bi liste oluşturalım bence kaç kişi olcaz tam ortaya cıksın nedersin tuncer??
Motorla piste girebiliyormuyuz![]()
Hodri meydan
Eğer hızlı ve öfkeliyim diyorsan,
Çok pis drift yaparım,haberin olmaz cümlesi arkasından geliyorsa..
Spin atarım,tutamazsın,gazımda boğulur yutkunamazsın diyorsan..
Ee bir de İzmir MT li olma ayrıcalığına sahipsen,
Ne duruyorsun..Helva yapsana
Acaba bu sefer Karmacoma inanılmaz rekorlar kırıp,otoriteleri inandırmak için çaba sarfedecek mi
Peki ya Cesi köpek kulübesine frenin yerini bilmediğinden giriş yapacak mı:mrgreen: (Aklımda cesi diye kalmış,şu kulübeye giren Cesi değilse affolaBu pistte kulübe de yok yahu..Portatif bir köpek kulübesi bulmak lazım motivasyon amaçlı
)
okuduklarımdan anladığım bir kaç şeyi teyid ettirmek istiyorum.
modum forrapım çay limitsiz demişsin. bu doğru mudur? yarışmasak da limitsiz midir?
karting federasyonundan ve guinnes'den plaket göndermişlerdi o zaman,
artık boş bi gösteri turu atarım hayranlarım için, zira bu işleri zirvedeyken bırakmak lazım :mrgreen:
kendimle yarışacağım artık, boş turumdaki süreye itiraz olursa cıngar çıkarırım, değişik değişik vasıtalarla dalarım piste ::146::![]()
izmir'li motorcu arkadaslarla tanisma firsatini kacirmisiz desenize.
Bir baska bulusma ayarlayin yakin zamanlarda da ben de geleyim kismetse.
Bir yerlere gidip cay-kahve icip (benim gibi) yeni gelenler digerleri ile tanisma firsati bulur boylece.
bi liste oluşturalım bence kaç kişi olcaz tam ortaya cıksın nedersin tuncer??
madem hepimiz hızlı hepimiz öfkeliyiz o zaman tokyoda buluşalım ben hiç gitmedim de oraya forrap abiiii:queen::rendeer:
of bize misafir gelcekmişşşşş!!ne güzel gelcektim annemle..beni bırak diyom olmaz güvenemem diyo offf
17.washburn
Senin için Ankaraya kaçtı dediler.... Dönmez dediler.... :bounce::bounce::bounce: