[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada sanıyorum daha bir tane afyonlu yok aramızda:cyclopsan biz çıkartma yapmayamı gidiyoruz :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O zaman sen dedene sor..... Ama acele etme.... Çoook uzun zaman sonra sorarsın.... :p

Pek önemli forumoyu açıklaması :p

Arkadaşlar an itibariyle gezimizin başlığı:
[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması

olarak değiştirilmiştir.

"İyi de ne farketti ki" diye soran arkadaşlarımız olacaktır haklı olarak. Evet sizler ya da benim için bir şey farketmedi ancak bazıları için çok şey farketmiş olacak. Öyle ki başlığı açan üyenin nick'inden, MT İzmir'in başta yazmasına kadar türlü türlü sorunlar oluşmuştur geziyle ilgili.

Son başlık değişikliği ile birlikte umarım rahatlamıştır herkes. Gezimize MT İzmir katılmıyor, İzmir'de yaşayan MT üyeleri katılıyor. Korkarım bu tarz alınganlıklar devam ettikçe biz MT' üyesi İzmirlilerle daha çoook gezeriz :mrgreen:

eee... karar nereden yana olacak şimdi:cyclopsan
Banaz'mı? Afyon'mu......

Büyükoturak gölüde güzelmiş yani ama Afyonda da güzel yerler vardır mutlaka...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eee... karar nereden yana olacak şimdi:cyclopsan
Banaz'mı? Afyon'mu......

Büyükoturak gölüde güzelmiş yani ama Afyonda da güzel yerler vardır mutlaka...

Bence banaz.... Arkadaş ön görüşmeleri ayarlıyor pro ile..... Ama büyük ihtimal orası.... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Büyükoturak diyorum. Anket mi yapsak acaba :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
E iyi de arkadaş dediğin eğer Balabey ise, o Büyükoturak'ın link'lerini atmış. Banaz nerden çıktı? :silent:
Olm o göl gibi yer olan büyük oturak sa tamam... Orası olsun....:cat::cat:

Benim kafamdaki linkler karıştı... :silent::silent:cızzzt bızzzt....:cherry::cherry:

pro sen motosikletini sattın mı ?

hee, niye sordun :cherry:

Olm o göl gibi yer olan büyük oturak sa tamam... Orası olsun....:cat::cat:

Benim kafamdaki linkler karıştı... :silent::silent:cızzzt bızzzt....:cherry::cherry:

Yok abi Büyük oturak şu :p

normaltabure.JPG

:mrgreen::mrgreen::queen::queen:güzel geyikler!ceylan gibi mubarek!:p

değeril kardeslerim belki benden kaynaklanan sebeble yer tam olarak anlasilamamis galiba........... önerdiğim ve paylasiminiza sunduğum yer ankara Uşak arasi olup Afyon"a 50 km Uşak iline 40 km uzaklikta UsaK"in banaz ilcesine bagli büyük oturak beldesindedir bilgilerinize sunulur. arkadaslardan ikisi dün aksam gec saatlere kadar yanimda idi kroki cizip koyacaklardi ama anlasilan hala ayilamadilar :) ankaraya uzaklik 300 km izmire uzaklik 280 km kütahyaya uzaklik 120 km civarinda (-10 +10 yanılgı ile tabi)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
değeril kardeslerim belki benden kaynaklanan sebeble yer tam olarak anlasilamamis galiba........... önerdiğim ve paylasiminiza sunduğum yer ankara Uşak arasi olup Afyon"a 50 km Uşak iline 40 km uzaklikta UsaK"in banaz ilcesine bagli büyük oturak beldesindedir bilgilerinize sunulur. arkadaslardan ikisi dün aksam gec saatlere kadar yanimda idi kroki cizip koyacaklardi ama anlasilan hala ayilamadilar :) ankaraya uzaklik 300 km izmire uzaklik 280 km kütahyaya uzaklik 120 km civarinda (-10 +10 yanılgı ile tabi)
abi valla kendime gelemedim ben. Ama rakı süperdi şimdi ayılmak için 1 kadeh atsam düzelir miyim dersin :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar