Mt Izmir Tamamen Tesadüf Gezisi

ne, nası ? hehe :) şimdi nöbetten geldim arkadaşlar, ewt herşey çok güzeldi. bi kaç şey hariç ( ama bende suç yok demi, en azından siz öyle dediniz arkadaşlar, içim rahat yani. bu arada hala konuşmuyor benimle. artık konuşacağınıda sanmıyorum.ne dediysem olmadı marko abi. dediğiniz gibi marko abi her cümlede ''senin için...'' die başladım ama nafile.) eh neyse :pr:

YAKIŞIKLI

GÜNÜN SONUNA DOĞRU MARTI

HAKKIMIZDA NE DÜŞÜNDÜ ACABA ( deli bunlar deli )

cengiz abüüüüü foto lar için saolasın oh be bi fotom daha oldu sayenizde

en son koyduğun foto yalan abi artık öyle bir bayan arkadaşı aramızda göremiyecez yani :) hehehehe

abi sana boşunamı o miğferi verdim ördek yapak diye sen çiğ çiğ yiyorsun hiç yakışmadı hani bize abi :)

eser abisi boş ver yahu kafana ne takıyorsun ki kaybettiği sensin senden değerlisi mi var bu hayatta :) sen kendi hayatının baş rol oyuncususun,herşey olacağına varır
levent ten esinlendim bende bir kulağa küpe muhabbeti yapayım

bir çocuk varmış arkadaşlarının hep kalbini kırarmış babası bir gün onu karşısına almış ve bir tahta ile çivi ve çekiç getirmesini istemiş çocuk şaşırmış. babası bu tahtaya her kalbini kırdığın arkadaşın için bir çivi çakmasını istemiş çocuk durmadan çakıyormuş durmadan.babasına seslenmiş bitirdim diye babası geldiğinde bütün çivileri sökmesini istemiş.çocuk tahtaya baktığında babası şimdi ne görüyorsun demiş.arkasından devamını getirmiş " her kırdığın kalp bu tahtadaki delik gibi bir daha tamiri yapılamaz. " demiş. SAYGILARIMLA... :)

ağladım beeeeeee demekki tahtayı baştan deldirmemek lazım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar