MT İzmir 29 ekim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar ben görememiş olabilirim izmirde 29 ekim toplaşması yapılmayacakmı izmirde teröre lanet sürüşü yapılmayacakmı yani yapılacaksa bi program ne zaman ve nerede olacak kesinlikle katılmak bayrağıma sarılıp izmir sokaklarında dolaşıp teröre lanet sürüşü yapmak isterim yok yapılmayacaksa ben yanlızda gezerim...:silent:

Ya arkadaşlar ben görememiş olabilirim izmirde 29 ekim toplaşması yapılmayacakmı izmirde teröre lanet sürüşü yapılmayacakmı yani yapılacaksa bi program ne zaman ve nerede olacak kesinlikle katılmak bayrağıma sarılıp izmir sokaklarında dolaşıp teröre lanet sürüşü yapmak isterim yok yapılmayacaksa ben yanlızda gezerim...:silent:

kardeş görmemiş olman normal çünkü yok öle bişi neden çünkü kimse ilgilenmiyo herkes yaparız bişiler diyo ama daha elimizde somut bişey yok beklemedeyiz eğer kimseden ses çıkmazsa dediğin gibi ferdi yapıcaz bu işi...

acele etmeyin arkadaşlar sanırım yapılacak bu kadar kıdemli varken bize düşmez ,bekleyelim görelim:silent:

aynı sey anakarda da mevcut arkadaslar bende oyle dusunuyorum bu kadar kıdemlı varken bana dusmez bunu yapmak dıye ama kıdemlıler ortalarda yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

kardeş görmemiş olman normal çünkü yok öle bişi neden çünkü kimse ilgilenmiyo herkes yaparız bişiler diyo ama daha elimizde somut bişey yok beklemedeyiz eğer kimseden ses çıkmazsa dediğin gibi ferdi yapıcaz bu işi...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:MT İZMİR topiğine bakarsanız neden şimdiye kadar konu açılmadığını ve neden daha bir hareket olmadığını anlıyacaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar