[MT] İzmir Foça Polen Köy Gezisi

bahtiyar abi ne adamsın yaf :mrgreen: Cartal iyiki yanında deil :)
evet biraları içeni orda bıraktık :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CartaL Ulleeyynn o mesajı yazan sen miydin...

dostum özür dilerim... tamam haklısın... ama her gezimizde birileri uyarı atıordu, :pr: bira muhabbetini açıyordu çok kıl oluyorum böyle uyarılara... görende alkholog ( bilerek yazdım, arkeologlardan bağlantı kurarız biz genelde:mrgreen: ) zannetcek bizi..

neyse yapmayın beyler, yolda tek çizgiyi tuturmaya çalışanlardanız, bazıları var içmeden yan yan gidiyor, biz birtane içmişiz adam gibi gitmeye çalışıyoruz.. neyse herkes aynı niyeti paylaşıyor ama yorum katarak okudunmu yanlış anlaşılıyor... saygılar bizden CartaL :rendeer:

ArkadaŞlar Merhabalar GerÇekten Çok Zevklİ Ve EĞlencelİ Bİr Gezİ OlmuŞŞ..İmrendİm AÇikcasi..merak Edİyorum Bu Tarz Gezİlerde Özellİkle Belİrlenen Bİr SÜrat Varmi ..gerÇekten Çok GÜÇlÜ Ve Bİr O Derece GÜÇsÜz Motorlar Var.ve EeŞlİk Edİlebİlİnİyormu Merak Ettİm.kusura Bakmayin Deneyİmİm OlmadiĞi İÇİn Bİlemİyorum

taner msn ekledim ama kabul etmedin sanırsam :) süratimiz gezi boyunca ortalama 60-70 idi:cat:

Aşırı hassasiyetimle topiğinize zarar verdiysem özür dilerim.

walla yazarken ellerim titriyor şimdi. Bu konularda bazen kendimi kaybeder gibi oluyorum. Ben sigarami 20 mt yandaki büfeden alırdım, adamı bir çocuğa sigara satarken gördüm adamla kavga ettim bu yüzden. Alışverişi de kestim. Şimdi sigara almak için 500 mt ilerdeki büfeye yürümem (ya da motorla gitmem) gerekiyor. İçtiğim suyun şişesini atabilecek bir çöp kutusu bulamayınca kilometrelerce elimde taşıyorum. Hatta bir çok defasında eve kadar getirmişimdir. :) Hele de yere tükürememek büyük işkence oluyor. Bazen bu tür mevzular yüzünden eşimle bile aynı düşünemeyebiliyoruz. Ne bileyim abi bu dünyayı iyilik güzellik kurtaracak diyorum.

Hatta birgün benzin bile ucuzlayacak.

of offf......

herkese kamyon dolusu güzellikler dilerim.

bende yanımda sevgilim varken yere tüküremiyorum ama yokken çat çut zevkli oluo :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
CartaL bende senin gibi düşünüyorum, gerçekten özür dilerim senden, fakat bende senin gibi düşündüğüm halde fikirlerimiz aynı olsa bile forumda sadece yazılar üzerinde konuştuğumuzdan yanlış anlayabiliyoruz. ki bunu kendi arkadaşlarımız arasında bile yaşıyoruz

forumda yazılan yazı okadar farklı anlaşılıyor ki sonra hafta içi toplantısında konuştuğumuzda çok ii anlaşıla biliyor. ben seni anlıyorum.. umarım sende beni anlamışsındır.. sayğılar. :cat:

Tornedo babana şikayet etcem olm yandın sen, oda olmadı 5 kardeşi yicen benden :p tükürüyormuş, gerçi tükürürken hiç görmedim ama :silent:

sevgili burak cım yalın dan keşke şarkısını sana armağan ediyorum:cherry: :mrgreen: bir dahakine gelirsin üzülme :rendeer:

Moderatör (forrap)
Fotolar çok güzel,teşekkürler.Güzel eğlenmişsiniz fotoğraflardan belli,zaten o grupla eğlenemeyen bir adamın eğlence damarı kopmuştur:)Bende çeşitli sebeplerden dolayı gelemedim,bi dahaki sefere inşallah:)
Bu arada Burak üzülme 1 bilemedin en fazla 5-10 sene sonra sende katılırsın şunun şurasında ne var :p

adamım dalga geçmeyin bakh :)

seneye görüşcezzzz cbf 250 ile gelirim artık :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya yine 3-5 resimle bizi kandırmışsınız.hahi motların resmi,hani yol resimleri.birde izmirde foçadan başka yer yokmu bizde gelelim açılın biraz yaaaa:p :p

gerçekten bu gezi banada çok keyif verdi.eşim ve kızımda gezinin keyfini çıkaranlardan.gelemiyen arkadaşlar üzülmesinler bir sonrakine katılırlar.gurup gezilerinde seyahat kurallarına uyulduğu taktirde herkezin son derece zevk aldığı ve sağlıklı seyahat ettiği düşüncesindeyim.fotolar çok hoş sanırım daha çok var ama sabır yakında hepsini görebilirz.geziye katılan ve arkadaşlara teşekkürler.herşey gönlünüzce olsun.sağlıkla kalın.

Tornedo' Alıntı:
bende yanımda sevgilim varken yere tüküremiyorum ama yokken çat çut zevkli oluo :queen:

:silent: :silent: :silent: :silent:

:farao: :farao: :farao: :farao:

::miiz:: ::miiz:: ::miiz:: ::miiz::

Selam MT İZMİR;Ne war ne yok:p

parvez abi biz iyiyiz de şu resimleri atarsan daha iyi olucaz:cherry: birde bana bişey söylemiştin toplantıya gelirsen unutma:rendeer:

çok keyifli bir geziydi katılan tüm arkadaşlara teşekkürler bir başka cennet köşesinde görüşmek üzere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar