[MT-İZMİR] 20-06-08Milli Takımımıza Tam Destek-Tıkabasaya Maç Seyretmeye Gidiyoruz ..

gürmeye yakınmı burası yada martıya

en kötü ara bizi alırız seni gurmeden. Gurmeye artık gitmiyoruz en son ilk yardım etkinliğimizde o müziği de duyduk ya orada. Bir daha kapalı kısmına girmeyiz artık. Belki çimenlere yayılırız canlı müzik veya düğün yoksa şayet.
Bir de fiyatlar konusunda tutarsızlıklar başladı bir çok kişiden şikayet aldık. Faysalla da konuştum konuyu o da üzüldü ama yapacak birşey yok.
Neyse sen alo de abicim biz alırız seni

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hani kimse yok burda nezaman gaeliyonuz ağaç olduk burda:p:queen:

pic1600my0.jpg

pic1601lf3.jpg

pic1602af9.jpg

pic1603mj6.jpg

abi ozlemisim yuzunu yavv....
ne zmn donuyon istanbula...hafta sonu donde bizle kiyikoy e gel pazar gunu:mrgreen:

Son düzenleme:
gelelimde ya maçı kaybrdersek o omral bozukluğunla nasıl eve döncez yolda başımıza bi şey gelmesin......

gelelimde ya maçı kaybrdersek o omral bozukluğunla nasıl eve döncez yolda başımıza bi şey gelmesin......

Haydi burdan yak..... :cyclopsan
Nasıl yani, maç kaybettik diye moralimiz bozulunca motosiklet kullanamayacaksak evde kalalım o zaman:bounce: kendine ve psikolojisine güvenmeyen gelmesin haaa :mrgreen:

ümmet abicim jet gibisin maşallah hızına yetişilmiyor. seni motosiklet.net in en hızlı fotoğraf yükleyeni olarak da adlandırmak lazım. Olay yerinden canlı bağlantı olsa bu kadar olurdu. bu arada ben de karşı laptoptan yazıyorum hadi maça döneyim top hamitte belki gol olur. bi de abicim garsonlardan birisini görürsen bana bir çay söyler misin?:mrgreen:

vayy recep abi de ordaymışşşş :D ii eğlenceler millet.. benden selam olsun herkese

Gelicektimde sıcak yatağımdan çıkamadım :D iyi eğlenceler herkese selamlar olsun

GÖKALP KARDEŞİM işlerimden dolayı gelemedim saat 21 de sahil evlerinden ayrıldım ama seni yolda gördüm levent marina nın önünde sanırım tıka basaya gidiyordun bende işe gidiyordum korna çaldım ama sen benden hızlısın yakalayamadım :p

Ümmet Abi hoşgeldin, Marmok'ta görüşürüz...

İyi eğlenmişsiniz anlaşılan ki kimse birşey yazmamış gecenin sonunda... Ne maçtı beee...

Ümmet Abi hoşgeldin, Marmok'ta görüşürüz...

İyi eğlenmişsiniz anlaşılan ki kimse birşey yazmamış gecenin sonunda... Ne maçtı beee...

Günaydın benim güzel şehrimin ve MT'nin harika insanlari...... :rendeer:
Umarım herkes sağ salim yuvasına varmıştır:bounce:
Merhaba benim telli çalgıcım....gitartsitim,eğlendik ki ne eğlence:wiinkk:
Dün akşam Milli maçımızı izlemeye gelen tüm kardeşlerime kocaman bir::biggrinn::haapppy:....
Harika bir atmosfer ve tarihi bir galibiyeti elde etmenin sevinci gerçektende tarifi zor bir duygu:cat: Millilerimize allah yollarını açık etsin diyorum::asker::yalnız, çekilen fotolarda eksik var haaa...

milli takımımızı tebrik...aranızda degildim bu hafta kusura bakmayın motorumu bakıma werdım...biraz agır bı bakım oldu bu benim için o yuzden gelemedim kusura bakmayın haftaya mutlaka gelicem...

valla ne maçtı yaaa...süperdi valla...kalabalık izlemenin keyfide başka olmuştur...bu haftada gelemedik yoplantıya en kısa zamanda görüşmek üzere...
ümmet abi herkesten önce bulmuşun mekanı boşuna yer tarif etmişik :p
wallacem şıkkım (ne demekse arap kadriye sormak lazım :p), motorun yakışıklı olmuş...kazasız belasız tatilini yap gel :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar