[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ salim Çanakkale ye ulaştım. Ayvalık Çanakkale arasını 3,5 saate aldım.
Geceyi yırtan motosikletimle ıssız yollardan geçtim. Yağışa tam çanakkale girişimde yakalandım ama etkilenmedim.
Ayvalık gezisini ve gecesini hiç unutmuycam. Güzel anılarla dolu. Hepinize teşekkür ederim Motosiklet.net ailesi
Sebahattin YANAR Çanakkale

Diğer resimleri sonra ekliycem. Bu taze resimler.:queen:

Son düzenleme:
aranızda değilim

MÜSADENİZLEE

AĞLAMAK İSTİYORUUUUMMMMM
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sabah 06 da istanbuldan skulla ayvalık gezisine başladığımızda yağan yağmuru gördüğümde bu gezi berbat olur dedim ama ayvalığa geldiğimizde tamtersi çok güzel bir hava bizi bekliyordu yolculuğumuzda iyi geçti,çanakkaleden,balıkesirden,havrandan,akhisardan,manisadan ve .zmirden gelen mt dostlarına çok teşekkürler sizzleri tekrar görmek çok güzeldi gezdik eğlendik doyasıya sohbet ettik hasret giderdik bu organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese candan teşekkürler,bendeki resimleri yüklüyorum devamıda var ama istanbula gidince atarım,ayvalıktan sevgiler mt ailesi.

Son düzenleme:
dün saat 2 ye kadar havrandaydım ümmet abi hatta sabahta hüseyin abiye uğramıştım.karşılaşamadık üzüldüm.izmirden arkadaşlarım geldiği için ayvalığa gelemedim süper gezi olmuş fotolar için eline sağlık

ayvalkdz4.jpg

genede en güzel resim bu olmuş ama:p

AYVALIK GEZİSİNDE
Akçaydan katılan Savaş Kardeşimin denklanşöründen bazı kareler.
Kendisi rica etti ben onun adına buraya monte ettin.
Savaşkardeşimin emeğine sağlık. Kendisine teşekkür ediyorum.
Unutulmaz anları ölümsüzleştirmiş.

BU ZATI MUHTEREN DE BENDENİZ Sebahattin YANAR teknik öğretmen Çanakkale

İŞTE SAVAŞ KARDEŞİM BU ZATI MUHTEREMdir.

Yukarda Gecenin EFELERİ ni görüyorsunuz.
KIRMIZILI EFE OYUNA ADAPTE OLMUŞ gayet güzel bir oyun çıkartmakta YÜKSEKTEN UÇUŞA BAŞLAMIŞ.:rendeer::rendeer::rendeer:
FAKAT ONUN SAĞRISINDA ÇİZGİLİ EFE eksozu tıkalı F16 GİBİ hala uçuşa geçememiş.:queen::queen::queen:
Motor çalışıyor ama icraat yok. KALKIŞA GEÇSE UÇÇAK ta ne biliim?:queen::queen::queen::queen:
Resim sölüyooo.

Aşşağıdaki resim.
MT FOLK 4 LÜSÜ Hem standup Hem de virtiöz hepsi bir arada :queen::queen::queen:
Bu adamların programına katılan yaşlanmaz kardeşim. Yalnız gülmekten insanın yüzleri geriliyor.:queen::queen::queen:

Savaş kardeşimin resimleri bu kadar.
sıra benim çektiklerimde.
AZSSS sonraaaaaa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimlere kaldığımız yerden devam işte son fotolar

pic0202cp0.jpg

pic0194xn8.jpg

pic0196rt9.jpg

pic0197mv7.jpg

pic0198kx3.jpg

pic0199js9.jpg

pic0200lv7.jpg

pic0201wh5.jpg

pic0209gz4.jpg

pic0202di0.jpg

pic0203zh9.jpg

pic0204za1.jpg

pic0205iq8.jpg

pic0206xk8.jpg

pic0207ww4.jpg

pic0208jl1.jpg

pic0213xu4.jpg

pic0210hv5.jpg

pic0211bi0.jpg

pic0212pc8.jpg

Son düzenleme:
çok iyi yahu gelince bana ballandıra ballandıra anlatacak arkadaş varmı ? ÜZGÜNÜMMMM aranızda degilim oooooooffff OF kader utansın ne diyeyim

cok gusel bir gun gecirdik tum mt 'ye tesekkur ederim bole bir gusel organizasyonda bulundugum icin cok mutluyum herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar
--manisa'nın hızlı motorcusu mert--
:rendeer:

Çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Eski dostlarla özlem giderdik, yeni dostlarla tanıştık.Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara ve İzmir,İstanbul,Manisa,Çanakkale Balıkesir,Akhisar,gibi il il ve ilçelerden gelen katılımcılara sonsuz teşekkürler.

super bı gezı olmus tebrıkler...
Ummet abı senı bı hafta sonu bı yerlere gıtmeden gormıcez herhalde :rendeer:

Çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Eski dostlarla özlem giderdik, yeni dostlarla tanıştık.Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara ve İzmir,İstanbul,Manisa,Çanakkale Balıkesir,Akhisar,gibi il il ve ilçelerden gelen katılımcılara sonsuz teşekkürler.

evet hocama katılıyorum:cat: çok güzel bir hafta sonu gecirdik emeği gecen arkadaşlara ve toplantıya gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum.görüşmek üzere:bounce:

Süpersiniz arkadaşlar....süpersiniz...ayakta alkışlıyorum...dayanamıyorum.....ve ağlıyoruuuummm:salut:

Öncelikle geziye katılan yapımda yayında emeği geçen, gelip şefer veren herkese çok teşekkürler...grup sürüşleri harikaydı, hiçbir sorun çıkmadı herşey yolunda gitti...Dönüşte sağnak yağış altında bile izmire dönerken tamamen hatasız döndük...tüm rider ve artçıların yüreğine sağlık.

çok fazla resim var elimde ama ne zaman yüklerim bilmiyorum çok yorgunum :) ama tatlı bir yorgunluk :rendeer:

Merahaba ben siteye yeni üyeyim:p demiycemm:) Yorgunluktan ölüyorum.. Çok güzeldi 1 2 saat bile sizlerle olmak güzeldi.. yeni arkadaşarla tanıştım.. Çok çok memnunum daha güzel gezilerde görüşmek üzere inşallah.. söz sizde :p

Geziyi organize eden arkadaşlarıma, dostlarıma güzel insanlara emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. :rendeer: Çok büyük keyif aldım, çok güzeldi. ::thanks:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar