- Konu Yazar
Epeydir katılamadığım [MT Kütahya] etkinliklerine aşırı israrlara dayanamayıp,
katıldım.Sabah erken saatlerde,vatandaşlık görevimi yaptıktan sonra,10.30 da herkesten önce toplanma yerindeydim.grubumuz teker dökülmeye başladı buluşma yerine.
Artık fotoğraflara geçelim...
İlk oluşan çekirdek kadro Alplion(Alpaslan)ve ben(hayati)
Daha sonra kadro tamamlandı.
Artık At binme zamanı...
Benzin ikmali...
Nihayet yola çıktık derken...
Bir arkadaşımızın Motosikleti arızalandı ve onu bırakmak zorunda kaldık.Bereket henüz daha yolun başındaydık.
İlk mola yerimiz Tavşanlı.Sağolsun mekan sahibi geleceğimizden haberliymiş klimaları çalıştırmış.İyi geldi...:mrgreen: Laf aramızda adamakıllı tek pozum
Daha sonra yine yollardayız. Bursaya 70 km.kala Domaniç Yaylasında yemek yiyeceğimiz mekana kadar devam...
Vee Uludağ'ın arka eteklerinde,kuru fasulye yemek için uğrunda,bu sıcakta onca yolu katederek geldiğimiz yer.Artık sizleri manzara,yemek görüntüleri ve son karede kamerama takılan Zeki'nin(oldwwolf) babaannesi(oldestwolf):queen:la başbaşa bırakayım.
Karşılarınızdaaaa Oldestwolf:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen:
Artık fotoğraflara geçelim...
İlk oluşan çekirdek kadro Alplion(Alpaslan)ve ben(hayati)
Daha sonra kadro tamamlandı.
Artık At binme zamanı...
Benzin ikmali...
Nihayet yola çıktık derken...
Bir arkadaşımızın Motosikleti arızalandı ve onu bırakmak zorunda kaldık.Bereket henüz daha yolun başındaydık.
İlk mola yerimiz Tavşanlı.Sağolsun mekan sahibi geleceğimizden haberliymiş klimaları çalıştırmış.İyi geldi...:mrgreen: Laf aramızda adamakıllı tek pozum
Daha sonra yine yollardayız. Bursaya 70 km.kala Domaniç Yaylasında yemek yiyeceğimiz mekana kadar devam...
Vee Uludağ'ın arka eteklerinde,kuru fasulye yemek için uğrunda,bu sıcakta onca yolu katederek geldiğimiz yer.Artık sizleri manzara,yemek görüntüleri ve son karede kamerama takılan Zeki'nin(oldwwolf) babaannesi(oldestwolf):queen:la başbaşa bırakayım.
Karşılarınızdaaaa Oldestwolf:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen: