MT[İZMİR] 19-21 Mayıs Urla MotoFast Festivalindeyiz

evet tesisat kuşanın arkadaşlar herşey tam olsun.
eğlence ve muhabbet bizleri bekliyor, daha önce gurupla çadır kamp yapmamış olanlar çok memnun olacak ve eğlenecek.
lütfen bayrakları unutmayalım :cat:

herkeze slm
nöbetimi cuma akşamına almayı başardım tahminen saat 10:00 11:00 arası üçkuyulardan dolmuşa binerim ama nereye geleceğimi bilmiyorum bu akşam tarif ederseniz çok ii olur yarın inte bakamıyacam

birde yemek gibi ihtiyaçları nasıl karşılanacak onuda anlatırsanız mt izmir olarak topluca mangal partisimi verecez yoksa. vallaha çok güzel bir fikir :mrgreen:

hızlılevo'yu unutmayın bende geliyoooooooooooom:queen: . süper bir organizasyon süper eğlence izmir mt yi bekliyo bu festivalin en favori ve en eglenceli grubuyuz bence bomba bomba. saat 20:00 de hızlılevo marinanın önünde buluşmak üzere. şortları almayı unutmayın hava çok güzel olacak.

taşıması kolay olsa efes fabrikasında bi abim var biraları 1.100 kuruştan alırdık, arabayla önceden gidip biraları kamp yerine yıkıp gelsemmi na yapsam canım :p

arkadaşlar ben gelemicem:salut: ankaradan arkadaşım geliyor aniden çıktı üzüldüm açıkçası,5 haziranda da finaller başlar off offf artık yaza katılcam aranıza ne diyim iyi eğlenceler:rendeer:

bende geliyorum arkadaşlar çadır tamam bayrak tamam motorda tamam yaka kartımı sizden temin ederim başka bi tavsiyesi olan varmı? yeme içme olayını orda mı halletcez?:silent:

kimse bilmiyor herhalde ortamın tam yerini telefon yolu ile öğrenirim o zaman

eser numarana ulaşılamıyor.

0532 726 82 18 bu numaram kullandığın numaradan bana mesaj at dolmuşa binerken telefonlaşırız abisi.

kazasız belasız ii seyirler

canım izmir ben gelemiyorum artık.. Hepinize iyi eylenceler.. beni düşünen herkese teşekkürler.. :rendeer:

Sevgili sandman başına gelen kaza hepimizi çok üzdü..tek tesellimiz senin iyi olman..acil şifalar diliyorum tekrar..senide kampa yüreğimizde götürüyoruz..sevgi ve saygılar..:rendeer:

c.tesi eczanem nöbetciymiş yıkıldım
gelemeicem size ii eğlenceler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hafta sonu hava açık
İZMİR MT iyi eğlenceler

Ben Bugun 13:00 Gibi çikacağim Urlaya Beraber Gitmek Isteyen Arkadaşlar 0 533 591 60 23 Irtibata Geçebilirler.

arkadaslar varmı bu aksam urlaya gıtmeyı dusunen arkadaslar ben saat 7 den sonra gıtmeyı dusunuyorum nasıpse ısteyen buraya yazsın

arkadaşlar gülbahçe gülbahçe olalı böyle muhabbet görmemişdir belkide zaten avuç içi kadar yer, eve geldim karnımı doyurdum duş aldım uyumuşum yeni uyandım güneş ve rüzgar yormuş bizi.

gülbahçe gülbahçe olmaya dewam etsin bak daha ne muhabbetler olur bizim sayemizde dostum:queen:

onur msn in kapalı sanırım listeme ekledim seni haberin olsun. resimleri bekliyoz bakalım ne bombalar var:)

yıktık geçtik be yaw kaç makine harcandı ya tek teker choper asfalt kazıyan touring kross yapan scooter yandı ortalık :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yaktık ortalığı yaf

asfalt da çukur yaptık yaf

hehehe bekliyorum resimleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar