[MT İzmir] 4 Eylül İftar Yemeği

O daha külüstür yamahasıyla yanıma bilem gelmedi hıh :)

Ben geleceğim abi ancak dersahen etütleri dersleri vs. bılıorsun çayımızı birlikte içeriz :p

yarınki güzel ortam için karabağlardan bin 90 numaraya cami durağında in kıbrıs şehitleri caddesinin ortasında garanti bankasının yanında olacağız :bounce: gelmezsen ilk buluşmada lastiğini keserim :cat::mrgreen::mrgreen:
Aykut abi söz vermeyeyim ama gitmezsem ordayım :wiinkk:
O daha külüstür yamahasıyla yanıma bilem gelmedi hıh :)

Ben geleceğim abi ancak dersahen etütleri dersleri vs. bılıorsun çayımızı birlikte içeriz :p

napalım zenginliğin gözü kör olsun yokki cıbırımız yada ducatimiz bizim eskilerle uğraşıyoruz:queen: Külüstür mülüstür alırım cıbırını :queen: olum dershaneye motorunla git zaman kaybetmemiş olursun :p

Bu arada mekanın koordinatlarını bir arkadaş paylaşırsa sevinirim :)
İftar vakti yer aramayalım. Bahsi geçen garanti bankası tanşas ın ordakiyse sorun yok :)

Son düzenleme:
Bu arada mekanın koordinatları bir arkadaş paylaşırsa sevinirim :)
Birde iftar vakti yer aramayalım. Bahsi geçen garanti bankası tanşas ın ordakiyse sorun yok :)

kıbrıs sehitlerinin tam ortasına denk geliyo akdasım.iletişim kitabevinin yan tarafında.tansası bosver k.sehitlerinde kime sorsan gösterir iletişimi:cat:

Bu arada mekanın koordinatlarını bir arkadaş paylaşırsa sevinirim :)
İftar vakti yer aramayalım. Bahsi geçen garanti bankası tanşas ın ordakiyse sorun yok :)

arkadaşlar tarif etmiş gerçi ama madem tansaşı biliyosun sana tansaşa göre tarif edeyim :) tarif şöyle kıbrıs şehitlerine sevinç pastanesinin ordan girersen iftar yapacağımız yer tansaştan 60-70 metre önce :bounce::cat::cat:

bulamama ihtimaline karşı iletişim kurabileceğin kimse yoksa özelden cep numaramı yollayabilirim :wiinkk:

GPS ile geleceksen derece dakika saniye koordinat sisteminde WGS-84 'ü Datum olarak ayarlarsan, gps'in yakalayacağı uydu sayısına göre 3-8 metre hassasiyetle mekanı bulabilirsin :cyclopsan

Latitude (enlem) --> 38°26'13.90"N (kuzey enlemi)
Longtitude (boylam) --> 27° 8'35.44"E (doğu boylamı)

Son düzenleme:
Tühh.. erken döndük izmir'den :)
Hazır iftar buluşması da varmış :)
Neyse :) Daha uzuuun yıllar ordayım :)
Çoook görüşürüz :wiinkk:

sahuru yaptım iftara az kaldı :queen::queen: akşam görüşmek üzere :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 AM ----------

arkadaslar biz mert le erken incez alsancak a 18.30 gibi Elif,ben ve Mert doğa kafede oluruz.erken gelenlerle iki lafın belini kırarız.

ayrıca Mert in tavladaki hazin sonunada sahit olursunuz :queen::queen::queen:

arkadaşlar tarif etmiş gerçi ama madem tansaşı biliyosun sana tansaşa göre tarif edeyim :) tarif şöyle kıbrıs şehitlerine sevinç pastanesinin ordan girersen iftar yapacağımız yer tansaştan 60-70 metre önce :bounce::cat::cat:

bulamama ihtimaline karşı iletişim kurabileceğin kimse yoksa özelden cep numaramı yollayabilirim :wiinkk:

GPS ile geleceksen derece dakika saniye koordinat sisteminde WGS-84 'ü Datum olarak ayarlarsan, gps'in yakalayacağı uydu sayısına göre 3-8 metre hassasiyetle mekanı bulabilirsin :cyclopsan

Latitude (enlem) --> 38°26'13.90"N (kuzey enlemi)
Longtitude (boylam) --> 27° 8'35.44"E (doğu boylamı)

Tüm tarifler için teşekkürler :wiinkk:

Çok sağol hani derler ya nokta atışı aynen öyle:). Yok bulamamak gibi bi durum söz konusu olmaz.İlgi alaka için tşkler :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
8 tl sudan ucuz izmire tasıncam ben :)) katılanlara sımdıden hayırlı ıftarlar dılemekten baska bişi gelmiyor elimden :(

merto hic sesın cıkmıo yarım kalan bı macımız var senle ben anlamam ıftar sonrası caya gelırım falan erken erken orda ol da sampıyonu belırleyelım artık :) sonra da ermanla çekişmeli maçımızı ızlersın de keyiflenirsin :) kıh kıh kıh

arkadaslar fotoğraf makinalarını unutmayalım aman diyim:cherry::cherry::cherry:

biz cıkıyoruz görüşmek üzere:cat::rendeer:

sahuru yaptım iftara az kaldı :queen::queen: akşam görüşmek üzere :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 AM ----------

arkadaslar biz mert le erken incez alsancak a 18.30 gibi Elif,ben ve Mert doğa kafede oluruz.erken gelenlerle iki lafın belini kırarız.

ayrıca Mert in tavladaki hazin sonunada sahit olursunuz :queen::queen::queen:

bu sefer gerçekten hazin son oldu ama geçen maçın rövanşına say bidakine af yok mor formanı giyde gel 6-0 yapıp paketlicem seni:p

merto hic sesın cıkmıo yarım kalan bı macımız var senle ben anlamam ıftar sonrası caya gelırım falan erken erken orda ol da sampıyonu belırleyelım artık :) sonra da ermanla çekişmeli maçımızı ızlersın de keyiflenirsin :) kıh kıh kıh

ama en azında küçük park turnuvasının şampiyonu olarak azda olsa teselli buldum:rendeer:
dedim ben size ortada gazlı bi iddaa olmadı mı konsantre olamıyorum:queen:

bu arada iftar organizasyonu için böceke ve aykuta ve emeği geçen herkese hoş sahbet ve makara içinse katılan herkese teşekkürler en kısa zamanda tekrar toplaşmak ümidiyle:cat:

bu arada iftar organizasyonu için böceke ve aykuta ve emeği geçen herkese hoş sahbet ve makara içinse katılan herkese teşekkürler en kısa zamanda tekrar toplaşmak ümidiyle:cat:

reca ederiz, yapımda ve yayında emeği geçen herkese biz de teşekkür ederiz :rendeer:tekrar görüşmek üzeree

yarın sabah yola çıkacağım için erken ayrılmak zorunda kaldım gelen herkesin ayağına sağlık :rendeer: hatta planladığımdan da erken ayrıldım vedalaşamadılarımız kusura bakmasın :cherry:
bu arada organizasyonu karmacoma ve forrap yaptı denebilir biz üzerine konmuş gibi olduk, tabi ufak tefek yardım etmeye çalıştık ama asıl teşekkür onlara:cat:

hadi kalın sağlıcakla...bayramda görüşrüz :rendeer:

Evet etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Keyifli bir iftar oldu. :cat: Hem de bu kez fotoğraf makinası bile vardı yani o derece:)
Mert (wert_35) tebrik ediyorum seni öyle bir maçın ardından yine de olayı geçiştirmeyip konusu açıp rövanş talebinden ötürü kutluyorum:rendeer: Şaka bi yana güzel sohbetiniz için tşkler. Tanıştığıma da ayrıca memnun oldu :wiinkk:

arkadaslar iftar cok keyifliydi hepinize tesekkür ederim.:cat: :rendeer:
mert mor formamı giyersem hiç şansın olmaz :queen::queen::queen:

yarın sabah yola çıkacağım için erken ayrılmak zorunda kaldım gelen herkesin ayağına sağlık :rendeer: hatta planladığımdan da erken ayrıldım vedalaşamadılarımız kusura bakmasın :cherry:
bu arada organizasyonu karmacoma ve forrap yaptı denebilir biz üzerine konmuş gibi olduk, tabi ufak tefek yardım etmeye çalıştık ama asıl teşekkür onlara:cat:
hadi kalın sağlıcakla...bayramda görüşrüz :rendeer:

valla topici siz açınca sandımki siz görüştünüz:silent:

neyse o zaman bi kezde tuncerle mustafaya teşekkür edelim çok güzel bi yemekti özellik kuru pilav kısmı lezizdi:rendeer:

Evet etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Keyifli bir iftar oldu. :cat: Hem de bu kez fotoğraf makinası bile vardı yani o derece:)
Mert (wert_35) tebrik ediyorum seni öyle bir maçın ardından yine de olayı geçiştirmeyip konusu açıp rövanş talebinden ötürü kutluyorum:rendeer: Şaka bi yana güzel sohbetiniz için tşkler. Tanıştığıma da ayrıca memnun oldu :wiinkk:

bizde yalan yok kadir yenildiysek delikanlı gibi yenildim 6-2:queen:
3 mars:pr:
ama gör bak intikamım acı olacak İzmir topicinden takip et:cat:

bende çok memnun oldum sık sık gel arayı açma:cat:

arkadaslar iftar cok keyifliydi hepinize tesekkür ederim.:cat: :rendeer:
mert mor formamı giyersem hiç şansın olmaz :queen::queen::queen:

olm bak beni böle gazlama atlar gelirim şimdi sırf tavla için:queen:

Son düzenleme:
gel Mert im hem sahur yaparız ardındanda maça başlarız ama inan bana karşı şansın yok:cherry::cherry: Elif i yendin tamam iiyisin ama benim kadar deil :cherry::cherry: ha ha ha :cherry::cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar