MT[izmir] Cuma akşamı DenizAtındayız

Sayın modum..her zaman olduğu gibi yanındayız..fakat biz lozana yetişemeyiz.Denizatında görüşmek üzere..
Ataman,senide bekleriz arkadaşım..
Mustafa.sana iyi yolculuklar.kazasız belasız..
Kılıçbalığı,seni Alsancak vapur iskelesinden alırız:p
Tess,..taman hatırladım sen parkistandan üyemizdin diimii:rendeer:
Akşama buluşmak üzere sevgi dolu günler arkadaşlarım..

aakreeep' Alıntı:
Sayın modum..her zaman olduğu gibi yanındayız..fakat biz lozana yetişemeyiz.Denizatında görüşmek üzere..
Ataman,senide bekleriz arkadaşım..
Mustafa.sana iyi yolculuklar.kazasız belasız..
Kılıçbalığı,seni Alsancak vapur iskelesinden alırız:p
Tess,..taman hatırladım sen parkistandan üyemizdin diimii:rendeer:
Akşama buluşmak üzere sevgi dolu günler arkadaşlarım..
Teşekkürler ama nersinde bekleyim iskelenin :) :rendeer: size çok iyi eglenceler resimlerseniz daha güzel olur

Birgün katılıcam mutlaka toplantınıza.Her seferinde aynı kelime oluyor galiba ama ne yapayım denk gelmiyor işte.Bu pazar sabahı İzMir de olucam kısmetse.Ama ne yazıkki akşam dönmem gerekecek.MT İzmir tayfasını yakından takip ediyorum en azından.Motoru ve motorcuyu sevmek bu olsa gerek.İyi çalışmalar.

ozgur,her zaman aramıza bekleriz arkadaşım.sana hayırlı yolculuklar..bizi izlemeye devam et..sevgi ve saygılarımla..

ben de denizaltında buluşuyoruz diyince ya ne güzel izmir grubu dalış yapacak herhalde diye düşündüm.:) ya yaz gelsene dalsak.hiç dalış yapan arkadaş var mı burada bilmiyorum ama denizin altı harikadır arkadaşlar herkese tavsiye ederim.konu nerden nereye geldi neyse size iyi eğlenceler dileyeyim

Motosikleti
Mondial Virago 50i
nurguldemirbay' Alıntı:
ben de denizaltında buluşuyoruz diyince ya ne güzel izmir grubu dalış yapacak herhalde diye düşündüm.:) ya yaz gelsene dalsak.hiç dalış yapan arkadaş var mı burada bilmiyorum ama denizin altı harikadır arkadaşlar herkese tavsiye ederim.konu nerden nereye geldi neyse size iyi eğlenceler dileyeyim

Bu arkadaşlar aralarına pek yabancı kabul etmiyorlar zaten değil çağırmak selamımızı bile almıyorlar. Neyse :pale:

Bak tam sana göre bir konu başlığı, yaz geliyor tabi dalgıçlar kıpırdanmaya başladı. :)

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11370

Ne demek arkadaşım..kapımız,yüreğimiz herkese açık.hele sen bıyıklı yarı izmirli sayılırsın.Ayvalıkdasın..gezi vetoplantılarımıza bekleriz.MT iZMİİR olarak dalmaya ve papalina yemeye yanına gelebiliriz.sevgiyle kal:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
aakreeep' Alıntı:
Ne demek arkadaşım..kapımız,yüreğimiz herkese açık.hele sen bıyıklı yarı izmirli sayılırsın.Ayvalıkdasın..gezi vetoplantılarımıza bekleriz.MT iZMİİR olarak dalmaya ve papalina yemeye yanına gelebiliriz.sevgiyle kal:rendeer:

Şimdilik artçı takıldığım için pek mümkün değil. (kaskım bile var :mrgreen: ) Ama teklifin, niyetin bana yeter. Motorumu aldığımda senin gibi arkadaşların arasına katılmaktan onur duyarım. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman bekleriz Bıyıklı :p yazın bir ayvalık çıkartması yaparız bakarsın

Motosikleti
Mondial Virago 50i
EgeKnn' Alıntı:
Her zaman bekleriz Bıyıklı :p yazın bir ayvalık çıkartması yaparız bakarsın

Yok abi parasızlığın gözü kör olsun. Tepem atıyor en sonunda alacağım bir mobilet yahu bu ne :)

Beklerim efendim motorsusuz ama ne yapalım fırsat olursa bende teknemle dolaştırırım sizi. :)

-kılıçbalığı fahri üye olduğun için herzaman yanımızdasın.
-bıyıklı izmir gurubu sevgi kelebeğidir sakın alınma olmadı biz senin yanına geliriz,tekne gezisine.
-özgürzrolu yazılarınla zaten katılıyorsun.
herkeze yazılarından dolayı sonsuz teşekkürler, bizlere güç veriyorsunuz.
sağlıkla kalın.

kuvva' Alıntı:
-kılıçbalığı fahri üye olduğun için herzaman yanımızdasın.
-bıyıklı izmir gurubu sevgi kelebeğidir sakın alınma olmadı biz senin yanına geliriz,tekne gezisine.
-özgürzrolu yazılarınla zaten katılıyorsun.
herkeze yazılarından dolayı sonsuz teşekkürler, bizlere güç veriyorsunuz.
sağlıkla kalın.
Teşekkürler dostlarım sıcaklığınız okadar çok ve samimi ki inanın kendimi oralarda hissettim .siz eglenmenize bakınnnn:rendeer: herkese selammm

okul yüzünden gelemiyoruz. bizim gibi genc kardeşlerinizi aranızda barındırırsanız yazın siz nerede ben orada olurum abisiiiiiiii:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar