[MT-İzmir] MACİT i Islatma Gezisi

Deniz kenarında bile tavla oynanmaz Bekir le... Zarı yakalayacam diye denize düşüyordu....:queen::queen: Bir zar uğruna boğulacak.. :queen::queen::queen:

deniz kenarına hatta suya yaklaştığında ip baglayın o vakit çırpınınca çeker kurtarırınız:queen:

Emree bak İzmir'de yaz kış mangal var tam sana layık hadi oraya taşınalım :queen:
Tekrar hayırlı uğurlu olsun bir de afiyet şeker olsun :rendeer:

itanbulda sizi çok görüyoruz y izmire taşının birazda onlar görsünler :farao: :cherry:

deniz kenarına hatta suya yaklaştığında ip baglayın o vakit çırpınınca çeker kurtarırınız:queen:

Oooooo iyi makaraya sardınız siz beni iyiki bi yüzme bilmiyoruz ha :p Ama sırt üstü gidebiliyorum yüz üstü dönünce batıyorum sırt üstü burdan yunanistana giderim :p:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Polis amcalar suya teşkilatı kuramıyo giricek bi radar yok sonarda yakalayamıyo:p endişelenicek bişey yok :queen::queen::queen:

Dikkat...Denizlerimizde hız limiti 5 deniz milidir... Lütfen aşmayalım... :queen::queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tekrar hayırlı olsun dede cengiz,yolda yağmura yakalandım ancak akşam 17:00 de karşıyakaya girebildim,çok istedim yanınızda olmak ama nasip değilmiş,kazasız belasız sağlıklı sürüşler temenni ederim.

Cengiz abi motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah
siyah örtülü su(!) şişesini görünce aklıma örtülü ödenek geldi :mrgreen: afiyet olsun

artık 100 lük örtülü alıyoruz, istersen senin peçete kutusunun resminide basayım :queen:

Biz size gelin diyoruz gelmiyonuzki:cat:

aahhh aahhhh gelemiyos kii :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

itanbulda sizi çok görüyoruz y izmire taşının birazda onlar görsünler :farao: :cherry:

Doğru söze ne denir :) Hayat telaşına fazla kaptırdık kendimizi bu ara sorma, az kaldı yaza şurda ne var :p görüşücizz yakında merak etme :rendeer:

Bu arada sonradan farkettim Emre'den yazmışım yanlış olmasın ben YEŞİM :queen:

Son düzenleme:
seninde resimlerin var elimde BEKİR basarım ağaçlarda damlarda gezen resimlerini :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar