[Mt İzmir] 25 Nisan '08 Rise Cafe Ayvalık Gezisi Öncesi Son Toplantı

Eğerki bi karışıklık olmaz ise

umutus + acress süprizide olabilir arkadaşlar :p

toplaşmaaaaaaaa

bizde geldik işte sonunda :p

güzel bi toplantı daha geçti biraz geç geldik aslında doyamadık da neyse herkeze hayırlı yolculuklar herkez dikkatli olsun lütfen

dip not: beni bu gece en cok mutlu eden diğer bir tarafsa davutu aramızda görmekti bundan sonra dikkat et kendine sen bizim için önemlisin:cat:

herkeze iyi geceler:rendeer:

evet bizde evdeyiz valizler hazır iyi dinlenip yola koyulacağız sabah...

davutum valla tekrar hoşgeldin seni görünce ne kadarda çok özlediğimi daha da çok anlamış oldum :rendeer:

ayy ya ben davutu göremedim :salut: haftaya görürüm inşallah :wiinkk: bu 1. sevindirici habermiş..
2. haberde Tuncerin amcasından geldi tuncerin usta birliği Afyon ORdu evine düşmüş :cat:

bugün sağlığıma tam anlamıyla kavuşabilmem için en çok ihtiyacım olan moral

motivasyondan bol bol depoladım ve her fırsatta sizlerle yani dostlarımla olmaya

çalışacağım herkese teşekkür ederim bende sizleri, sıcak sohbetinizi,

samimiyetinizi çok özlemişim tekrar görüşmek üzereee.....:cat:

Güzeldi,hoştu,herzamanki gibi eğlenceliydi kısacası süperdi:cat:
Davut abicim bizi çok sevindirdin gelmekle tekrar görüşmek üzere:rendeer:

ayvalık gezisine giden tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar herşey gönlünüzçe olsun iyi yolculuklar.::tutkuy::

uzun bir aradan sonra tekrar gelip sizleri görmek beni mutlu etti her ne kadar yabancılık çeksem de (malum 10 ay aradan sonra belki daha fazla :) ) yaz için ön hazırlık oldu sanırım :wiinkk: yarınki geziye gideceklere iyi yolculuklar dilerim :rendeer::rendeer: bir başka etkinlikte görüşmek üzere :bounce:

ehh ben de sonunda eve girebildim:) hizli cesiyle beraber biraz jamaika muzigi dinledik:) ritm ruhunda var o muzikte bile halay cekiyodu:)

Davut aslan gibisin masallah, seni gormek ve bundan sonra yine bizimle olmanı bilmek daha da mutlu etti bizi....

21j7gjs.jpg

grubumuzun hemşiresi :queen:

el494o.jpg

io2b7a.jpg

grubun en hızlı gençleri ????????

2emhbm0.jpg

fwoaiv.jpg

v3h84k.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar