MT[İzmir] Salı Günü Tess'i Ziyarete Gidicez

tesss çok geçmiş olsun:rendeer: su testisi su yolunda kırılır diye diye sen kolunu kırdın:cherry: ama sen yine şanslısın merdivenlerden düştün beni küçükken koltuktan bir tane şişko kız kolumdan tuttu ve yere attı kolum 3 ay alçıda kaldı:cherry: ama bi yandanda iyi oldu okulda bana sataşının kafasına geçiriyordum kimse yaklaşamıyordu:cherry: :mrgreen: :rendeer:

kusuruma bakma kardeşim daha şimdi öğrendim:cyclopsan nazara geldin nazara gecmiş olsun diyelim ve inşallah birdaha böyle bir duruma düşmezsin allah daha beterinden korusun .ayrıca herhangi bir ihtiyac olursa mesaj veya msn den ulaş ilaç doktor hastane fark yapmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. :pale:

SELAM

Henüz izmir grubuyla tanışmak nasip olmasada, sen dahil sizden kimseyi göremeseemde çok üzldüm hgeçmiş olsun.. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun..

selam arkadaşım çok geçmiş olsun.bunu şükür demek lazım bence daha kötüsü olabilir .Adanadan istediğim birşey olursa ben burdayım.kendine dikkat et :rendeer:

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize varlığınız yeter :salut:

nekadar sahsen tanısmasakda gecmısolsun tess

abı sana ulasamıyorum egeknn bugun mavisehirdeyiz beklıoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tekrar geçmiş olsun.:rendeer: Sen hiç merak etme canın hiç sıkılmıycak, bizden de uzak kalmıycaksın. Hele şu küçük operasyonu geçir. Biraz dinlen. Toplantılara, gezilere gelmek iste yeter. Hallederiz

Biz (EgeKnn, Karakız ve Ben), sevgili arkadaşımıza cumartesi kısa bir ameliyat moral ziyateri yaptık :) Ağrıları olmasına rağmen yüzündeki gülümsemeyi hiç eksik etmiyordu. Kensine acil şifalar diliyoruz. İlk toplantıda alçını imzalarla doldurma dileğiyle...............:)

arkadaşlar şimdi aldığım bi habere göre tomrisi hastaneye yatırmışlar yarın ameliyata alacaklarmış:pale: cumartesiye kadar hastanede kalabilirmiş böle bi durumda ya hastaneye ziyarete gideceğiz yada ziyareti erteleyip eve çıktığı zaman gideceğiz bilgilerinize

arkadaşlar bu mesajı görün ve bişiler yazın ne yapacağız:silent:

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence eve çıktığı zaman gidelim ziyaretine hem tess le rahat rahat muhabbet ederiz.

Tess,dualarımız seninle..her zaman yanındayız.moralini bozma..ameliyatdan sonra yanındayız..değerli ailenede selam ve saygılar.:rendeer: :rendeer:

Bence önce "geliyoruz" deyip, sonra işimiz çıktı diyelim. Görür o zaman gününü...:mrgreen:

skyrider' Alıntı:
nekadar sahsen tanısmasakda gecmısolsun tess

abı sana ulasamıyorum egeknn bugun mavisehirdeyiz beklıoruz

Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin.....:cat:

Bu yazını yeni okudum zaten hafta sonu foçadaydık başka bir zaman inşallah bundan sonra sıkça görüşürüz :wiinkk:

Toplantı ve gezilerde de aramızda olman dileğiyle

Amelyat olduğu hastaneye akşam gitmek olmaz bence de murat abinin dediği gibi topluca gitme işini evine döndüğünde yapalım kaldığı hastaneyi duyururuz ayrıca ziyaret etmek isteyen elbetteki gidebilir...

*******Arkadaşlar*******
Tess ziyareti bugün iptal anlaşılan.
Onun yerine Sacit ile Gülgüne kaza ziyaretine gidiyoruz 19:30 da atatürk stadı ile yeni garaj arası kartal durağı kartal kokoreççide buluşup gidiyoruz gelmek istiyenlerin bilgisine...

Kokoreç te yicezmi?? :p

arkadaşlar tess arkadaşımız buca devlet hastanesi ortopedi bölümünde yatıyo bilginizee...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar