[MT İZMİR]SUBAŞI ( boğazda savaş var ZAFERİ )

afiyet bal şeker olsunn yaa bu savaşta ilk göğüs geren ben olmak istedim balum bizim göğüs geniş size mermi gelmezdi :p

Gene harika görüntüler, ve harika insanlar Allah sizi hiç ayırmasın :rendeer:

resimler az geldi daha bekliyoruzzz... sabah sabah canım uscuk çekti yaww :silent:

Boğazda şavaşa katılıpta zaferle ayrılan herkese teşekkür ediyorum:rendeer:
harika bir savaştı gerçekten....herkesin silahı ve cephanesine sağlık:cat:

Moderatör (forrap)
Mükemmel olmuş yine,her zaman ki gibi.
Çalıştığım için aranızda olamadım,olmayı çok isterdim...

Afiyetler olsun...

Alp_tunay, abi o nedir öyle yahu... sen değil, at kalkacaktı şaha... :)

Sizin zaferden sonra Subaşı ve çevre muhitin cevabı :

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER
:queen::queen::queen:

:rendeer::cat::wiinkk::rendeer:

Cıks,olmadı o..
Geldikleri gibi gidemezler,göbekleri şiş,cephaneleri boş dönerler :p (Düşman yok ortada,ee bizimkiler de mangala gittiği için bizimkiler için uymuyor o söz,bizimkiler kaşık düşmanı :p)

Geldiklerinden çok farklı,göbekleri şiş,cephaneleri boş dönerler..

ya ben pazar çok kötü uyuklamışım bi de saatleri ileri almayı unutmuşum. hoş kalktığımda saat çoktan 14 ü geçmişti bende evde yayılıp motogp seyrettim. Neyse bu seferlik savaşta size destek olamadım ama bilirsiniz çok savaşa katıldım çok düşman sucuğu, köftesi adanası yedim. Bir daha ki savaşa bende varım

wallace zaten ilk sıcak temas saat 15 ten sonra sağlandı göğüs göğüse bir mücadele verdik keşke gelseydin düşman sucuklarını arkadan çembere alırdın kediler bile istemedi valla kalanları doydular oynuyorlardı attığımız adana şiş köfte türü mühimmatlarla SEN bile doyardın :queen:

bulduğun neferler kars sarıkamış faciasından çıkmış gibiydi daha dirisi yokmuydu :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bulduğun neferler kars sarıkamış faciasından çıkmış gibiydi daha dirisi yokmuydu :p

Ya onları uykulu gözler seferinden alıp geldim..Anca ayıldılar...Ayıldıklarındada kimse tutamadı nice savaşlar kazanmak edasıyla ortamdan ayrıldılar.... Ne iş ki gözleri hala kırmızıydı.... :queen::queen::queen::queen:

Daha sağlam neferlerle yola çıkmak lazım.... Hele neferin biri tarladan yola çıkan traktörü bile durdurdu...:queen::queen::queen:Şanlı ordumuz birbirinden kopmasın diye... :queen::queen::queen::queen:

bütün askerlerin istikakını alper abi yedi mangalın başından ayrılmadı mübarek montuna sığmaz oldu eritiyim diye motorun üstünde akrobasi hareketler yapmaya başladı.:mrgreen:

adaşım yine uscuklarla savaşmışınız midenize sağlık, kopmuşsunuz en afillisinden demiratlarınız zeval görmesin nice zaferlere yüreğiniz,yolunuz e farınız daima açık olsun

ya bu izmir tayfası ne denizde balık bıraktı ne mangalda sucuk. gözünüz doysun be pınar et sanki bize çalışıyor adamlar tesislerini izmire kurmakla ne kadar da isabetli davranmışlar.

adaşım yine uscuklarla savaşmışınız midenize sağlık, kopmuşsunuz en afillisinden demiratlarınız zeval görmesin nice zaferlere yüreğiniz,yolunuz e farınız daima açık olsun

baharda yazda bekleriz senide yoksa biz çukurovaya geliriz :cat:

hahahaa çok güzel olmuş yaaa böyle sanki atlılar savaşa gidiyomuş gibi sıralanmışsınız çok güzel olmuş foto çekenin eline sağlık :) sizinde yüreğinize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar