offfffffff ulen offffffffff yedınız omrumü derim başkada bişey demem adam açık havada yapacakmış vs vs bekara karı boşamak kolay.....:queen: :queen:karınca ezmez' Alıntı:KATILIMCI LİSTESİ YAPARKEN SANIRIM BIRAZ SECMECE OLUYOR YADA BEN YANLIS ANLAMIS OLABILIRIM AMA GERCEKTEN SAYILI DAVETIYE VARSA BU BIRAZ AYRIMA GIRER BENCE OKAN BAYULGENDE BI DEGISIKLIK YAPIP PROGRAMINI ACIK HAVADA GERCEKLESTIRSIN TUM MOTORCULAR GELSIN GELSINDE INSANLAR BIZI GORSUN CAMİANIN BUYUKLUGUNU ANLASIN AYRICA OKAN PROGRAMINA DA RENK KATMIS OLUR EEE BUTUN UNLULERI PROGRAMA GETIREBILR AMA MOTORCU AİLESİ FARKLIDIR:cat: NE DERSİNİZ:queen: :queen: :queen:
karınca ezmez' Alıntı:KATILIMCI LİSTESİ YAPARKEN SANIRIM BIRAZ SECMECE OLUYOR YADA BEN YANLIS ANLAMIS OLABILIRIM AMA GERCEKTEN SAYILI DAVETIYE VARSA BU BIRAZ AYRIMA GIRER BENCE OKAN BAYULGENDE BI DEGISIKLIK YAPIP PROGRAMINI ACIK HAVADA GERCEKLESTIRSIN TUM MOTORCULAR GELSIN GELSINDE INSANLAR BIZI GORSUN CAMİANIN BUYUKLUGUNU ANLASIN AYRICA OKAN PROGRAMINA DA RENK KATMIS OLUR EEE BUTUN UNLULERI PROGRAMA GETIREBILR AMA MOTORCU AİLESİ FARKLIDIR:cat: NE DERSİNİZ:queen: :queen: :queen:
dostum maleseftikky_' Alıntı:savaş abi ben tarık bende sözlümle okan bayugene gelmek istiyorum ama adımı yazdıramıyorum yardımcı olurmusun
ya niye bu saate kaldinki abicim yaatikky_' Alıntı:savaş abi ben tarık bende sözlümle okan bayugene gelmek istiyorum ama adımı yazdıramıyorum yardımcı olurmusun