MT İZMİR Pazar Devriyesi 1

hiç boğazımızdan geçmedi valla :p 1 ekmekği zorlanmadan yerdim bu sefer zor yedim...alptunay çok üzüldü siz yoksunuz diye etlerimi yarım yamalak pişirdi...wallace sizi düşünmekten 1.5 ekmek yedi(aklı sizde ya dalmış uyarmasak 2-3 yiyecekti :p)
:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu aile 1 kişi eksik bile olsa tadı olmuyor biz bunu anladık bir daha seneye kadar sizi bırakmayacağız :cat:

Falla biz hiç aramadık dimi lem aykut..... :queen::queen: Hatta dedik ki Yumul köfteye kokusu Cengize.... :queen::queen::queen::queen:

İnsan ya zevkten yermiş ya kederden
ya mangaldan ya grillden

Söyleyin bakalım siz neden yediniz?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karnımız acıktı yedik..... Sen başka şeyler için mi yiyorsun ki?....

ya onu bunu bırakalım arkadaşlarda...istanbula gidenler elleri boş dönmedi herhalde demi :p gezdiğiniz gördüğünüz yakınlaştıklarınız size kalsın :queen: ne getirdiniz..?

yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizide anlatmayın resimlerde bizde gördük başka şeyler yok mu dimi aykut :queen:

size tüm istanbulun gönül dolusu sevgisini getirdik biz olmadan mangala gidenlere vereceğiz ( sopayı :p)

cengiz abi benim siparişe bakma fırsatın oldumu...?
gerçi fuar yoğun geçmiş ama aklına gelmiştir herhalde dimi :p :queen:

Moderatör (forrap)
Adamlar fuara gitmemiş ki olm..... :queen::queen::queen:

-LAR eki ne abi,Cengiz abi sadece,çoğul eki yok aman diyim karışmasın olay :queen: Cengiz abi acayip yoğundu cidden :wiinkk: Siz fotoğraflardaki kısımı gördünüz sadece :cherry: Cengiz abi üstadıma çıraktan selamlar :p

ne içtiyseniz aynısından banada verin hala yorgunum ben sizin canınıza yorgunlık geçince okurum :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
-LAR eki ne abi,Cengiz abi sadece,çoğul eki yok aman diyim karışmasın olay :queen: Cengiz abi acayip yoğundu cidden :wiinkk: Siz fotoğraflardaki kısımı gördünüz sadece :cherry: Cengiz abi üstadıma çıraktan selamlar :p

Tuncercim..Cevap yazmak isterdim ama meşgulüm..Sen şu külahıma anlata dur..Ben bi banyo yapıp gelicem.... :queen::queen::queen::queen::queen:

aaa neden öyle dedin tuncer cengiz abi nerdeydi:p
hiçbişey anlatmıyosunuz kafam çok karıştı şimdi :queen:

vasat bi gezi ne viraj var ne manzara varsa yoksa mangal-et-ekmek::miiz::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vasat bi gezi ne viraj var ne manzara varsa yoksa mangal-et-ekmek::miiz::

Biz bıkmışız virajdan yokuştan..... Mangalımıza bakarız.... :cat::cat::cat:

Geldin ilk mesajın da bumu oldu lem.... :pr::pr::pr: Sen de çok asaaaabisin tarık ve epuş gibi..... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar