[MT İZMİR] 9/02/2008 BOTUMUZ DONDU GEZİSİ forrap/apv 41

abiler abartmayın yav. ne rutubeti?
hava hafiften nemliymiş sadece... :p

o sahanda pişmiş malzeme burada olaydı da, nasıl yenirmiş göstereydim cümle aleme...

afiyetler olsun...

Moderatör (forrap)
Biz o sahandaki nesnenin nasıl yeneceğini senin yerine de gösterdik Gurzan :)
Ekmeği bana bana,kara biberli,pul biberli.. :)
Hava değil ama bir kaç yerimiz nemliydi:) Eldivendeki nemleri sıktığımda yaklaşık 20 litre su çıktı mesela,Allah ın işi işte :)
Teşekkürler:cat:

GKN

abi alptunay beni öldürecek diyodun, yok ortada..
kendinimi intihar etti:p

daha motoru ve çamurunu görmedi izmire dönsün asıl o zaman ben kaybolacağım bir süre afrikadaki açları ziyaret edeceğim:p himalayalardaki tapınaktaki amcamı ziyarete gideceğim :p kuzey kutbundaki buzların erime durumunu gözden geçireceğim :mrgreen: eğer alp geldiğinde burada olursam kesin uzun bir süre ortopedik rahatsızlıktan yada zührevi hastalıktan hastanede yatarım :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vah kızııım benim...Ne yapmışlaarrrrr.....:pr::pr::pr::pr: Kıydılarmı kızıma....:pr::pr::p:p

alp abi nası olduda kulakların çınlamadı senın kızı alıp kaçırmışlar abi =)) önümüzdeki toplantıda motor yıkama öncelikli herhalde =))))

izmir mt de gezmiş zaten sitede belli başlı ekip geziyor gerisi cafe köşelerinde nargile keyfi yapıyor helal olsun size izmir mt tekeriniz dert görmesin

MOTORUN alp görmeden önceki hali :mrgreen:

temizlik ve hayatımı kurtarma operasyonu :p

sağol alp tunay yaptığın herşey için kafatasımdaki çatlak için 15 gün rapor aldım evde yatacağım:mrgreen: bacağımdaki kırık için rapor yazmadılar birlikte geçermiş :queen:

Olmadı öyle sponsorlarımız bizim...

benim hiç sponsorum olmadı biliyor muusun aabii:pale::salut:

Güzel güzel gezilmiş, çay salep içilmiş, daha ne olsun yahu... Ben de isterdim motosiklet üzerinde ıslanmayı...

yine MT İZMİR farkı yağmur kar demeden hafta sonu devriyesi atılmışşş....:p

helal olsun sizeee.....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haftaya sucuk ve kahvaltı sizden.. O zaman geçer belki sinirim....:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
olay yine döndü dolaştı sucuk mangala dayandı....:queen::queen::queen:

tekrar helall olsunnn.....:queen::queen::queen:

Beni bilenler bilir... Ban kızıma yağmurda binmem... Kıyamam ona.....:cat::cat:
Daha 3. yağmuru...:salut::salut:
Küsmüştür gene bana....:salut::salut::salut:

Neyse ona hediye yapacağız cenkiz abisiyle.... Daha güzel olcak.....:cat::cat::cat:

Beni bilenler bilir... Ban kızıma yağmurda binmem... Kıyamam ona.....:cat::cat:
Daha 3. yağmuru...:salut::salut:
Küsmüştür gene bana....:salut::salut::salut:

Neyse ona hediye yapacağız cenkiz abisiyle.... Daha güzel olcak.....:cat::cat::cat:

abi sanırım 14 şubatta sevililer günü hediyesi olarak bir topcase alacaksın kızınaaa.....:silent::silent::silent:

senin istediğin mangal olsun, ne zamandır mangal yapmamıştık bu hafta balık yapalım bari mangalda BENDENSİN :cat: şişeleri sen al yeşilliklerle beraber getirirsin :p

bunlarda içeriden manzaralar MÜDÜRÜM ü görünce herşey ikram edildi ödeme yok :rendeer:

yukardaki cümle kafama takıldı sabah kolpa ile bi gidip test edelim dedik,

motora atladım salçuğa çevirdim yünümü, vitese atıyom kendi boşa atıyo, gaz veriyom teker geri dönüyo, sudan tırsmış kedi gibi tırsmış ve farını bükmüş melul melul bana bakıyodu sıpa, ama oraya gidilmesi ve mekanın test edilmesi gerekiyodu,
bizde yönümüzü 180 derece terse çevirip kemalpaşaya gittik ve arkadan torbalı üzerinden dolanarak motoru kandırıp sözkonusu mekana gittik, garibim baktı yine aynı yere gelmiş, kandırdım sıpayı :queen::queen:

mekanda saleplerimizi içtik, canlı balıklarla, her ebatta köpeçiklerle, kazlarla 700 yıllık çeviz ağacıyla tanıştık, kalkarken bütün gayretlerimize rağmen hesap ödeyemedik walla.

kolpa ile yaptığımız yol raporumuz = kemalpaşa, torbalı, resimlerdeki mekan, selçuk, ahmetbeyli, menderes, izmir. resim yok topikde yok bilgilerinize arz edilir.

tüh be adamlarla anlaşmıştık bizden sonra gelen ilk motorculardan tüm hesabı alacaktı sizde kurtuldunuz desene :p tatlı yedinizmi bari ( bu sistem iyi tuttu 2 şerli grup halinde gidelim :queen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar