MT İZMİR 6.YAŞINI KUTLUYOR ! 24 Eylül CLUB HOTEL SOLARA - KUŞADASI

Birkaç figür bile öğrendim.Tam tam ve zıp zıp dansını karıştırdım hoppala tombala dansını buldum :flower:

:thumleft: Güncel :thumleft: :bestmt:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En son amcanın mesajı var ama ben en son apv nin mesajını görüyorum....

Hayalet adammısın len amca?.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

:queen:
Birkaç figür bile öğrendim.Tam tam ve zıp zıp dansını karıştırdım hoppala tombala dansını buldum :flower:

:thumleft: Güncel :thumleft: :bestmt:

Heh..Şimdi gördüm.....:))

Senin için haka dansını iyi yapıyor diyorlar.....:cherry: Ama senin parmak tehlikeli....:cherry:

Anaaa evet ya ben işin o kızmını unutmuşum yaaa. Evet piste dans etmeye çıkacak arkadaşlar lütfen parmaklarıma dikkat etsinler aman kaza olmasın (Söz Meclisten Dışarı) :thumright:queen:

AMCA mümkünse eldiveni çıkarma ( kimseye bişi olmasın ) :flower:

Moderatör (forrap)
Gecenin dansı amca dan geliyor o vakit :) Amca senden sağlam bir performans bekliyoruz :cat:

Az zaman kaldı,gelecekler yavaş yavaş netleştirmeli durumunu.Perşembe günü buluşma da yine detayları tekrar konuşuruz..

TREN KALKMAK ÜZERE eğlenceye yetişmek isteyen acele etsin :thumleft: sonradan biz bunu nasıl kaçırdık diye bir yıl ( 1 yıl) ağlayanlar gördük ONLARDAN OLMAYIN :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iş durumu nedeni ile malesef katılamayacağım inş vakitlerin uyduğu başka bir organizasyonda buluşur tanışırız. çok güzel bir organizasyon olacağından hiç şüphe yok bol eğlenceler kazasız belasız geziler inş:cat:

C99

ben gelebilir miyim,toplnatılara katılmak şartı dışındaki koşullara haiz olduğumu düşünğyorum...

ya bu topicte birşey var arkadaş bir türlü 3. sayfaya geçmiyor kilitlimi yoksa

Tamam şimdi geçti ...panik yok

Moderatör (forrap)
Büyük gün yarın:cat:
Dün buluşmada gelecek arkadaşlarla görüştük,ekstradan gelmek isteyen varsa bugün içinde mutlaka haber versinler..Buluşma yeri ilk sayfada yazdığı gibidir.Farklı bir durum yaşamamak adına gelecekler irtibatta olsun.

Yarın görüşmek üzere :)

KATILIM LİSTESİ :

1-Apv41+4
2-Tuncer Sezen
3-DeKa + 2
4-Byokko
5-Emreduman1
6-Amca35
7- washburn24
8-Zıpkıncı + 1
9-mutto+1

şu an itibarıyle mevcut bu kadar yarın grup sürüşüne son anda katılmak isteyenler gerekli yol brifing ini aldıktan sonra yola çıkabilirler !!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yuh...
APV 41+1 Kişi mi?...
Desene ..
Oteli kapattın komple....

Diyorum boşuna değil...
BİG BOSS sun işte.... :queen:

Alp_Tunay Hayırlısıyla senide adaya bekliyoruz.Sende aramızda ol bak nasipse yarın emanetlerinide getiriyorum proje yanımda.Yarın sende gelirsen projeni teslim edeceğim.

tüm arkadaşlara selamlar motor arıyorum alp-tunay enkısa zamanda görüşürüz inşallah allaha emanet olun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tüm arkadaşlara selamlar motor arıyorum alp-tunay enkısa zamanda görüşürüz inşallah allaha emanet olun

İsmin bazan geçiyor..Anıyoruz seni.... Kulakların mı çınladı?.... Nasıl motur arıyon... Kriterlerin ne...Bakarsın vardır bildiğimiz gördüğümüz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar