MT [ İZMİR ] Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 Ekim Çarşamba Günü Her Hafta Yapmış olduğumuz Buluşmamız için Bornova Teras Cafe de Toplanacağız arkadaşlar..

Teras Cafe Sakinliği Fiyatlarının uygunluğu ile Önemli konular konuşmamız gerektiğinde tercih ettiğimiz güzel bir mekan Sitemize yeni üye olan ve Grubumuza Dahil olan yeni arkadaşlarla da tanışmak için Tüm arkadaşları bornova teras cafe ye bekliyoruz çarşamba günü

Buluşma Günü : 4 Ekim Çarşamba

Buluşma saati : 20.00

Buluşma yeri : Bornova Teras Cafe

En ateşli:p, en verimli:cat: , en kalabalık:queen: toplantıların vazgeçilmez mekanı teras cafedeyiz bu hafta, gerçek motorcuların sezonu olan bahar ve kış aylarına girmek üzereyiz. Geçen seneye göre daha yerinde durmaz bir İzmir MT olması dileğiyle hepinizi ama hepinizi, evet evet size diyorum. Sana diyorum bilader. hepinizi bekliyorum. Gelin konuşun, kurtlarınızı dökün, tanışın, kaynaşın, çay için, bişeyler yiyin ama gelin gelin ki konuşalım siteye yazıcak bişey kalmasın...... Polemik olmasın. Zaten internet icat oldu mertlik bozuldu.

Barışın bahsettiği konu hakkında toplantıda konuşucaz ama,yine de şimdiden söyliyeyim toplu olarak kan vermeye gidelim derim ben. Toplantıda konuşuruz.

Moderatör (forrap)
Bir aksilik çıkmazsa orada görüşmek üzere...Barış(BBRR) abimin dediği konu üzerine de konuşalım muhakkak:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Tuncer yönetim bu konuya ciddi eğiliyo yakında duyuru yapılacak tüm illerde eş zamanlı yapılacak bu organizasyon bu hafta sonu için ayarlamalar yapılıyor..

İyi madem Teras kafe'de görüşürüz o zaman :mrgreen:

Ben de geliyorum da.. Geyiğine yazmadım yani..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı buluşmalar, iyi günler. :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Gelemem bu aralar seferi olmak istemiyorum, söylemen yeter başka sefere. :)

hani sali gunu yapiyoduk toplantiyi:) kenan hoca..:queen:
beni de bekleyin o zaman..

Bu arada sitemize ve grubumuza yeni üye olan ve ilk buluşmasına gelecek olan tüm arkadaşlara da ufak bir duyurum var buradan....

Siteden Özel mesaj yoluyla aldığınız bir takım mesajlara kulak asmamanız ve buluşmaya gelerek MT izmirli arkadaşlarınızla tanışmanızı öneririm Sizlere bu tarz mesajlar göndererek yeni bir oluşumdan bahseden sizleri msn adresine eklemek isteyen arkadaşlar gereken mantıklı açıklamayı yapacaklardır umarım aksi halde gereği zaten yapılacaktır...

MT içerisinde gruplaşmaya müsade etmez MT izmir de bütündür ve öylede kalacaktır....

volkan bekliyoruz...

Tabiiki geliorum ben de.
Bensiz tadınız tuzunuz olmaaaaaaaaaz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yarınki iş duruma bağlı ama benimde gelme ihtimalim yüksek arkdaşlar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar