MT[İZMİR] 24 Mayıs Çarşamba EKO da Toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben arkamda iz bırakmam wallace sen merak etme ......... :bounce:

Yine bi 30 saatlik çalışmadan çıktım.:salut:
6 saat sontaki toplantıyı kaçırmamak için ;
4 çalar saat, 1 cep telefonu. 1sabit telefonu, 2 komşuyu, 1 mahalle bakkalını kurdum.:pr:
Şimdi yatıyorum.Tek dileğim allah 6 saat koyun saydırmasın.:queen:

Arkadaşlar MT [İzmir]in demokratikliğine güvenerek; değişik,öğğğğ idare şekillerini çağrıştıran Rus ruleti oynayanları kınıyorum
ve benim oyunumu paylaşmak için açık davet veriyorum.
Haydi MT [İzmir] Moldovya ruleti oynamaya.:queen:
İddia ediyorum; biri kesin öldürürse ::exclaim:, diğeri kesin yaşatır ::friends: .

Ayrıca şu Tenten arkadaşın da satış ve pazarlamasını üstlendiği yaka kartı olayı varya,
yanlış kardeşlerim :pr: tamamiyle yanlış :pr:
İşte Bağdat'ta beklememin nedenlerinden biri daha ::pala::
Bende MT tarafından İstanbul fuarında verilmiş, hatta yakama takılmış ,orijinal yaka kartı var.::alkiis::
Her ikisini de getireyim, aradaki 7 farkı hep beraber sayalım:flower:
Herkes göğüs kartlarını assın işte farkın ası, asılıyo buuu....:cat:
(Tenten'e özel not: Şaka, valla şaka , bak yine bi destan yazma....:p)

Sevgili, pek tabiki aynı zamanda sayın modum Kenan,
Yine sadece meraktan soruyorum.:silent:
Ayrıntılarını yazdığın toplantıda Sevilen var mı? yok mu?:silent:
Varsa neden? Yoksa kim içti?:p
Görüşmek üzere.....

::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::stretche ::stretche ::stretche

toplantıda görüşürüz tüm mt.izmir mümkün olduğu kadar gelmeye çalışın lütfen

ya arkadaslar ya ben bu aksam gelemeıyecegım ya uzulerek bıldırırım bu gun benım dogum gunum ve hatun benım ıcın suprız yapıp taaaaa marmarısten bır gecelıgıne gelıyor bu aksamımı onunla gecırmezsem heralde vurur benı bana hak verecegınızı umuyorum hepınızı cok sevıyorum sımdıden ıyı eglenceler dılerım herkese..

levent kardeşim nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllara. sevgiyle kal :rendeer: :rendeer: :rendeer: şimdilik çiçek ve birayla idare et, sonra kutlarız ::cheeeeer ::wish:: ::bira01:: ::sefereee

Levent kardesim iyi doğdun o zaman. Sana nice mutlu motorlu yıllar kardeşim.Sen keyfine bak görüşürüz

İyi ki varsın iyi ki doğdun levent..kız arkadaşınada selamlarımı yolluyorum..:rendeer:sana iyi eğlenceler,sevdiklerinle mutlu seneler diliyorum.:rendeer:

TenTen35' Alıntı:
Yaka kartı için bağlantılarımı kurmaya çalışıyorum. Sipariş verdim. Saat 5'e kadar elime ulaşması gerekiyor. Ama söz vermeyeyim. En kötü ihtimal bi dahaki etkinliğe.

Yaka kartları olan arkadaşlar;

1 - Yaka kartlarımızı unutmayalım

2 - Yaka kartlarımız full kaskolu olmayıp, kayıp durumunda grubumuz tarafından yenisi verilmiycektir.:p :)
tenten35 abicim olsun önemli değil ben gönülden mt liyim yaka kartı olmasa da olur canın sağolsun
leventkozcu' Alıntı:
ya arkadaslar ya ben bu aksam gelemeıyecegım ya uzulerek bıldırırım bu gun benım dogum gunum ve hatun benım ıcın suprız yapıp taaaaa marmarısten bır gecelıgıne gelıyor bu aksamımı onunla gecırmezsem heralde vurur benı bana hak verecegınızı umuyorum hepınızı cok sevıyorum sımdıden ıyı eglenceler dılerım herkese..
nice yıllara iyiki doğdun:rendeer:

arkadaşlar özür gelmeyi çok istedim ama şirket arabasının radyatörü bozuktu 10 defa su koydum en sonunda radyatör kapağı fırladı kanar su yüzüme geldi 2 gündür evdeyim çok ciddi bişey yok aranızda olma isterdim iyi eğlenceler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akşamdan çektiğim 2 fotoğrafı yayınlıyorum:

guzel dogum gunu msg lerı ceken herkese o guzel dıleklerın dolayı tesekkur edıyorum herkesten allah razı olsun herkese mutlu kazasız belasız gunler dılıyorum...

doğum gfününü kutlu olsun levent

bende olsam bende gelmezdim bundan güzel doğum günü hediyesimi olur :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:

dostum nice mutlu senelere, sağlık ve huzur seninle olsun.
iyiki doğdun
::wish:: ::sorcerer :

levent mutlu yıllar sana;ben gelemedim kusura bakmayın.salı sabahı izmirden ayrıldım Aydın.denizli. muğla. bodrum.didim,kuşadası perşembe gecesi izmirdeydim.nete girmeye bile vakit bulamadım.
Akrep ablam ben sürüden ayrılmıyorum,ajan olarak gidip geleceğim sevgiler

tekrar dan hekese guzel dıleklerınden dolayı tesekkur edıyorum ınsallah hep beraber daha guzel daha mutlu gunlere allah hepımızı korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar