MT [İZMİR] Ya Bi Oturun Yaaa...!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine kardeş kıyak yaptı, abisine yakıt takviyesi yapacakmış, valla insanın böyle kardeşi olması nekadar güzel bişee yaf..

evet arkdaşlar bizde geliyoruz akşam toplanma alanına... görüşmek üzr..:queen:

size iyi eğlenceler.ben ajan olarak R&R cilerle tanışmaya gideceğim.İşe yarayan elaman olursa transfer ederim.herkeze bol güneşler.

iyi eğlenceler arkadaşlar.
finaller,sınavlar...
bu aralar ineklemek şart..:pale:
giden herkese iyi eğlenceleeeeeeeeeer :cat:

saat 16:44 ses seda yokh bu da demekki ben gelemiyeceğim :( tam izin aldık bu seferde motorum bozuldu :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi eylenceler:p umarım herşey gönlünüzce olur.buarada ben sizlere teşekkür etmeyi unuttum :pr: MT İzmir teşekkürler:) Denizli ve Sivasa!da bekleriz MT İzmir tayfası kucak dolusu sevgiler:rendeer: en kısa zamanda görüşmek üzere...

arkadaşlar saat itibarıyle sanırım yola çıktınız ben gelemedim sınavlara çalışmam gerekio size ii eğlenceler

KARAKIZ' Alıntı:
arkadaşlar saat itibarıyle sanırım yola çıktınız ben gelemedim sınavlara çalışmam gerekio size ii eğlenceler
selam şimdi Kuvva ile görüştüm varmışlarrrr rakıya bile başlamışlar.bide gıcık verip duruyuolar balık ta varmış.şeytan diyo atla akşam uçagına bas git.:) :) :)

ne o sayın mt gurubu tabi ben artık aranıza gelemiyorum diye paso geziyonuz 23 gün sonra siteye giriyorum ve gezinizi ögreniyorum tabi gözden uzak olunca gönüldende uzak kalıyoruz telefonlada haber vermiyorsunuz artık.elbet birgün gene katılacagım aranıza o zaman hepinize soracagım bunun hesabını hadi gezin ben gelesiye kadar hepinize iyi eglenceler izmir mt sine gezmek yakışır zaten tekeriniz düz yolunuz acık olsun.

bende topiği 01:54 itibariyle görüyorum başka zaman görüşmek umuduyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar