o zamana kadar ne olur bılemem ama yakından takıpteyım

tabı aranıza kabul edersenız..
tabı aranıza kabul edersenız..
Pek önemli forumoyu açıklaması
Arkadaşlar an itibariyle gezimizin başlığı:
[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması
olarak değiştirilmiştir.
"İyi de ne farketti ki" diye soran arkadaşlarımız olacaktır haklı olarak. Evet sizler ya da benim için bir şey farketmedi ancak bazıları için çok şey farketmiş olacak. Öyle ki başlığı açan üyenin nick'inden, MT İzmir'in başta yazmasına kadar türlü türlü sorunlar oluşmuştur geziyle ilgili.
Son başlık değişikliği ile birlikte umarım rahatlamıştır herkes. Gezimize MT İzmir katılmıyor, İzmir'de yaşayan MT üyeleri katılıyor. Korkarım bu tarz alınganlıklar devam ettikçe biz MT' üyesi İzmirlilerle daha çoook gezeriz :mrgreen:
pro kardesim, değişiklik yapman iyi olmuş, bu konu Cengiz abi ve Alper abiyle sadece konusuldu, alınganlık olarak algılamak ya da lanse ettirmek cok yanlış olur...
mt İzmir grubunun cogunluguyla yada toplantıda görüşülmeyen bir program mt izmir gezisi olamaz sanırım... sadece seninde yazdıgın gibi İzmir de yaşayan mt lilerin gezisi olur...
Şimdi aynı tarihte yapmayı düşündügümüz bir yat gezisi var... duyurular bölümünde 2 yada 3 ayrı Mt İzmir başlıgı olsa ne olur... kafalar karışmaz mı? İzmir grubunun cok guzel bir yonetim sekli var, burda patron yok... sadece ortaklaşa karar verilir, ve sunulur, kabul edilirse, talep varsa o zaman hazırlıklara ve de düzenlemelere başlanır. www.motosiklet.net in duyurular bölümünde topic açılır.. o zaman o gezi de mt İzmir grubunun gezisi olur...
o yuzden boyle bişeyin senin tarafından yazılması beni üzdü... o yüzden yazdım.. yoksa ne Cengiz abiyle ne de Alper abiyle boyle bi konu hakkında konuşma bile yapmış degilim...
Bizim grubumuz da yüregimiz de büyük, hafta sonları 3 ayrı gruba dağılarak da farklı yerlere geziler yaptıgımız oluyor ve sadece gezi yazılarına fotograflar koyuyoruz, o da koymak istersekya il grubundan yada avea nın beleş sms haklarını kullanarak organize oluyoruz
Neyse umarım beni anlamışsındır... sadece duzeltme yapmak icin yazdım simdilik beni banlama![]()
abi valla kendime gelemedim ben. Ama rakı süperdi şimdi ayılmak için 1 kadeh atsam düzelir miyim dersin :queen:
Sercan polemiğe gerek yok, biz bir aileyiz. Bir ailede kardeşler bazen ayni fikirde olmıyabilir. bu yüzden yat gezisi tarihi değişebilir, ayni tarihe getirmeye gerek yok. önceden herhangi birşey için belirlenmiş bir tarih varsa, yeni programda yeni gezi için tarih ileriye alınabilir. isteyen kardeşimiz istediği yere gidebilir. Belki ben Afyona gelemiycem, ama demek değildirki gitmek istemiyorum. yada yat gezisi ayni şekilde , demek değildirki istemiyorum. Tarihler uygun olursa her tarafa gidilebilir. bir MT ailesi olarak ailecek bir gezi olacağından zevki de daha iyi olur. Lütfen herkes sakin olsun sırasıyla bütün yaz her tarafa gidilecek.
katılıyorum abi 6 ay idare eder beni bu.söyle durumuna baktim da ictiğin seni epeyce idare eder gibi geldi fazla üstüne gitme rakinin sonra motoru koyduğun yeri hatirlamayacaksin
bende gelmek isterim eğer aranıza alırsanızale:
keşke daha erken tarihe organize etseydik ben sabırsızlanıyorum![]()
sana bu konunun bu şekilde gelişeceğini ve sonuçlarını anlatmaya çalışmıştık bizim farkımız fark yaratmak sende bu konunun üstesinden gelebileceğini söylemiştin
kısacası harika bir yol harika bir eğlence ve harika bir organizasyon olacak :rendeer: benim ve katılacak izmirlilerin bu konudan en küçük bir şüphesi yok :cat: