(MT İZMİR) 4 ARALIK 2011 TERAS KAFE ÖZLEŞMESİ

havaların soğumaya başladığı bu günlerde uzun zamandır gitmediğimiz TERAS CAFE mekanımızda biraz yüreklerimizi,dostluğumuzu ısıtma düşüncesiyle bir toplanalım. ÖZLEŞTİK :rendeer:

SAAT; 17 30 ve sonrası başlayıp saat 20 30 gibi biteceğini düşündüğümüz ( hiç bitmedi ama :queen:) toplantımıza gönlünde motor aşkı olan motorlu yada motorsuz tüm dostları bekliyoruz.

33285538.jpg

By apv41 at 2011-12-02

terast.jpg

By apv41 at 2011-12-02

İZMİR silkelen ve kendine gel ŞİMDİ HAREKET ZAMANI :flower::thumleft::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaş isyan edesim var ama bu kadar da yapılmaz ayıptır. biz 1 kişi bulamıyoruz biyere gitmeye maşallah istanbul izmir neredeyse her ay bir organize. şaka bi yana kazasız belasız inş. taşınacağım ben bu marmaristen:)

İZMİR 3 yıldır hiç durmadı :queen: her hafta en az 15 kişi ile toplantılar yağmur,soğuk demeden devam ediyor sadece buraya çok yansıtmıyoruz :rendeer: gezen var gezemeyen var, sucuk yemeyen var,kavurma yapamayan var,semaver yakamayan var,yol viraj yapamayan var :flower: kimsenin canı çekmesin istedik :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında ikamet izmir olabilir bakarsın:)duy beni yarabbi:cherry:

Moderatör (forrap)
Geçenlerde geçmişti aklımdan,tam zamanı teras ın..

Dersten çıkınca geç de olsa oradayım :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özlemişiz gerçekten.... Orada görüşmek üzere........

Super Moderator
Özleyip gelemeyenler ne yapacak? Paket servis mümkün müdür?:p

Veya maksat yol yapmak olsun:p, motorları bir de okyanusta deneyin:p bir ara bu taraflara davet etsek sizi:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özleyip gelemeyenler ne yapacak? Paket servis mümkün müdür?:p

Veya maksat yol yapmak olsun:p, motorları bir de okyanusta deneyin:p bir ara bu taraflara davet etsek sizi:)

Conilerle aramız iyi değil... Bozuyor bizi.... Yoldurma akşam akşam.... :p
Geleceksen sen gel gayri... Name yapıp duruyon :thumright

İZMİR in havası suyu kızı başka yerde bulunmaz :thumleft:

arkadaş isyan edesim var ama bu kadar da yapılmaz ayıptır. biz 1 kişi bulamıyoruz biyere gitmeye maşallah istanbul izmir neredeyse her ay bir organize. şaka bi yana kazasız belasız inş. taşınacağım ben bu marmaristen:)
Bu kadar uzun yıllar bu organizasyonların aralıksız devam etmesinde Başta Cengiz beyin ve ekürü Alper beyin büyük özverisi çabası var:cat:

erhan bey ÖZLETTİNİZ bu hafta neredeydiniz diyeceğim ama, KARADENİZ bitti büyük ihtimalle güneyde sahil kasabasının birinde keyiftesinizdir :rendeer:

30 kişi civarında yaptığımız ÖZLEŞME toplantımız çok faydalı ve eğlenceli olarak sona ermiştir katılan tüm DOSTLARA katılamayan tüm ARKADAŞLARA teşekkür ediyoruz :rendeer:

Moderatör (forrap)
:silent: 4 aralık mı :silent:

Perşembe sandım ben buluşmayı,pazar günü bu tarz buluşmalar yapmıyorduk bu yüzden tarihe dikkat bile etmedim..İlginçmiş.

Eğlendiyseniz sorun yok :cat:

Pazar gunune rastlayan toplanti ve gezilere didim den iştirak edebilirim.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar