[MT Konya] Keyifli virajların sonundaki cennet... KİLİSTRA

mes

çok güzel,harikasınız.Çok teşekkürler:rendeer:

cuneytovuc kardeşim resimlerin harika ötesi ancak yorumların ve esprilerin süper ötesi 3 yıl konyada yaşayan biri olarak sırf yorumların için beynine fotoların için gözlerine gezin için tekerlerine sağlık diyorum...:cat:

cok güzel bi gezi olmuş elinize sağlık allah birliğinizi bozmasın kazasız belasız günler dileğimle:cat:

Alaaammm:pale:
Delürceeem yaaa.
Muğla MT nin ağır abiğlerinden sonra, Konya nın bu delifişenkleri çıktı meydana yaa:pale:
Utanmadan geziyolar, grup sürüşü yapıyolar, çayıra çimene yayılıyolar, antik meraklarına yenik düşüyolar, sağ salimen dönüp; siteye harika hikayesi olan 4/4 lük bir topic açıyolar. :pale:
Bizler de zavallı İstanbul un, zavallı asfalt sürücüleri olarak, yağmır yağmasa da sahilde bir tur atsak, mangal yapanların mangallarını koklayıp yalansak, kadar aciz tabiat özlemi yapıyoz:pale:
Hem Muğla ya hem Konya ya yerlleşecez o zaman.
teşekkürler arkadaşlar. iyi bir 15 dakika geçirdim. emeğinize, gidonunuza, megapikselinize sağlık.:cat::cat:
yutkunup duralım işte. :)
konya MT den iyi bir Grup mu çıktı ne???:rendeer:

Arkadaşım,bir buçuk ay sonra okulum bitiyor ve haftasonları muğlada,haftaiçi İstanbulda olmak üzere mekik dokıycam motosikletle.Kısmetse birkaç ay sonra da 600cc ye geçmeyi planlıyorum.Gerçekten istanbulda bir bütünlük yok ama bol bol arkadaş edinip grup gezilerine önayak olmayı planlıyorum.Motorsuz geçen her haftasonu kayıptır bence :cat:

Güzel fotoğraflar+ güzel dostluklar + güzel yorumlar + heleki o pilav

Harikasınız Konya Mt buarada ben bu pilav için yazın boş bi zaman bulursam oraya gelmeye çalışıcam

Motosiklet ve doğanın güzel birleştirildiği keyifli bir gezi olduğunu fotograflardan anlıyoruz.Paylaşımınız için teşekkürler

arkadaşlar valla süper olmus emeğinize sağlık hele o yeşilliklere uzanmak ....kelimeler kifayetsiz kalıyor

düşüş olayı mükemmel nasıl da denk gelmiş puhahahahahaah .izledikçe yerlere yattım

Çok güzel bir gezi olmuş ve çok güzel fotoğraflarlada anlatmışsınız. Teşekkürler:rendeer:
Bu arada bir ricam olcak Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bu fotoğrafları çektiğiniz makinenin marka ve modelini ne?
Teşekkürler...

çok eğlenceli bir geziydi heppinize teşekkürler!! beni artçı olarak alıyorsunuz malum ehliyetim yok onun için ayrıca teşekkürler!! başka gezilkerde görüşürüz inşallah. saygılar!!

yılmaz abi ben motorları ön plana çıkardım doğacı değiliz biz motorcuyuz :p

Fotoğraf makinesi hakkında marka cılık yapmış gibi olmayayım ama SLR olmadıkça SONY den başka makine tavsiye etmiyorum.Çünkü piyasadaki pekçok kaliteli firma Sony nin ürettiği algılayıcıları kullanıyor.Her modeli 640x480 piksel 16-32 kare/saniye (dvd kalitesi) video çekimi yapıyor.Piyasadaki otomatik makinalardaki en kaliteli macro modlarına sahip,gerçek renklere en yakın çekimler yapabilecek marka.

Bu resimler kompakt "T" serisinden T-30 ile çekildi.Normalde kullandığım diğer makina ise manuel özellikleri,ağır kasası ve kaliteli objektifi ile Sony F-828.:cat:

Arkadaşlar gezi resimleriniz bir harika bayıldım.:rendeer: Hele o çiçekler eeee makinede hakkını vermiş yani güzel çekmiş. Birde dikkat ettiniz mi o arkadaş düşerken arkadan bakanlar var onlarada çok güldüm :queen: mekan sahibi herhalde gitti tabure diye düşünüyorlar gibi duruyorlar:queen::queen:

HaRikaa Fotolar :) Çok beğendim arkadaşlar :) emeğinize sağLık :) bakmayaa doyamıyorum wallaaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar