Vasco fazla muhabbet edemedik, tek hatırladıgım ust uste durmadan fark yedigindi

benim gibi:mrgreen:
bu arada karmaçömbelek nasıl kaptın len tur parasını, ulenn ne adamsın bedavaya getirdin, go kartı.....
bu arada, bundan sonra inciraltında go karta giden bizden degildir.. selamı sabahı kesebilir...:farao: Mustafa ya yapılan haksızlık hepimize yapılmıs sayılır... Hepimiz Mustafayız, hepimiz
karmaçomalak ız...(okurken yumusak g ile, örnek = Ğ) bu arada hızlı cesi bayagı bi ofkelendi, tutmasam piste inip hepimizin dayak yemesine sebeb olabilirdi, çok şükür ki aranızda ben vardım... kahramanınız benim
wallace ın yanında ki arkadas ismini simdi hatırlayamıyorum kusura bakmasın lutfen.., bugunku sampiyon oydu... bence grubun en saglam go kartcısıydı... gercekten tebrikler:cat: bi bayandan beklenecek en iyi permorfans... calısırsa miss kolpa da öyle olabilir :wiinkk:
csalgınla ve arkadası ile tanıstım, yurtdas bayagı uzaklardan geldi sanırım...eski mahalle abimi bi daha gordum, rots u gordum...
elektrikler kesildi tam da bahce arasındaydım... yusuf yusuf attım

Berberler odası baskan vekili Mehmet abinin tatlılarından yiyemedim ama özsütten başbaşa, beraber, ben ve o, bizzat kendim, ben ve sahsen kendisi ile tatlı yeme sözü aldım... Yni bizbize sadece ikimiz
Martıya gittik, kapalıydı, ordan Gurme ye gececekken yolda 15-20 civarı(belki abartıdır bana oyle gelmis olabilir) 06 plakalı koruma ve emniyet aracları geciyordu, tam da önümde durdu, kimle bu adam diye bagırdıgımda, siyah camlar ardından bana bakan ürkünç gözler farkettim... yanımda eski mahalle abim ve arkamda motosiklet cetem de vardı... gurme ye gidince Cengiz abi soyledi arabadaki
Reco Tayip erdoganmış... ama herkes gördü işte, inemedi arabadan.. baktı kalabalıgız...gıkı çıkmadı...:mrgreen:
600'luk bi motoru denemem icin beni dısarı cagırdılar, ben haric herkes ben mi diye sormus, mekanın dışından nasıl tarif ettilerse, uzun saclı arkadas diye beni cagirtılar.. ben motorla tur atarken benim hesabı sayın moderatorler odası admin vekili Forrap odemis... canım benim:rendeer:
yeni ürünlerimi satısa cıkardım, ilgi gördü, yada hevesim kırılmasın diye aldılar artık bilmem... karmacomalak ver leyn paramı... herkes vermis sen vermedin, sabahtan beri hesap yapıyom...
neyse umarım kazasız belasız herkes evine varmıstır...
bu arada hızlı cesiyle gurme deki muhabbetten alıntıdır, burdan belki komik gelmeyebilir, ama hızlı cesi den dinleyince komik oluyordu:mrgreen:...
hızlı cesi: aykut kimdi len o abidik gubidik, filmi izlerken sinemada gulmekten kafam agrıdı yawww, bi de ayaga kalkınca ekranda kafamın gölgesi de vardı... arkadakiler otursana kardes diye bagırıyordu...
chatkut: ivedik abi o, Recep İvedik... abidik gubudik degil...
hep beraber yarıldık tabii...
part 2
hızlı cesi: gecen iki tane karı gordum
ugly: abi karı denmez bayan denir...
hızlı cesi: efendim, ne diyecem...
karmacomalak: yani 1 bayan 1 de karı denir...:queen:
neyse ben yatıyom yaa, gorusuruz millet... cekemem sizi bu saatte...:rendeer:
Katılan herkese tesekurler... Davut sende dönünce tam olacagızzzzzzz...