MT[İzmir] Foça Kampı Fotoğrafları

helal olsun vallaha size iyi eğlenildiği fotolardan belli oluyor,ben de haftasonu ailemin yanına bodruma gittim,tesadüfen pazar günü enduro yarışı olduğunu öğrenip onu izlemeye gittim,ben de çok eğlendim ama bu kamp olayı gerçekten çok güzel olmuş,umarım tekrarında ben de katılabilirim:cat:

arkadaşlar foça gezisine 125 lik scooter umun üzrinde 90 kiloluk nictir ben ve eşşalarla birlikte 180 kilo gidip geldikten sonra motorum daha hızlı gitmeye başladı :cherry: neden acaba? düşündümde hangi deli bukadar yükle bukadar zayıf bi motorla yola çıkar hehe

ozgur_zrolu' Alıntı:
sana ne oluyorsa sanki.Elinin altındaki gezilere gelemiyorsun kiii:queen: :queen: :queen:

Gül gül sen,,geliyorum işte bu akşam :bounce:

KARAKIZ' Alıntı:
şşşşşşşşşşşşşşt sevgilimi rahat bırak bakayımmm ben senin sevgiline bişey diyomuyum:p

kızım benim sevgilim uslu uslu duruo seninkine baksana :mrgreen: :mrgreen:

nicktir' Alıntı:
baskın yaptık mod. uyuyor. demek oda insan mış yani oda bizim gibi uyuyabiliyormuş. :p ben onu sanal alem şefi, hep bilgisayar başında oturan biri die biiyordum..:p

:) bahtiyar sen modumuzu uyurken gördün ben onu yemek yerken bile gördüm walla gerçekten insan bende modumuzun sadece bilgisayarla beslendiğini sanıyordum ama yok yok gerçekten bizler gibi yemek yiyor uyuyor geziyor hatta en önemlisi uzun eşek bile oynuyor :))))
Dostum heşey çok güzel olmuş ama mod hakkında bilmediğiniz şeylerde var.biz fuarda onunla yolda kaldık beraber benzini biten arbayı bile ittik:) daha başka şeylerde var ama söylemiim.
herşey çok güzel olmuş umarım hep böylede güzel günler geçirirsiniz.ama uyurken kask takmamışsınız çok yanlışş:rendeer:

Çok güzel bir kamp oldu. Tüm katılımcılara teşekkürler....
Ancaaak, yayınlanan fotolar çekilenlerin onda biri değil nerede bu fotoların gerisi?????
Hani Egeknn'in raceing maceraları? Hani Karakız'ın verdiği raceing kursunun fotoları? Hani Kayalara çıkan motosikletler? vs,vs,......

bence süper bir geziydi çok iyi vakit geçirdik ...

ama ben de foto istiyorum
daha çok fato vardı yaa
en yakın zamanda fotoları basarsanız sevinirim :rendeer:

evet hafta sonum cok güzel gecti zaten şu anda belimle ugraşıyorum uzun eşşek yüzünden birdahakine uzun eşşek oynarsam 110kilo olacagım yandınız

evet ya benim race de viraja girme konusunda uygulamalı olarak verdiğim dersin egeknn in race sürüşleri falan nerde o fotoğraflarrr

ya karakız sadece o fotolar değil daha bissürü foto vardı hiçbiri şuraya konulan fotoların en az 10 katı foto vardı. medya uyuyomusun heeeeyyy muharreeem nerede fotolar

ya nicktir sadece onda fotoğraflar yok emrah'ta da çok fotoğraf var sadece muharreme yüklenmeyelim bence her ikisinede yüklenelimm:p

eğerki emrah o günü hatırlıyosa :p emraaaaaaaaaahhhhhhh fotolar nerde kardeş o gün büssürü foto çekildi sende çektin (hatırlatayım dedim) hadi ama yetmiş milyon insan o fotoğrafları bekliyo :)

Okan abi o nasıl pasta yeme ya.. Boğazına takılmış diye korktum bir ara.. Senin gibi candan sıcak bir abimizi niye böyle pastaya aç bırakmışlar anlamadım :) Ben oraya gelince sana en büyük boyutundan bir pasta alacağım..

Bu arada Bahti'cim sana da selamlar.. Senin sıcak gülümsemeni özledim..

Resimler çok güzel bakmaya doyamadım tabi ben fazla yokum lütfen uzuneşşekk resimlerini koyalım yoksa tehdit altındamısınız koyma sakın diyenlermi var:) :) :)))):cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Foça Kampı Fotolarına Devam arkadaşlar Bakın yine size benden fayda var :p

Duman altı olmuşuz beee :p

Közde Patatesss

Peluşş uyuyorr :p

arkadaşlar çok fazla resim var ekle ekle bitmiyo devam edicem sonra

Ewet yaaa , siz gerçekten dağıtmışsınız....
Abi , inşallah esk.de (10 yıl sonra :p ) böyle olur...

bomba bomba valla çok iyi en kısa zamanda umarı 20 motor oluruz, uzun eşşek resmi istiyoruz hep birlikte, bidahaki geziden sonra dönüşte bi internetcafeye girip resimleri cd ile paylaştıralım gönüllülere bölellim 5-6 koladan upload ederiz siteye 2 kişiye yüklenmesin olay.

Hayret bişey yaa!!!!
Sanki en yaşlı benmişim gibi fotolarda ya esnerken ya da gözü kapalı çıkmışım hep. :pr: :pr: :pr:
Yok mu Öyle dağa taşa sürerken ve ya sek sek oynarken bi fotom ????:salut:
Sonra medyatörlere ne demeli?::rantinp:
Öyle haşırt diye basılırmı o fotolar adam bi photoshop tan geçirir; bi saçları boyar,bi kırışıkları giderir ... :bounce:
Öyle çiçek, böcek çeker gibi olmaz bu işler. Rider çekme işi bu ciddiyet ister.::deliir::
Neyse, diğer fotoğraflarıda bi göriiim, öyle haşliyim.....

Süperrrrr..harikasınız..bu kamp daha nice beraber olacağımız kampların teminatıdır..daha sırada ne kamplar var..deniz..güneş..uzayan yollar..köyler..dağlar..:cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar