MT İZMİR 6.YAŞINI KUTLUYOR ! 24 Eylül CLUB HOTEL SOLARA - KUŞADASI

herkeze numaranı vereceğim bir kere arasınlar ÜZÜLME diye :flower:

Arkadaşlar yoğun iş tempoma biraz mola verip bende katılmak isterdim. Yine de o tarihe yetişmeye çalışacağım. Bu aktiviteye katılamazsam bir sonraki aktiviteye kesinlikle katılmak istiyorum. Katılacak olan arkadaşlara ben iyi eğlenceler ve güvenli sürüşler diliyorum.

vay vay vay abi süper bişi bu, ama çok geç gördüm bee.. iyi eğlenceler katılan arkadaşlara tadındanda yenmez heee =)))

Moderatör (forrap)
Gelmek isteyip gelemeyecek olan,iyi dilekler sunan arkadaşlara teşekkürler..:cat:

Gökhan,yakın zaten olm 1400 kmcik :) Atla gel işte..Ya da at uzun sürer,motor veya araba ile gel..:)

kujumax,katılabilirsin :cat:

Vasco Eran ım sağolasın :Cat:

sakin bir gece olacağa benziyor, güzel eğleneceğiz,güzel dinleneceğiz :rendeer:

Super Moderator
Şimdiden kutlu olsun 6. yaş...::wish:: Bir mum da benim için üfleyin, dileği ben tutarım... Nice 6'lara, 66'lara, 666'lara...:rendeer:

Super Moderator
Bir tanesine gelmeye kalkıştım, uğraşmadığım devlet dairesi kalmadı:) Neyse ki sonraki ikisinde olabildikçe uzaktayım da tehlike yok:p Seneye kaçacak bir yerler bulmam lazım...:queen:

Şaka bir yana, inanılmaz isterim ben de orada olmayı ama okuma aşkının gözü kör olsun yine on yüz bin milyon kilometre ötelere taşındım, bu sene de yokum...

Moderatör (forrap)
Olcan on yüz bin kilometren sağolsun :cat: Yine bedenen olmasa da ruhen yanımızda var sayıyoruz seni:cat:

Şu aşamada bir aksilik olmaz ise belirlenen liste şuan geçerli.O gün akşam pisti ağlatacağız.Dj kardeşim ver coşkuyu kolonlara ver coşkuyu kolonlara :thumleft::flower::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar