karlı havada motor kullanmaz
yağmurda yan çizer hay Allahım yaaa :queen::queen:
karlı havada motor kullanmaz
yağmurda yan çizer hay Allahım yaaa :queen::queen:
Son noktayı koymuş Naci Abi motor bozulsa bile motoru ben sırtlayıp gelecem artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------
Erman tekrar sağol kardeşim ıslattım seni:rendeer:
önemli deil müdür senin için ıslanmışım cok mu yani.:rendeer: hafta sonuna hazırlıyoz senin motoru:cat::cat:
En son geziye çıkarken motoru yine bakımdan aldığımda başıma neler gelmişti şimdi aklıma geldi Kuşadası yolunda hatta daha evden çıkmadan:queen:
getirme aklına öle şeyler sorun olmıcak merak etme :cat::cat::cat:
fena yağıyo valla.allah kolaylık versin.biz sizin yerinizede gezeriz artık:cat::cat::cherry::cherry:
benim yerime gezmezseniz,açtığınız topiğe kartopu atarım.![]()
Bizimki daha yakışıklı bi kar ama daha karizmatik![]()
o yaşta olayım,karizmayı seveyimderler
Daş gibi delikanlı,
milyon kere kıymetli olacak elbet.
Onu bunu bilmem de bence aynı arkadaşla bu günden sonra ıssızlara gitme istersen kar yağmasa da top yapacak muhtemelenKartopundan bahsediyodum ben karizmatik diye kartopunu tutan arkadaşı tanımam bile ilk defa görüyorum bende:cherry::queen:
Banı yicem çok yakındır:cat:
Ban yemesem bile Ermanla Gökalpten temiz bi sopa yicem:cyclopsan![]()
Onu bunu bilmem de bence aynı arkadaşla bu günden sonra ıssızlara gitme istersen kar yağmasa da top yapacak muhtemelen![]()
çok özledik be mutlaka geliyorum .![]()
Nazar değmesin :wiinkk: maşallah. Cuma akşam ki buluşmaya tahmin ediyorum katılamıycam ama belli de olmaz
Eğer siz yine de cuma akşamı belirlediğiniz rota ve plana göre haber verirseniz. Pazar günü gelmek isterim :wiinkk:
keşke izmirde olsam da bende gelebilsem:salut:
forrap varsa ben yokum...
7 şubatta ne yedi...
8 Şubatta Deniz Seki...
9 Şubatta biz yokuz...
10 Şubatta Ajdar ile Kon....
aaa süper oldu ...![]()
keşke izmirde olsam da bende gelebilsem:salut:
Sen ne bahtsız bir insansın yahu![]()