[MT] Keeway Superlight 150 Fun Club

benim de istediğim motor sl 150 inş en yakın zamanda alırım o zaman bende aranıza katılacağım hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim melekler sizi korusun:)

bud

öncelikle sl 150'ime kavuştuğumu buradan da bir haykırayım!! :D:):D

cumartesine gelince, o gün hem uzaktan akrabalarım geleceği için hem de A2 direksiyon sınavına gireceğim için, zaten gitmeyi çok istediğim bu airrace organizasyonunu seyretmem mümkün olamayacak :'(

eğer buluşma gerçekleşirse hepnize iyi eğlenceler..

arkadslar pazar gunu kartala gelıp adalara gececem..adapazarından gelecem tanısmak isterim sizlerle gelebilirmısınınz kartala

escapesus' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba,
birçok SL'cinin istediği gibi ben de bir buluşma olmasından yanayım.
önerilerimizi paylaşalım.
işte ilk öneri:
önümüzdeki cumartesi (29 temmuz 2006) REDBULL AIR RACE organizasyonu var.
ilgili url de bu:
http://www.redbull.com/

birçok SL150 ile bu organizayonu izlesek nasıl olur??

"Red Bull hava yarışlarının 5. ayağı 29 Temmuz da İstanbul Haliç (Altın Boynuz, Golden Horn) semalarında yapılacak. Eski Galata köprüsü (Balat) ve Atatürk köprüsü (Unkapanı) arasında kurulacak hava dolu kulelerin ortasında heyecan dolu uçuşları izlemek üzere..."

tarih: 29 Temmuz 2006
saat: 14:00
yer: Haliç
ee, ne duruyoruz??
ne dersiniz acaba??
walla baba süper bir fikir arkadaslr biraz hareketlenin yaw ben kesin gelicem abı eger benım kanka eskişehirden gelmezse gerci saat uyarsa onuda kandırabilirim.. escapesus abı nerde oturuosun ben üsküdardayım eger tel falan verirsen bir aksilik cıkmazsa planda beraber gidebiliriz abi yalnız acemiyim onu sölim :pale:

Waşşşşş... Bi sorun çıkmazsa ben zaten REdBull Air Race e gideceğim.. Güzel bi SL buluşması olacak gibi.. Fakat sanıyorum ki motorları ile gelecek kişi sayısı bir hali fazla ve oralar bayaa dolu olacak.. Biz kuzularımızı nereye yatırıcas bağlicas yaw? :silent: :silent:

arkadaşlar bu topic böyle giderse kapanacak bilginiz olsun arasıra buraya bişeyler yazın ya

Arkadaşlar bu sene geçti belki ama şöyle türkiye nin ortasında Afyon da güzel kamp yapılacak yerler var.BUluşsak nasıl iyi olur. Ben buraları ayarlarım.

Tum Keeway superlight severleri icin ozenle hazirlanmis ve halen hazirlanmak ta olan Keeway Teknik yardim kitapcigi sayesinde.Kendi el beceriniz ile motorunuzun rutin ve acil bakimlarini kendi basiniza evinizde yapmanizi saglayacaktir.Tum diger sorulariniz icin bana ozelden mesaj atabilir veya Superlight form sayfasindan bizimle irtibata gecebilirsiniz.:cat:

Yan Kapakciklarin Tamiri
http://rapidshare.de/files/25518316...M_KITAPCIGI-Yan_kapakciklarin_Tamiri.pdf.html
Benzin Muslugu Kullanma Talimati
http://rapidshare.de/files/25889832...KNIK_YARDIM_KITAPCIGI_Benzin_Muslugu.pdf.html
Zincir Germe ve Ayarlama
http://rapidshare.de/files/26819526..._KITAPCIGI-_Zincir_germe_ve_ayarlama.pdf.html
Jikle Kullanimi
http://rapidshare.de/files/26820651...NIK_YARDIM_KITAPCIGI-Jikle_Kullanimi.pdf.html

çalışmıyo bu dosyalar, biri tekrar atarsa çok sevinirim

(((Önemli Not: Lütfen istenilen bilgileri veya değişen bilgileri yada ek bilgileri mail vs. özelimden atmanızı rica ederim.Çünkü Bu tür bilgilerin forumdan verilmesi yasaktır.)))

Arkadaşlar Keeway SL150 forumdan gelen genel istek üzerine ve sayımızın artması nedeniyle [MT] Keeway Superlight 150 Fun Club kurulmuştur. Katılmak isteyenlerin özelden Adını Soyadını Oturduğu Semti Cep Tel Ev Tel İş Tel varsa mailini atmalarını rica ederim.
Bu başlığın amacı Keeway Superlight 150 Kullanıcılarının Biribirleri ile Bilgi Paylaşım yapmasıdır.

1- aidikurt=Alper idikurt (Ümraniye\Natoyolu) [email protected]
2- SOD=Koray (Bostancı)
3- canerthereal=Caner (içerenköy)
4- csunlu=Serhan (Bostancı) [email protected]
5- obkavi=Barış (Çamlıca\Libadiye)
6- onurcan=Onur (Maltepe)
7- borty=Atilla (Acıbadem)
8- ceko35 (Pendik)
9- jameika34 (Koşuyolu)
10-Locco=Selim Gürel (Acıbadem) [email protected]
11-baadır=Bahadır Yılmaz (Zeytinburnu) [email protected]
12-cobalt=Cüneyt Erdönmez (Kocamustafapaşa)
13-snrtrt=Soner (İçerenköy)
14-escapesus=Murat Cihan (Eminönü) [email protected]
15-sKy=Gökmen Özer (Bostancı) [email protected]
16-Can=Can Yurday (Fındıkzade) [email protected]
17-lubiyama54=Özkan Tekeoğlu (Adapazarı\Sakarya) [email protected]
18-durano=Duran Özdemir (Manisa\Merkez)
19-hata=Cengiz (Haftaiçi Gebze Pazarları Erenköy)
20-Captain Future=Aydın Koca (izmit) [email protected]
21-semuteyo=Kemal Gül (Kasımpaşa)
22-guclu_karayel=Güçlü (Beşiktaş)
23-ozz=Özden Levent & Erol Levent (Kazasker)
24-ArgaT=Sinan Erdoğmuş (Bahçelievler)
25-GeCe_=İbrahim Dümen (Göztepe) [email protected]
26-tüzemen=Yücel Tüzemen (Adana) [email protected]

(((Önemli Not: Lütfen istenilen bilgileri veya değişen bilgileri yada ek bilgileri mail vs. özelimden atmanızı rica ederim.Çünkü Bu tür bilgilerin forumdan verilmesi yasaktır.)))

OguzHanErol = Oğuz Han Erol (Kadıköy Moda) [email protected]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar n'oldu bu topiğe yaa... kimse yazmıyo mu artık...

YaUW biri ŞAKA desin yauw bu 150 lik 2999 ytl den 4099 ytleyemi fırladı yoksa keewayin sitesinde (Motomax) problemmi var lütfen tam alacaktı bi arkadaş bide biz tavsiye ettik çoçuk tırstı motordan.Maille bilgilendirirseniz sevinirim. [email protected]

Superlight 150 4099 YTL
Supershadow 250 3.990 YTL

önce yanlış yazdılar dedik ama tutumları değiştirmiyorlar. En iyisi ucuz bir ikinci el al... ikinci eldede fiyatları artmadan :queen:

Superlight 150 4099 YTL
Supershadow 250 3.990 YTL

önce yanlış yazdılar dedik ama tutumları değiştirmiyorlar. En iyisi ucuz bir ikinci el al... ikinci eldede fiyatları artmadan :queen:

:pr: valla hocam ikincielde patlatırlar fiyatı çok var piyasada ama ondan böyle oluyor sanki kızılay dağıtmış bu modeli herkezde var tutunca adamlar fiyatı ucurdu önceden alanları kutluyorum iyi bir yatırım olmuş. ikinci elini temizini 3500 e satarsın valla:))))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşım 150 sup.lihgt almıştı bütün nikelaj aksamı kavladı. resmen döküldü. sonra motoru geri iade aldılar. herkes yaşadımı bunu varmı başka yaşayan?
yoksa üreim hatasımı olmuş?
sadece kafama takıldı.............

Super Moderator
@alp_tunay,
Geri almışlarsa zaten muhakkak bir imalat hatası söz konusudur.
Zaten o kadar da bol nikelaj kısım yok ki motorda, parlak metalik renkli plastikler de nikelaj görüntüsü veriyor.Bunlardan da tek sorun çıkaranı (kronik olarak) yan kapaklar sadece.

alıyosun nalburdan metalik sprey boyayı denıyosun sansını ben daha motorda denemedım ama evde eskı ( gencken calıstıgım ) agırlıkları buldum pasını temızleyıp boyadım valla nıkelaj gıbı oldu:mrgreen:

Hatırlarmısınız bir zamanlar sl 150 fırtınası esiyordu.Bu forumda onu göklere çıkarmıştınız.Hatta sl150den şikayet eden arkadaşlarlada bir ara bazılarınız kanlı bıçaklı olmuştu.Eee şimdi neoldu nerde sl150yi övmekten başka birşey yapmayan arkadaşlar.yoksa onlardamı gerçeği anlayıp sl150lilerin görünüşten başka birşey olmadığını anladılar. enson yazı 09-10-2006, 07:37 AM tarihinde yazılmış ve unutulup gitmiş bu başlık.Unutmayın benimde sl150im var ve sorun çıkaran bir motor olduğunu bastıra bastıra söylüyorum.Yeni sl 150 alacak olan arkadaşlara tavsiyem şudur: ya ikinci el hoysung connet alsınlar yada mz alsınlar hiç olmazsa boyle sorun yaşamazlar.Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar