raflar' Alıntı:yanlışın var raflar!!
savaşlar toplumu korumak için değil daha fazla toprak sahibi olmak daha fazla zengin olmak daha fazla insanı sömürmek için yapılmıştır.savaşların siyasi sebepleri vardır ancak her savaşta siviller düşman tarafından zarar görür. toplumu koruma ve kollama görevi taş devrinden berie rkeğe kitlenmişir.
Bu feryatlarını anlıyorum çünkü eskiden senin gibiler giderdi istediği kızı beğenir babasından alırdı. hiç bir zaman hiç kimse istediği kzıı alamadı. çünkü bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır. o çocuk fakirse de çağlar boyunca avcunu yaladı.öyle istediği kızı siparis üzerine alan binde birdir.
Bunun artık olmaması zoruna gidiyor çünkü sen hayatı paylaşmaya alışık değilsin, senin aradığın sadece sana hizmet edecek sana köle olacak kadın. ben köle möle aramıyorum. çünkü insani değil.hayatı benimle paylaşacak kadın arıyorum.hayatın bütün ameleliğini erkek çeksin gben de kurulayım kadınına karşıyım.o kadın için o kadar ağır bedeller ödüyorsam ve o benim için hiç bir bedel ödemiyrosa biz zahmet kıçını kaldırsın da bana hizmet etsin....[/
HOCA BU ADAMIN HATUNLAR VE OLAYLAR HAKKINDAKİ GÖRÜS VE DÜSÜNCELERİNE HASTAIM ?
DOĞRU DİYO ADAM ??
YAŞAMIŞ GÖRMÜŞ BİLİYO ??
:cat: :cat: :cat: