[MT İzmir] 4 Eylül İftar Yemeği

gel Mert im hem sahur yaparız ardındanda maça başlarız ama inan bana karşı şansın yok:cherry::cherry: Elif i yendin tamam iiyisin ama benim kadar deil :cherry::cherry: ha ha ha :cherry::cherry::rendeer:

dur şurdan bi alıntı yapayımda bunu değiştireme elif bi görsün:queen:

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir akşamdı.. :)
Emeği geçen,katılım gösteren herkese teşekkürler:rendeer:
Sanatizm e de geçmiş olsun tekrar..:cat:

bu seferde foto yok heralde...ben gelicem artık foto çekmeye ama cuma günleri rutin bir toplantım var....

fotolar geldiii

[/COLOR]Arkadaslar kusura bakmayin, fotolarimizi geç yayimladigim için üzgünümm.. :pr: (internet baglantimiz kesilmis idüü; sorun halledildi)

Bu arada yarin ayin 9 u bilmem birseyler çagrisim yapiyor mu ?? :mrgreen:

Çorbalar ile iftar menümüzün açilisi yapildi..:wiinkk:

forrap bu aktivite için tskr ederim.. izmirli dostlari bir araya getirdiniz.:cat: sayica epeyce gelemeyen kisi vardi.. gözlerim aradi eski simalari..

iftar yemegi için bir arada olmak çok güzel, yüzler hep gülüyor. Bu ayin bereketi ve mutlulugu yansimiss :wiinkk:

Aykut hangi kareye baksam agzina birseyler atiyorsun.. Yarasin kardesime

iftar sofrasina dakikalar kala yetisebildik. masaya ek yapip hemen çorbami kaptim... karnim çok aç oldugu için dostlarla pek laflayamadim

(fotolarin devami geliyorrrr.....)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

fasulyeden çok pastirma vardi tabaklarda, bu mekan çok güzelmis yafff :wiinkk:

Karnim doydu, gözlerim etrafi görmeye basladi :p

karinlar doymaya baslayinca bi haller olmus arkadaslar size.. açikcasi ben fena sistim, sigara için kalkip disarida gezinmek pek iyi gelmisti.

benden bukadar... yarin aksam bulusmada kim cekecek bakalim fotolari :bounce: Ben sirami savdim :p

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Fotoğraflar çok güzel..:rendeer:
Teşekkürler fotoğraflar için Bahtiyar ve Sanatizm :)

Fotolar için teşekkürler bahtiyar.Emeğine sağlık :cat:

kampana kafa alp tunga bari mübarek ramazanda fitne fücur bölücülük yapma...niye katılmadın iftara...forrap göreve...:p

Çok güzel bir akşamdı.. :)

Sanatizm e de geçmiş olsun tekrar..:cat:

tesekkur ederim.
sanirim sizin onden aldiginiz zeytinyagli sarma ikrami ile bize sonradan gelenlerin arasinda tat ve yapilis farki vardi. Özellikle aci olmasi bana iyi gelmedi. Ama bir sure sonra gecti, bu kez hastanelik olmadim :)

tesekkur ederim.
sanirim sizin onden aldiginiz zeytinyagli sarma ikrami ile bize sonradan gelenlerin arasinda tat ve yapilis farki vardi. Özellikle aci olmasi bana iyi gelmedi. Ama bir sure sonra gecti, bu kez hastanelik olmadim :)

iyi olmanız sevindirici tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Fotoğraflar çok güzel..:rendeer:
Teşekkürler fotoğraflar için Bahtiyar ve Sanatizm :)

rica ederiz...
evet fotograflari biz de cok begendik.
aksilikler olmasaydi daha keyifli saatler gecirecegimize emindim.

bu arada; yemekler (sarma haric) de oldukca guzeldi.
karnimiz davul gibi sisti. Bu guzel organizasyon icin de biz tesekkur ederiz.

Bhtyr_vfr ile karmacorma disarida sigara icerken bir mekan hakkinda konustular. Uygun olan en kisa zamanda oranin da nezih menusu ve keyifli ortamini hep birlikte yasariz umarim... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------

iyi olmanız sevindirici tekrar geçmiş olsun:rendeer:

cok tesekkur ederim... :)

remazanın bereketi her şekilde yansıdı bu akşama,
hem sofra bereketliydi, hemde çok güzel katılım oldu,
katılan herkese çok teşekkürler, hem fasulyeye hem muhabbete doydum herkesin ayaklarına sağlık,
son anda fotoğraf makinaları ile gelip bu buluşmayı belgeledikleri ve çok geç olmadan yükledikleri için BHTYR_VFR & Sanatizim'e de ayrıca teşekkürler.

Fotoları görünce neler kaçırdıgımı gördüm :pale:
Telefonla yer ayırtmama rağmen acil bir işim cıktı Çeşmeye gittim gece gelebildim.Hepinize afiyet olsun bir dahaki toplantıda görüşürüz arkadaslar :cat:

neler kaçırdığını ben biliyom da sen say bakayın neler kaçırdığını bakayın farkındamısın ekstrem :p

fotolar cok ii çıkmış emeğinize sağlık.cok güzel bi akşamdı.bu geceyi organize eden modumuza topiği açan böcek e ve resimleri çeken sanatizm e cok teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar