MT[İzmir] 8 Nisan Cumartesi Foça'ya Kamp'a Gidiyoruz

Ben anlamam Kenan mangal ve ızgara haricinde bir de jeneratör getirsin. Kettle falan da getirsin, çay kahve yaparız. Ben yapamam kahvesiz. :farao: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olduuuu kanka başka bişi??? saç kurutma makinesi de getireyimmi peluuşşşş :p

Alt tarafı bir jeneratör istedikolay yaptınız yaaaa! :p

neyse o zaman Kenan motora bir modifiye yaptırıp çakmak prizi taktırsın, sonra da bir tane 12 voltan 220 volta çeviren bir cihaz alsın (Metro da var). Kettle'ı onun motoruna bağlarız. Motor da sabaha kadar çalışsın. (Bunları bana İnciraltı'nda attığı kazık için istediğim de sanılmasın lütfen) :mrgreen:

Kanka cbr 125 e takalım o dediklerini zabaha kadar çalışsın hem az yakıyo hemde deer dan daha iyi yaaaa :p valla hiç aklıma gelmemişti inciraltı kazığı fesat değilim okadar :cherry:

Ben her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk şey senin kazığın oluyor. :p

ati

abi ne kazığı bu beee?merak ettim wallaaa:silent:

Ati, cumartesi gelirsen sana ayrıntılı olarak anlatırım bu Kenan denen adamın ne mal olduğunu :mrgreen:

ati

ok. derincim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kenan bu arada çadırları geri vermişsindir herhalde.baba su alan çadırla gitme sakın! sooora yine sırılsıklam olup kapalı yer falan :p

hava güsel allahtan :p yok yok bişi olmaz zaten izmir hava şartlarına göre almıştık bu günler için lem sen derine de aldırma yok kazık mazık ne kazığı yaaaaaa :mrgreen:

kenan benim adımı nie yazmadın yaw alla alla noluo benden habersiz:p yaw bwnim uyku tulumum matım varda çadırırm yok:pale:

ati

baba bilmiyorum valla derin bayağı içlenmiş anlaşılan.gelince dinliycez bakalım nasıl sattın adamı:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
benm 50 cc gelmez galiba focaya :pr: keske zamanında 125 cc lik alsaydık :pr: eğer durumları ayarlayabilirsem gelebilirim uyku tulumum var :cherry: ama cadır yokh :farao: neyse size ii eğlenceler aranızda olmaya çalışacam :)

:queen: okan abi sen artçı olsanda gel gelmelisin geleceksin gel geldinmi security seni evden alsın

İki elim kanda olsa yine geliyorum. hatta buluşma saatine yetişemiyorum, gittiğiniz koyu bildiğim için gecenin bir vakti yalnız başıma geliyorum. :cat:

Mustafa Ayarla da Bir başka buluşma da inşallah diyim katılırsın artık..

Okan abi Neden gelemiyosun acaba???????? ufak bir açıklamayı da çok görür oldunuz listeyi düzenlerken silerim..

Karakız Çadırı olmayan bir çok arkadaş var ama fazladan ayarlaya bildiğimiz kadar çadır ayarlıyacağız gel ayarlarız bişiler listeye ekliyorum

Derin kanka çok mu geç kalırsın yoksa yarım saat 45 dk. gibi bir farksa bekleyelim tek başına gelme gerçi farketmez senin cbr yakalar bizi yolda avans mı vermek istiyosun yoksa :p

KATILIM LİSTESİ

- Derin ( peluş )
- Egeknn
- Apv41
- TenTen35
- Kuvva
- Akreep
- Maniaclee
- Karakız
- Muharrem
- Muharrem Kız Arkadaşı
- Nevzat150

- ati :p
- AHMET
- BabyFace

Cumartesi günü Söke'ye gidiyormuşuz ailecek. Oradan dönüşte basıp geleceğim kumsala. (Kumlar ağğğğladı beee!) Umarım yer değiştirmezsiniz, ya da yer değiştirip telefonları kapatmazsınız. :mrgreen:

Zaten benden 1, 1.5 saat önce çıksanız ben sizi bağarasında falan yakalarım:mrgreen:

kanka söke ne iş?? Benim anne tarafı sülalecek orada :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar