MT [İZMİR] 20-21 Mayıs Gülbahçe-Balıklıova

Herşey çok güzeldi (Festival haricinde:p ) resimlerde çok güzel. Emeği geçenlere tekrar teşekkür. Nice böyle organizasyonlara. iz bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, saygımızı ve sevgimizi birbirimizden esirgemezsek daha ne geziler yaparız.

Tertibim levo, harbiden yapalım bi halı saha organizasyonu, sonra duruma göre beach voley, su kayağı, sörf gibi orgsnizasyonlarada gireriz. Hani şortumuzu almayı unutmayacağımız gezilerde...

Ayrıca ben yine 2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum arkadaşlar....

Hafta sonu görüşmek üzere...

Yeşili.maviyi.sevgiyi.yorgunlukları.gülmeyi.eğlenmeyi nede güzel paylaşmışız..Dostluğun okyanuslar kadar engin MT İZMİR.sizleri seviyorum..:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yaw çok güzel bir geziydi ...
zevkli ve harikaydı bee :)
katılan kişilere saygılar :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok keyifli bir hafta sonuydu Katılım gösteren tüm dostlara teşekkür ederim

Festival organizasyonu ilk olduğundan aksaklıklar vardı ve cumartesi günü öğleden sonra festival alanını terk ettik sizden sonra çok güzel geçti çok eğlendik diyenler var ancak sanırım resimlerden de anlaşılacağı gibi çok şey kaçırmadık biz de son derece eğlendik.....!!!

Masa tenisi oynamasakta arka tarafta top oynadık,langırt turnuvası yapmadık ama bizim uzun eşşek turnuvalarımız meşhurdur zaten :p

halat çekme yarışması yapamadık ama balıklı ovada kim daha iyi fotoğrafı yakalıyacak diye martıların fotoğraflarını bir bir çektik

ATV lerle yarışamadık ama kumda bolca aksiyon yaşadık saim keawey ile tek teker yaptı bahtiyar V strom ile patinaj yaparak toprak eşeledi :p

Tüm MT [izmir] üyelerine arkadaşlara teşekkürler..!!!!:cat: :rendeer:

levent galiba birazdaha uzayacak bu iş desem kızma sakın bu gün beni aradılar yarına ALLAH kerim bakalım.

yarın akşam yanınızda olamayacağım kusuruma bakmayın.artık benim yerime pazar günü olan olayları levent ortama kahkahalar eşliğinde anlatabilir laf aramızda işallah en küçük junior RR de aramızda olur laf biri üstüne alınsın :mrgreen:

herekze ii eğlenceler

:cat: motor sevgisinin doyasıya yaşandığı yer MT İZMİR :cat:

HAYIRDIR saim geyiklerimi kaçırdın çevirsinmi bir arkadaş akıyor boşa :queen:

saim canım kardeşim boşver be yaw gel sende müsaitsen. bak herkes kendini dağıtmışken sen de katıl bize. bahar geldi civatalar gevşedi. hadi hadi nazlanma gel. senin gibi tek teker yapabilen kaç kişi var şu grupta?

kılıçbalığı' Alıntı:
Selamm sevgili izmirli mt ci dostlarımmm.
Allah nazarlardan korusun her geziniz ayrı bir olay.Allah devamına erdirsin.bu yıl Türkiye doyacak bu tür actionlara :)
Neşeniz daim olsun sizleri çok seviyoruz adana mt den herkese saygılar sevgiler:rendeer: :rendeer: :rendeer:

sevgili kardeşim Mete_han

Sen permütasyonlarına şunuda ekle bence

"En iyi gezi ekşınları yapan guruplar"

seni ve kızını çok seviyorum :mrgreen:

enkısa zamanda hep birlikte olmak dileğiyle

bravo tebrik ederim çok güzel eğlenmişsiniz,neşeniz bol dostluğunuz kalıcı olsun,evet bu arkadaşlık ve dostluk varken ne festivale ne de başka insanlarla kaynaşmaya gerenk yok değilmi :bounce: yanlız birde laf sokmaya çalışanlar olmasa tadından yenmeyecek bir grup izmir mt:) en kısa sürede böyle bir aktivitede sizlerle beraber olabilmek dileğiyle:cat:

mustafa kardeşim bazı şeyleri görmeyecek ve duymayacaksın :bounce: ben seni hala seviyorum :) sen beni anladın :cat:

cengiz abi ben seni anladım da benim anlamadığım bu düşmanlık niye,bu tavırı hakedecek bir yanlışımız mı oldu?ben tavır yapmazken bana tavır yapılıyor,doğruyu söylemek,aklımdan geçeni paylaşmak suçmu,neden böyle tahrik edici msjlar yazmaya gerek duyuluyor ben bunu anlamıyorum,sanki birileri sürekli başka birileriyle sidik yarıştırıyor izmir md'de,ben bu gurubu seviyorum,hepimizin ortak tutkusu motosikletse paylaşılamayan nedir abi?herkesin üstüne alınmasına gerek yok

bence bu DEVLERİN iktidar savaşı bizi pardon beni aşar ben şimdilik KOYUNUM postu daha çıkarmadım mmmeeeeeeeeeee hııııırrrrrrrr :bounce:

Mesefe,her zaman sizi aramızda görmek ve tanışmak isteriz..ilginiz içi
n teşekkürler..İzmir MT adına sevgi ve saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar