[MT İzmir] "İyi ki Hızlısın Cesi" toplaşması 20.03.2009

dogum günün kutlu olsun cesur ... nice mutlu senelre izmirdeki temsilcim :D :D :D tez zamanda toplaşıp izmirin altını üstünü getirmek dilegi ile

vaybe bende heyecanlandım vallah ne zaman çıkıyonuz izlemeye gelelim :queen:macera var desene mustafa sen başlatın işin için den çık bakıyım şimdi :queen:

senin makinayı ödünç verde bi yarışayım :p

bikaç resimde ben çekmişim :cat:

S6003469.jpg

S6003470.jpg

S6003471.jpg

S6003472.jpg

S6003473.jpg

S6003475.jpg

Mutlu yillar cesi, orda olmayi, seninle guzel bi party yapip, opusta kafa sallamani, reggy muzikte halay cektigini yine gormek isterdim...

fotograflarda Davutu ve memoli35 i gormek beni uzaktanda olsa cok mutlu etti, Davut, kardesim, seni ceketinle kaskinla yine dimdik gormek ne mutlu, Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun...

insallah yakinda yine hep beraberiz...

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, uglychild
hayalmısın sen be kardeşim:))

Mutlu yillar cesi, orda olmayi, seninle guzel bi party yapip, opusta kafa sallamani, reggy muzikte halay cektigini yine gormek isterdim...

fotograflarda Davutu ve memoli35 i gormek beni uzaktanda olsa cok mutlu etti, Davut, kardesim, seni ceketinle kaskinla yine dimdik gormek ne mutlu, Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun...

bizi özüyorsun gel artık şu gavur ellinde ne işin var be pislik :salut:özledik seni :rendeer:

Son düzenleme:

ewet kardeşim gel artık ya sanki bir asır oldu gideli yahuu:salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar