Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT[İZMİR] 19-21 Mayıs Urla MotoFast Festivalindeyiz
evet tesisat kuşanın arkadaşlar herşey tam olsun.
eğlence ve muhabbet bizleri bekliyor, daha önce gurupla çadır kamp yapmamış olanlar çok memnun olacak ve eğlenecek. lütfen bayrakları unutmayalım :cat:
herkeze slm
nöbetimi cuma akşamına almayı başardım tahminen saat 10:00 11:00 arası üçkuyulardan dolmuşa binerim ama nereye geleceğimi bilmiyorum bu akşam tarif ederseniz çok ii olur yarın inte bakamıyacam
birde yemek gibi ihtiyaçları nasıl karşılanacak onuda anlatırsanız mt izmir olarak topluca mangal partisimi verecez yoksa. vallaha çok güzel bir fikir :mrgreen:
hızlılevo'yu unutmayın bende geliyoooooooooooom:queen: . süper bir organizasyon süper eğlence izmir mt yi bekliyo bu festivalin en favori ve en eglenceli grubuyuz bence bomba bomba. saat 20:00 de hızlılevo marinanın önünde buluşmak üzere. şortları almayı unutmayın hava çok güzel olacak.
taşıması kolay olsa efes fabrikasında bi abim var biraları 1.100 kuruştan alırdık, arabayla önceden gidip biraları kamp yerine yıkıp gelsemmi na yapsam canım
arkadaşlar ben gelemicem:salut: ankaradan arkadaşım geliyor aniden çıktı üzüldüm açıkçası,5 haziranda da finaller başlar off offf artık yaza katılcam aranıza ne diyim iyi eğlenceler:rendeer:
bende geliyorum arkadaşlar çadır tamam bayrak tamam motorda tamam yaka kartımı sizden temin ederim başka bi tavsiyesi olan varmı? yeme içme olayını orda mı halletcez?:silent:
Sevgili sandman başına gelen kaza hepimizi çok üzdü..tek tesellimiz senin iyi olman..acil şifalar diliyorum tekrar..senide kampa yüreğimizde götürüyoruz..sevgi ve saygılar..:rendeer:
arkadaşlar gülbahçe gülbahçe olalı böyle muhabbet görmemişdir belkide zaten avuç içi kadar yer, eve geldim karnımı doyurdum duş aldım uyumuşum yeni uyandım güneş ve rüzgar yormuş bizi.