[MT İzmirliler] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 -APV41
2 -alp_tunay
3 -özer

4 -ybasaran
5 - kekec64
6- .......

yok mu arttıran :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeter zaten..Çok bile...... :p:p

Bizde düşük cc ler olarak bölünebiliriz çok olursak... Ama maksat beraber gidebilmek.... :cat:

hakket bu kadarmıyızz yaww....aaa ben kalabalık oluruz diye salam sosis aldım hepsini gerimi getircem izmire yoksa....olmuyo ama yaa hadi ama...bakın ben 150cc lik dandik diye betimlenen mondial 150KN ile gelicem...neyse bakalım sabah buluşmaya kaç kişi gelirse artık görcez ne diyelim..bu saatten sonra sayı artmaz herhal...

Tarih: 10 mayıs cumartesi
Saat: 08.00. -
Yer : Karabağlar BP
Teker dönüş saati 08.15..[
,

sabah 7de kalkabilirsem oradayım...unutanlar için son kez...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşam toplantıdan geldim eve fısss diye bir ses... Tekere saç parçası gibi bişey girmiş..Sabah bakıcam duruma.. Biraz gecikme olacak....

Şans işte ne diyebilirim ki.... O sac parçasının yollarda işi ne diye düşünüyorum kendi kendime... :pr:

birinin senin tekere ÇOMAK sokacağı belliydi zaten :mrgreen:sabah hallederiz geç olsun güç olmasın :cat:

size kazasız belasız sorunsuz bir yolculuk diliyorum, giderken biraz izmir havası goturun oralara...

Angara lı arkadaslarımıza da selam ve sevgilerimizi iletin:wiinkk:

hadı abı yavas yavas uyanın yola hazırlanın bende dukkana gıdıyom calısmaya ona hazırlanıyım kazasız belasız sorunsuz gıdıp gelın...

offf lan offfffff:pr::pr::pr:

Offfff ki hemde ne offfffffffffff...

Diğer hafta olsa olmazmıydı bu kamp :salut: :salut: :salut:

Bu hafta içinde bende denizli yolcusuyum.Motoruma kavuşmak üzere gidiyorum.Aranıza dönüyorum sonunda.Birkaç ay motorsuz geçen çıldırtıcı bir dönemin ardından motoruma kavuşacağım günün hasretiyle yanıp tutuşuyorum.Fotoları bekliyoruz artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar