MT [ İZMİR ] Kan Bağışı Kampanyası 26 Kasım / Pazar

arkadaşlar bende de resimler vardı biraz geç oldu özür dilerim

formları doldururkennn:)

egeknn'in kan verdikten sonraki hali:)

kan verdikten sonra gittiğimiz çay bahçesi,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kan verdim diye bu hale gelmedimki saray top kek ve meysu meyve suyu bozdu beni :cherry: bide şule 2 tane yedirdi ölüyodum :) şaka bi yana bu tarz organizasyonlarda tekrar görüşmek üzere

bir dahaki bağışımız organ bağışı arkadaşlar bu bağışta mangal yakacaz dalak böbrek ciger offff canım çekti bee :p

kan verdim diye bu hale gelmedimki saray top kek ve meysu meyve suyu bozdu beni :cherry: bide şule 2 tane yedirdi ölüyodum :) şaka bi yana bu tarz organizasyonlarda tekrar görüşmek üzere

bir dahaki bağışımız organ bağışı arkadaşlar bu bağışta mangal yakacaz dalak böbrek ciger offff canım çekti bee :p

üleeeeeeeyn kenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
aşkolsun sana yaw kendini iyi hissetmedin çabuk toparla diye sana torpil geçtim ne nankörmüşsün be. aşkolsun be yaaaaw ama görürsün sen bundan sonraki ilk toplantıda müshil koyucam yemeğine gör gününü:p
şaka bi yana teşekkürlerrrr:cat:

müshil koycan bende içicem :) gözüme baksana sen benim :p uğraşırsın benimle söliim baştan wc nin önünde nöbet tuttururum kapıya dikerim seni :)

fazla geyikten dolayı,
topik şu andan itibaren kilitlenmiştir.

anahtar var bende :p ben açarımmm :mrgreen: Murat abiiii şule benimle uğraşıyooo saçımı çektii oyuncaklarımı kaçırdı vermio

::blusssh:

Forumdan Uzaklaştırıldı
MT-İzmir basında:
Akşam gazetesinin Ege ekinde çıkan haber:

Ben de bu etkinliğe katılmak isterdim ancak geçmişte Hepatit-B aşısı yaptırmaya gittiğimde antikor testi yapmışlardı ve bana hastalığın mikrobunu alıp yendiğimi söylemişlerdi. Kanımda antikor buldular. Halbuki hastalığı geçirdiğimin hiç farkında bile olmadım. Galiba bu yüzden kan veremiyormuşum, ancak çok da araştırmadım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu olayın medyaya yansıması kötü olmuş:)

selim kardeşim duyar duymaz akşam gidip akşam gazetesi aldık :p bunu burada değilde başlık açıp haber yapalım diyorum bende gazeteyi bu sebeple almıştım sende aynı mesajı koymuşsun müsadenle düşünce doğrultusunda başlığı açıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tabii ki. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar