:cherry: ne güzel ewime yakın toplaşıyosunuz tükanı erken kapatırsam bende gelceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm
ortak gelmesen kestaneyi kaçırırsın bide şu tatu hakında laflıyalım :cat:
:cherry: ne güzel ewime yakın toplaşıyosunuz tükanı erken kapatırsam bende gelceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm
havada soguk yanese araba ile olsada gelmeye calısırz artık
![]()
Bir aksilik olmaz ise oarada olacağız:cat: iş çıkışı olacağı için 4 tekerle geleceğiz...
Arkadaşlar elimde bir adet kalmış olan, üzerimdeyken sıgara içilmemiş M beden MT t-shirti mevcuttur,
şaka şaka üzerimde durmadı hiç, ambalajında sıfır tabiki,
İsteyen olur ise ilk talep sahibi öncelikli olmak üzere toplantıda teslim edebilirim.
kulağım bi çınladı bi çınladı meğersem topaktan mışCadıı umursamaz tavırlarım nerdeee gördün allan cadısı geliyorum oraya al siperini dicem ama artık ucağa falanda binmem ben bu havayolları sakat baksana :s
böle yaptığın için gelmiorum ::miiz1::
yok cnm 15 tatilde zaman buldukta geldik bu fuara çok zor artık yaza kısmet![]()
Arkadaşlar elimde bir adet kalmış olan, üzerimdeyken sıgara içilmemiş M beden MT t-shirti mevcuttur,
şaka şaka üzerimde durmadı hiç, ambalajında sıfır tabiki,
İsteyen olur ise ilk talep sahibi öncelikli olmak üzere toplantıda teslim edebilirim.
gelmeye çalışırız dediğine göre seni yok yazıcak gibi geldi, yüzümü kara çıkarırsın umarımhavada soguk yanese araba ile olsada gelmeye calısırz artık
![]()
Geçmiş olsun, terlemeye giderseniz arayın bu sefer...yıllardır yıkanmıyorum :queen:dostum senin üç gün önceki haline düştüm çok zormuş nasıl kurtuldun banada yol güsterirmisin :salut:
2,4,6 teker farketmez abi, uzun zaman oldu yine özledik, bekliyoruz :bounce:Bir aksilik olmaz ise oarada olacağız:cat: iş çıkışı olacağı için 4 tekerle geleceğiz...
Tekrar geçmiş olsun joker, bu hafta dinlen sen mazeretin geçerlibende gelmek istiyodum ama mağlum motorum yok bu hafta gelemiycem arkadaşlar kusura bakmayınale:
ohh ne güzel, olmazsa toplantı çıkışı yatıya size geliriz :queen:bu arada cuma bende ordayım bu sefer bizim eve yakın toplaşıyoruz:cat:
O M beden tişört bana ait deil demi Karmacoma m :mrgreen::mrgreen:..
Benim tişörtü de yanına alırsan çooooooook sevinirim.
mustafa abi t-shirtün sahibi yoksa hala ben talibim hemide M beden tam benlik:rendeer:
ben tıkabasa dayım hala sizi bekliyorum geleen giden yok:cherry::queen:
seninkini güve yedi, delik delik daha bi havalı olduama kavuşacaksınız nihayet:cat:
Son numune sana rezerve edilmiştir, güle güle kullan :cat:
abicim biz orda 27 şubat toplantısı yapacaktık,
sen 26 şubat saplantısı yapmışsın tek tek :cherry:
iyi eğlenceler, az sabret yarın görüşürüz :queen: