MT İZMİR Pazar Devriyesi 1

Dön dedik sana çünkü boynun tutulacaktı..... :queen::queen::queen: Bi gidip ip atlamadınız...... :queen::queen::queen:

ilk basta ben bakmıyodum ama allah allah seslerı ıle dondum:queen::queen::queen::queen::queen:

alper abı kıdemli baş çavuşun potosunu almadınmı:)
yoksa murat abimiydi kimin çavuşuydu o????

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilk basta ben bakmıyodum ama allah allah seslerı ıle dondum:queen::queen::queen::queen::queen:

alper abı kıdemli baş çavuşun potosunu almadınmı:)
yoksa murat abimiydi kimin çavuşuydu o????

Onu Murat a soralım.... O tarafla o ilgileniyordu.... :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay

Kendim okur kendim yazarım....... :p:p:pr:

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
bikerboy35
bende de boyle cıkıyo nasıl ıs bu:silent::silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fuar dolayısıyla bir arıza var sanırım.... İlerde hallolur.... :cat:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
extreme1925, ercüüü, Tolme, hedowich
gelmesem de takip ederim diyor sanırım birileri :)
erkmen nerdesin be kardeşim sen,kayboldun resmen ???

Ooooh yarasın beyler bayanlar
bize de ayrıdınız mı bari (Murat hocama bakılırsa zor gibi gözüküyor ama) :wiinkk:
Bu arada neden iki başlık açtınız yahu????:silent:

vaz annasını beeaaaaaa..... kaçmışlar bizimkiler... daha alp abinin elinden bi mangalda et yemek nasip olmadı bize... hayırlısı belki oda olur birgün...

Resimler için Tşkler... gökalp kardeşim harikasın.. murat abim göbeeine yarasın yediklerin :) bekir ben sana ip atlama antremanı yaptırcam bidahakine yabancılık çekmezsin kardeşim :p aykut seni yanlız gördüm bu gezide :silent:

emeğinize sağlıkkk arkadaşlar :rendeer:

puahahahhahahha hanı yav dığerlerı nerde onlar sımdı bız bakmadık etmedık derler
gökhalp bıle kacamak kacamak bakıyodu sezy nın arkasından :queen::queen:

bekircim gklp bile demene gerek yoktuuu vallaaaa gkkp herkesten önce farketmiştir zatennnn:pr: :mrgreen:

Seziii, açmışsın topiği bravo..Hızlı çıktın sen..:)

Murat, yemişsin yine afiyet olsun..:) Seni görünce benim de iştahım açılıyor..

Ben Pazar Devriyesi 2'deydim..Bizimki de güzel oldu..Ama topiği kim açacak bakalım..Ben açamam, zaten daha yeni öğrendim yazmağı..:)

Pazar devriyelerinden birinde görüşmek üzere..

bu ansıl iş anlamadım ama anlayacağım ......İzmir 1 devriye 2 hımmm..
arkadaşlar harika olmuş valla..bende akşama evde mangal yapacağım nevale varsa:p
kıskandım ama gelemezdim'ki hühüh:salut:

birdahakine nasip diyelim paylaşım ve güzel fotolar için ayrıca teşekkürler:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Millet fuar resimlerine bakıyor... Olsun bizde kendi resimlerimize bakarız.... :p

bizim yokluğumuzdan faydalanıp mangallar yapılmış biz ise taaaaaa oralarda sizin için aç susuz çalışalım müdürüm ömrünü çürütsün oralarda sizin için :p fakat tek tesellimiz biz yokken yapacağınız mangal yeterince yanmamıştır etleriniz pişmemiştir :queen: ve bunun ne gerektirdiğini grup kuralları açıkça belirtmiştir

1-telafi
2-tekrar
3-ağır mangal cezası

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizim yokluğumuzdan faydalanıp mangallar yapılmış biz ise taaaaaa oralarda sizin için aç susuz çalışalım müdürüm ömrünü çürütsün oralarda sizin için :p fakat tek tesellimiz biz yokken yapacağınız mangal yeterince yanmamıştır etleriniz pişmemiştir :queen: ve bunun ne gerektirdiğini grup kuralları açıkça belirtmiştir

1-telafi
2-tekrar
3-ağır mangal cezası

Siz onu fuara giderken düşünecektiniz...... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: Biz neden gitmediksanıyon?....:cherry::cherry::cherry:

Yalan dedim..... :salut::salut::salut::salut:

Napalım teselli edelim kendimizi dedik...... Daha DEVRİYE2 var..Onlar neler yapmış görecez.... :p

devriye2 katılımcıları uyuyo..dürteyimde açsınlar topiclerini yaw :p

Moderatör (forrap)

1-telafi
2-tekrar
3-ağır mangal cezası

Katılıyorum sayın abim.
Bizsiz nasıl boğazınızdan geçti arkadaşlar :salut: Biz boğaz manzarasında bile siz yokken boğazsız kaldık,hiç birşey yiyemedik :pale: Siz yoksanız biz de yokuz dedik,taksim deki eğlence de içmedik hıck..
Ama hıck siz bizsiz hıck mangal yapmışsınız,öpüjez sizi,hıck hıck..

(Hadi hadi,eksikliğimizi hissettiniz biliyoruz :) Bizsiz olmaz İzmir,sizsiz İstanbul da hiç olmadı..Keşke hep beraber gidebilseydik.Kısmet,bir daha ki sefere inşallah:cat: )

bu aile 1 kişi eksik bile olsa tadı olmuyor biz bunu anladık bir daha seneye kadar sizi bırakmayacağız :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar