den DOSTLARIMIZIN gelme ihtimalleride var bu arada :)

MANİSA-MT 'nin anlının akıyla çıkacağı şimdiye kadar ki en yeri doldurulamaz etkinliğinde beraber olmak dileği ile...:rendeer:

İyİ Oldu Bu Toplanti MÜdÜrÜm.....
İŞİ NetlİĞe BaĞlamamiz Lazim...

Haydİ Bakalim,,,dostlar Hareket Zamani...

evet dostlarım uzun zamandır yoğun olmamdan dolayı sizlerden uzak kaldım. pazartesi oğlum eşim ve ben toplantıda olacağız. görüşmek dileğiyle...

toplantıyaa bendee glıcemm hepınızlee görüşmek üzeree saygılarr by linkinpark

arkadaşlar benim gelmem imkansız o gece çanakkaleye yola çıkıcam anne ameliyat olacak malesef:pale:

Tam "Hah! toplantı pazartesi gününe alınmış " diye sevinirken yerinin Akhisar olduğunu farkettim ve yüzümdeki tebessüm biçim değiştirdi...

İşten çıkış saatim ve geri dönmek için yola çıkmam gereken saat arasında "ateş almaya geldim" tadında bir zaman var... Neyse artık, bir Manisa toplantısına inşallah.

:(

Valla uzun zamandır imrenerek takip ediyorum mt Manisa' yı :salut: eğer ki bir gün motor alırsam ilk geliceğim yer yanınız olucak...

arkadaşlar benim gelmem imkansız o gece çanakkaleye yola çıkıcam anne ameliyat olacak malesef:pale:

özlem geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin şimdiden hayırlı yolculuk:cat:

Valla uzun zamandır imrenerek takip ediyorum mt Manisa' yı :salut: eğer ki bir gün motor alırsam ilk geliceğim yer yanınız olucak...

sevgili dostum yazılarımızı takip etmen bizi sevindirdi bize yakınmısın uzakmısın neredesin bide onu belirtsen belki biz oralara geliriz yolumuz düşer dimi ama:cat:

bu arada sevgili dostlarım ben ve eşim pazartesi akşamı hazır olucaz gayrısız bi toplantı olur inşallah:queen:

Son düzenleme:
Tam "Hah! toplantı pazartesi gününe alınmış " diye sevinirken yerinin Akhisar olduğunu farkettim ve yüzümdeki tebessüm biçim değiştirdi...

İşten çıkış saatim ve geri dönmek için yola çıkmam gereken saat arasında "ateş almaya geldim" tadında bir zaman var... Neyse artık, bir Manisa toplantısına inşallah.

ALİ gitarım can dostum kardeşim benim sen gelemesende biz geliriz takma kafana...

pazartesi görüşmek dileğiyle

bekliyoruz bak...arıza yapma zeytinliova 'ya sokmam ona göre:)

dostum nerdensin kimsin ? bizim kapımız aklı başında herkeze açık buyur gel kardeşim...motoru sonrada alırsın:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu çocuk yurdu manisadakimi eğer oysa orda olmamam büyük hata çünkü ben orda büyüdüm hayata ordan atıldım.benim için özel bir yer orası,çok uzakta olduğum için gelemiyorum.benim için gözlerinden öpüverin kimsezişz çocukların,şimdiden hepinize saygılar sevgiler esen kalın.:pr: :pr: :pr: :pr:

abi su gunleri bi tutturamiyoruz yawww...

Ozlem umarim annen ufak bi operasoynla eski haline doner... gecmis olsun...

tum Manisali dostlara sevgi ve saygilarimla...

Özlem BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun..allah Acİl Şİfalar Versİn..

Gİttardanto,,kaÇta Çikiyosun Sen İŞten??

Özlem ablaa çok büyük geçmiş olsunn .. ,

allah acil şifalar versin....

sanada hayırlı yolculuklarr dilerımm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar