MT [İzmir] T shırt İstiyorum Toplantısı..!! ( 7 haziran çarşamba ayağı )

Güüünaayyddıııınn,arkadaşlar, tüm iyi niyet ve dileklerinize gönülden katılıyoruz.
:cat: Enküçük üyenizin de hepinize ayrı ayrı slm ları var.:rendeer: Arkadaşlar,
Ömer abinin bilgi ve tecrübelerinden azami şekilde faydalanmak,grubumuzun
motosiklet üzerinde daha bilinçli,sağlıklıve keyifli km ler yapmasına büyük katkısı olacağina inanıyorum,kendisine şimdiden yardımları içn tşk ediyorum.:rendeer: Akşamki sıcak karşılamadan dolayı da hepinize ayrı ayrı tşk
ediyorum,sağlık ve mutlulukla kalın.:rendeer: Ha buarada Wallace fotoları görelim kardeş.:cherry:

katılan tüm kardeşlerime çok teşekkür güzel ve eğitimli bir geceydi, açık,samimi,içten, kalp kırmadan ve dürüstçe yapılan konuşmalar gurubumuzu güçlendirir dostlukların perçinleşmesini sağlar bu yüzden herkeze bu davranışlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletirim, sevgilerimle.:rendeer:
birlikte daha güzel günlere,

ben gelemedim aklım sizde kaldı.gece birde ancak izmir sınırlarına girebildim.
bir dahaki toplantıyı isterseniz bornova öğretmen evinde düzenleye biliriz.hem özel fiyat uyguluyacaklar hemde canlı müzik var.birde açık hava ne dersiniz.

turlabo eglenmek amacıyla ogretmen evıne gıdebılır ama bundan sonra genelde sessız mekanları tercıh edıyoruz daha rahat konusabılmek ıcın ama guzel bır onerı tesekkur ederız.. ama senı de aramızda gormek ıstıyoruz ozlettın kendını

faydalı bir toplantı oldugu kanısındayım soru işaretleri sanırım artık cevaplarını buldu.herkes herşeyin gidişatını anladı katılım için teşekkür herkese

Toplantıdan sonra başımıza gelen trajikomik olaylar + abim-kardeşim-kankam oktay abiyide aramızda görmek isteriz:p bilmeyenlere bu olayı kesinlikle anlatacagımki herkes neşelensin

akşam floryadan çıktıktan sonra bahtiyarlarla takılalım dedik biraz fazla takıldık sanırım ki sabah işe geç kaldım:) neyse sasalıya giderken artcı olarak ben vardım önümde onur en öndede bahti ve ahmet baktım arkadan bvir ışık demeti geliyor.Bu ne olmalı bir ufo-hayır bir uçak-hayır süpermen ve tabiki hayır hıyarın biri

beni geçti onuru geçti bahtiyarın önüne kırdı ve arabasıyla hafifçe dokundu o sırada ozandan bir hamle izledik ve adamı dövme fikri aklıma tam anlamıyla yattı yerlerden bir sopa ararken eşşek sopadan anlar misali bahtiyara elamanın sen git ben geliyom dediğini duydum ve olaylar burda başladı bu kişi büyük insan Oktay abiydi onu dun gece tanıdık.

Bakkal sahibi abimiz bizim için bakkalı açtı ve içeecek birşeyler aldık ve başladık muhabbete saatlerimiz 3 ü gösterirken.Oktay abinin kafası bir dünya oldugundan gözler öyle bir dönmüştüki nereye baktıgını ayırt etmek gerçekten güçtü.Bize motorcu oldugunu ve kafasaki z 650 sinin oldgunu söylüyordu biz m bu modelin ne oldugunu anlamadık tabiki bu cümleyi dun akşam 50-60 arası duyduk.Birde bir cümle varki bu çağatay benle muhattap olmasın + bu bakkal ve kahve benim akşamki muhabbetlerde bu cümlelerin sıklıgı göz önündeydi
oktay abinin alkolizm seviyesi tepe noktasına ulaştıgında kalktık ve o sırada ekmekçi kardeşi gördük ve bize beleşe ekmek verdi sıcak sıcak

Güzel bir toplantının ardından kankam oktay abi gerçi o sanırım benden tırstı:p ve arkadaşlarımla uykuya daldık ve işimizi unuttuk

dun gece için herkese teşekkürler

kafasaki z650 -ÇAĞATAY

Süper Moderatör (BBRR)
turlabo valla ne diyelim bundan iyisi şamda kayısı deriz...bende gelebilirmiyim:)

toplantı

Dunku toplantı güzeldi, tek sorun havadaki aşırı nemdi teras cafe cok güzel bir yermiş.

Besir(Turlabo) abi ben senin için tişört alacaktım ama sana hangi beden olur bilmiyordum.

Ayrıca bir arkadasıma MT tişörtü hediye edeceğim ama ona uygun beden var mı acaba kendisi basketci boy 2.07 cm kilo 105 ayakkabı numarası 47-48 giyiyor, bu arada yas 16 :)

bence o olayı asmıs abıcım bız onu mt cı yapmayalım ondan artcı falan da olmaz :) saka bı yana xxl olur onada

Kenan abiiiiiiiiiii tshirtler nerde kenan abiyi dünden beri gören varmı:silent:
kaç para toplanmıştı? tatile çıkmıştır şimdi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sokemon' Alıntı:
faydalı bir toplantı oldugu kanısındayım soru işaretleri sanırım artık cevaplarını buldu.herkes herşeyin gidişatını anladı katılım için teşekkür herkese

Toplantıdan sonra başımıza gelen trajikomik olaylar + abim-kardeşim-kankam oktay abiyide aramızda görmek isteriz:p bilmeyenlere bu olayı kesinlikle anlatacagımki herkes neşelensin

akşam floryadan çıktıktan sonra bahtiyarlarla takılalım dedik biraz fazla takıldık sanırım ki sabah işe geç kaldım:) neyse sasalıya giderken artcı olarak ben vardım önümde onur en öndede bahti ve ahmet baktım arkadan bvir ışık demeti geliyor.Bu ne olmalı bir ufo-hayır bir uçak-hayır süpermen ve tabiki hayır hıyarın biri

beni geçti onuru geçti bahtiyarın önüne kırdı ve arabasıyla hafifçe dokundu o sırada ozandan bir hamle izledik ve adamı dövme fikri aklıma tam anlamıyla yattı yerlerden bir sopa ararken eşşek sopadan anlar misali bahtiyara elamanın sen git ben geliyom dediğini duydum ve olaylar burda başladı bu kişi büyük insan Oktay abiydi onu dun gece tanıdık.

Bakkal sahibi abimiz bizim için bakkalı açtı ve içeecek birşeyler aldık ve başladık muhabbete saatlerimiz 3 ü gösterirken.Oktay abinin kafası bir dünya oldugundan gözler öyle bir dönmüştüki nereye baktıgını ayırt etmek gerçekten güçtü.Bize motorcu oldugunu ve kafasaki z 650 sinin oldgunu söylüyordu biz m bu modelin ne oldugunu anlamadık tabiki bu cümleyi dun akşam 50-60 arası duyduk.Birde bir cümle varki bu çağatay benle muhattap olmasın + bu bakkal ve kahve benim akşamki muhabbetlerde bu cümlelerin sıklıgı göz önündeydi
oktay abinin alkolizm seviyesi tepe noktasına ulaştıgında kalktık ve o sırada ekmekçi kardeşi gördük ve bize beleşe ekmek verdi sıcak sıcak

Güzel bir toplantının ardından kankam oktay abi gerçi o sanırım benden tırstı:p ve arkadaşlarımla uykuya daldık ve işimizi unuttuk

dun gece için herkese teşekkürler

kafasaki z650 -ÇAĞATAY

kardeşim OKTAY abi anlatılmaz yaşanır.. kimse görmeden, yaşamadan anlamaz muhabbetleri.. bigün toplanalım gidelim, bizi misafir etsin sahilde mangal yakalım.... valla kafa eleman ama biraz sallamasyonları fazla bunun farkındayım. e nede olsa gözler bile kaymış alkolden bırakta sallasın.

kafasaki ye binmiş adam oktay abim. heheehehehe :p

sevgili arkadaşlarım toplantıda aranızda olamadığım için gerçekten çok üzgünüm, sizleri özledim ilk toplantıda aranızda olmak dileğiyle hoşça kalın. :cat:

Resimler nerde :salut:

Bu arada valantino rossi italya motogp de birinci oldu
yamaha rulz! :p

adam bıraktı motoru indi kenarda seyirciler atladı üstüne.BAktiki olmucak geri bindi motoruna kaçtı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Toplantıdan biraz erken ayrılmak zorunda kaldım, ertesi gün Çanakkale'ye gitmek üzere sabah 5:30'da kalkıp bavul hazırlamak zorundaydım. Konuşmalar çok heyecanlıydı. Aslında çok daha erken kalkmak zorundaydım ama hep biraz daha kalayım ve kimsenin konuşmasını bölmeyeyim dedim ama kimse susmadı ve çakıldım kaldım. :)
Şimdi bende olan 3 adet fotoğrafı ekleyeceğim. Fotoğraflar cep telefonu ile çekilmiştir, o yüzden kalite aramayın.

ve bu da ben:

Arkadaşlar cuma toplantımıza katılım yoğundu ancak daha katılamayan bir çok arkadaşımız var cuma günü t shırt bedenlerini not aldım bir kısım arkadaş t shırt ücretlerini ödedi ancak ödeyemeyenler var bu çarşamba 7/06/2006 Çarşamba EKO da toplanıyoruz Tshırt ler yarın elimde olacak çarşamba toplantıda hem dağıtacağım hem cuma toplantıya katılamayanlara da bedenlerine göre Tshırt vereceğim hemde t shırt ücretlerini ödeyemeyenlerden ücretleri toplayacağım duyurulur....

çarşamba ekoda görüşmek üzere

turlabo' Alıntı:
ben gelemedim aklım sizde kaldı.gece birde ancak izmir sınırlarına girebildim.
bir dahaki toplantıyı isterseniz bornova öğretmen evinde düzenleye biliriz.hem özel fiyat uyguluyacaklar hemde canlı müzik var.birde açık hava ne dersiniz.

konuşulması gerekenlerin yanında eğlenmekte lazım her toplantıdada ciddi muhabbet yapamayacağımıza göre, teklifin oldukça olumlu bizler için bir fiyat alıp bildirirsen neden olmasın hem iyide olur, bekliyoruz.

carsamba ekoda gorusmek uzere yıne cok katılımlı bır organızasyon olması dılegıyle sevgıyle kalın...

Çarşamba günü EKO'da görüşürüzszszszsszszs...

Bende geliom bende geliom :p
Tshirt üde alınca artçı alacak biri varmı beni :salut:
Gezmek lazım dimi bu arada motor yakında gelecek :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar