elimde olan fotoları hemen atayım siteye bir nebze olsun heyecanımız yatışsın...
ama esas görüntüler daha arkadaşlarımız tarafından konulacaktır benimki sadece cep tel görüntüleridir. kalitesi düşüktür
işte gülbahçedeki daimi tesis olarak görmeye başladığımız kamping alanımızın bahçesi, şöyle etrafa bakın yeşil içinde, (motofastte yanıyorduk yaf, etraf kurumuş ot doluydu...)
dikkati motorları park ettiğimiz alana çekiyorum, nekadar güzel dimi=? zemin beton taş toprak toz yok. zaten motorlar gölgede.. daha ne olsun yaf
sonra sahile indik, biraz motor sürüş antrenmanı yapalım dedik, yeni motor kullanmaya heves yapan arkadaşlara eğitim verdik... tabi biraz da eğlence yaptık, filmler çektik, beton gibi olmuş zemini kazıdık.
işte olay foto ZAT150 patinaj çekerek zemini yedi olay olay olay
zat nerde yapıcak bu olayı tabiki yapamaz işte olay görüntüyü yaşatan makina...
sahilde sarı şortlu bir ağaylan tanıştık hemen, oda ön felan kaldırcaktı ama onun iki teker bu tür ekşinlar için yaşlanmış, bizi misafir etmek istedi buralar benim mekan dedi, gelin sorun burda bi dayı varmış deyin hemen beni gösterirler dedi, bizde onu aramıza alıp bi hatıra resmi çekindikkk..
mangal yanmaya başladı, ateş bizi çağırıyor.. :cherry:
akşam eğlencenin yanında davulda çalınma planı içinde, sayın modumuz davula akord çekiyoo şuan. tınısını dinliyooo. neyse güçbela yaptık bu işide
yemek yerken bir yanda çalınan müzikler kanımızı harekete geçirmeye başladı
içki şişede durduğu gibi durmuyor, işte bir şehit verdik masaya kafayı koydu onca gürültülü müzige karşı uyumaya başladı.

ama keyifler gerçekten yerindeydi, herkes çadırına mutlu mesut döndü eminim ben buna, bir kişi üzüldüğünü veya sıkıldığını hissetmedim...
yorumsuz :cat:
kahvaltımız da süperdi, masalarımızda herşey tam hazır durumda bekliyordu. uyandıktan 4 dakkika sonra hazırlanmış tabağım masamdaydı daha ne olsun, çaylar şirketten olunca daha bi tattlı oluyo yaff
bendeki resimler bukadar... diğer videoları ve görüntüleri sabırsızlanarak bekliyorum.. :cat: :rendeer: